Last news in Fakti

30 Юни, 2018 11:35 1 491 0

Комик се забавлява с Тръмп по телефона

  • доналд тръмп-
  • еър форс 1-
  • джон мелендес

Белият дом засега не е коментирал твърденията на Джон Мелендес

Комик се забавлява с Тръмп по телефона - 1
Снимки: БТА/АР

Американски комедиен актьор твърди, че се е представил за сенатор и е водил неколкоминутен разговор с американския президент Доналд Тръмп, когато той се връщал с президентския самолет от митинг в Северна Дакота в сряда, предаде DPA.

Джон Мелендес дори е качил аудиозапис от предполагаемия разговор в интернет блога си.

От записа се чува как той звъни в Белия дом и се представя за сенатор Робърт Менендес. Иска да говори с Тръмп и след като известно време е прехвърлян между съветниците на президента, накрая получава обратно обаждане от мъж, който звучи като Тръмп и който му казва, че се връща с президентския самолет от митинг в Северна Дакота. Тогава комикът и мъжът с гласа на Тръмп обсъждат редица въпроси, сред които имиграцията и избора на Тръмп за нов член на Върховния съд, след като съдията Антъни Кенеди обяви, че се оттегля от съдебната институция. Гласът, звучащ като Тръмп, споделя пред комика, представящ се за сенатор, че има няколко страхотни варианта за овакантения пост.

По време на разговора мъжът, за когото се предполага, че е Тръмп, поздравява предполагаемия сенатор с това, че наскоро са му били снети обвинения в корупция.

Комик се забавлява с Тръмп по телефона

Белият дом засега не е коментирал твърденията на комика, но американски медии съобщават, че персоналът се опитва да установи как е бил допуснат подобен телефонен разговор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА