Last news in Fakti

2 Юли, 2018 15:50 2 464 3

Когато Тръмп дойде на сватбата ти (ВИДЕО)

  • сащ-
  • сватба-
  • доналд тръмп

Президентът на САЩ поздрави младоженци

Президентът на САЩ Доналд Тръмп по случайност е попаднал на сватба на двойка непознати, като е поздравил булката и младоженеца, съобщи Рен Тв.

Това е станало по време на посещение на Търмп в неговия Национален голф клуб в Ню Джърси. Той кацнал с личния си хеликоптер пред сградата и по случайност попаднал на сватбата.

Той веднага поздравил младоженците и обменил по няколко думи с гостите. Тръмп прегърнал булката и се е ръкувал с младоженеца.

Всичко това е било придружено с радостни възгласи от гостите на събитието. Всъщност и преди се е случвало Тръмп да поздравява младоженци в някой от неговите клубове или хотели.

Видео от събитието можете да видите Тук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ford Prefect

    5 8 Отговор
    Тръмп е пич, а русоробите, феминистките и негролюбците се пръскат от яд. :)
  • 2 простакоФ

    3 0 Отговор
    С кеф ще се направим на ''КУЧЕТА''!
  • 3 Скръндза

    7 0 Отговор
    Един чек да им беше разписал!