Last news in Fakti

1 Юли, 2018 18:01 10 423 12

Ликвидираха легендарен командос

  • афганистан-
  • азиуллах карван-
  • спецназ

Азиуллах Карван е създател на финансираната от САЩ и Великобритания "Афганистанска местна полиция"

"Безсмъртният” командир на спецназа на афганистанската полиция е убит вечерта на 28 юни в Кабул, съобщи Tolo News, без да информира за подробности.

Според портала Азиуллах Карван е убит от неизвестен въоръжен мъж.

Карван е създател на дотираната от САЩ и Великобритания "Афганистанска местна полиция" в югоизточната провинция Пактика и е известен със своето "безсмъртие”.

През март в интервю за информационната агенция Pajhwok Afghan News Карван разказал, че за 16-годишната си кариера в правоохранителните органи е преживял 38 покушения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    26 12 Отговор
    Е както изглежда едно не е преживял. За првдателите наказанието е само едно. И никакво значение няма колко пъти си го избегнал. По добре ужасен край, отколкото ужас без край.

    Коментиран от #2

  • 2 гнидата

    15 12 Отговор

    До коментар #1 от "Бай хой":

    А, дали е предател и на кого? Това е полицай., убит от неизвестен мъж. Възможно е и свой човек по нечия заповед да го убие, дори и да не е талибан. Не зная талибаните за какво воюват, но държава без полиция няма. По-интересно е как е станало?, но не се описва. И няма как да разбереш.

    Коментиран от #3

  • 3 Бай хой

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "гнидата":

    А ако полицаите им са като нашитв?

    Коментиран от #5

  • 4 РОМ

    26 7 Отговор
    Мили хора,всичко това което се случва по света,е дело на дявола.Покайте се,приемете Исус Христос за личен спасител,вярвайте в нашия създател,само БОГ е този който може да ни заведе там където няма мъка,няма сълзи,няма скръб.Бог чака да извикаме към него и ще видиме чудесата му АМИН.

    Коментиран от #6, #8

  • 5 гнидата

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бай хой":

    Ако полицаите им са като нашите, ги чака някой като нашия Ибрахим Тимсунев, Кабул Прайд, пенсиониране на 100 години, магистрали с дупки, КТБ фалити, Дъмдита, Кабул поток 2 ауч, .... пълен геноцид и простотия. Но и уахабитския шериат не е доброто.
  • 6 гнидата

    18 1 Отговор

    До коментар #4 от "РОМ":

    Братко, Роме, но какво конкретно имаш впредвид? Ето, ние сме
    приели Йисус и прилагаме съветите му. Поиска Дънди златото ни и нашите двуполовотретополови политикус им го дадоха. Поискаха да сме в ЕС и НАТО и сме там. Искат ни все
    По-високи цени за вода ток храни винетки, данъци и плащаме и не мъркаме. Колко плвече да приемем Йисус? . Остава ни сам. О по един гроб и дъски и съвсем ще го
    Приемем. Какво конкретно имаш впредвид? Моля, опиши ни го!
  • 7 Мечо

    2 7 Отговор
    "спецназа" ?
    И жаргонът им стана педеруски... ега ти мадията българска!
  • 8 гнидата

    13 0 Отговор

    До коментар #4 от "РОМ":

    Братко, Роме, само ще попитам има ли рай и ад след смъртта? Татето умря и искам да отиде в рая, ако има такъв. Тук бе едон човечен, работлив и много прецакван човек, и заслужава да е в рая ако има такъв. Аз обаче въпреки добротата си, не харесвам Дяволо никак. И искам да убия Дявола, но не мога.... той е и в мен и навред. Но поне тоя в мен мога да убия. Ще му дръпна 2 седмици бачкане и по 1 филийка и ще опетлае крачките Дявола. Но ти, моля да ни кажеш, в какво конкретно съветваш да приемем Йисус?! Аз също харесвам добрите хора, но пък зверовете вандали никак не харесвам. Затова от години плюя по Законодателната власт, да въведе смъртно наказание, за доказани изнасилвачи, побойници над невинни, крадци на чуждо имущество, скланящи към проституция, измамници, лъжесвидетели под съдебна клетва, трафиканти на човешки органи, но законодателите, улисани в парични интереси не искат? Ако аз бях властта щях да предптвратя смъртта на хиляди невинни души, осакатени, ограбени, убити изнасилени, измамени, но не съм. А онези, на които гласувахме да ни защитят ни третират като данъкоплатци за тях и ни предадоха. Как да приемем Йисус, ошиши ни? Аз не разбирам конкретно това.
  • 9 Сашо

    4 1 Отговор
    Ясно си е национален предател и марионетка на САЩ и Англия и са му платили както си трябва . У нас има много като него , но не им се плаща , защо ??????????
  • 10 vasik atanasova

    3 0 Отговор
    а той колко човека е убил
    е дошъл му е и неговия час
    безсмъртен бил а
    е няма такъв човек
  • 11 Асклепий

    1 1 Отговор
    Безсмъртни има,но те не бият барабана,че са такива.живеят като нормални хора и по нищо не се раличават от нас.смъртните....Само живеят много дълго.....
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: