Last news in Fakti

5 Юли, 2018 09:00 8 127 16

92-годишна жена уби сина си. Вижте защо

  • сащ-
  • майка-
  • син-
  • анна блесинг-
  • убийство-
  • старчески дом-
  • аризона

Възрастната жена хладнокръвно убила сина си

92-годишна жена уби сина си. Вижте защо - 1
Снимка: Американска полиция

92-годишна жена от южния американски щат Аризона уби сина си, предаде „Индипендънт“. Властите са й повдигнали обвинения за убийство от първа степен, посочиха медиите.

Анна Блесинг е застреляла 72-годишния си син Томас Блесинг, защото по думите й той планирал да я изпрати в старчески дом. Възрастната жена влязла в спалнята на сина си с два пистолета.

Между двамата възникнал спор и тя го застреляла. Съпругата на Томас също е била там, но е успяла да се спаси. Анна Блесинг е насочила пистолет и към нея, но жената успяла да го избие и се обадила на полицията.

Тримата са живеели заедно от близо половин година. При ареста си 92-годишната жена крещяла „Ти ми отне живота, така че аз отнемам твоя“, визирайки убития си син.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даммммм

    39 12 Отговор
    Тотални откачалници...даже и за възрастните им хора, вече не остана нищо свято и морално...А един американски президент каза че са били изключителната нация...-май са изключителните диваци.

    Коментиран от #8

  • 2 Orthodox

    33 11 Отговор
    А бе, превъртяла нация - от тийнейджър до столетник. При всеки личен проблем вадят патлаците и се почват - и който оцелее. Лошото е, че и ние сме тръгнали по същия път. Засякъл го на кръстовището, заел му паркомястото - и бухалката или желязото влиза в действие. Добре сме, грешка няма...
  • 3 Townboy

    33 5 Отговор
    Мозъкът е странно нещо. Като се счупи и хардуера става неконтролируем.
  • 4 Реално

    12 2 Отговор
    Абе обикновенните американци не са лоши като хора--ама пустите им ценности са олигофренски-ценносната система трябва да си променят-ценносната система и мирогледа си...
  • 5 vako

    10 11 Отговор
    абе бабата си е права все едно онзи ден не четохте"баба закла внук с брадва" случай от бгето по-ненормална нация от бг няма. А и тая баба ме кефи яко шот е свободна да трепе наред и никой нищо не може да и каже на 92г ше я фанат за прокапалата таранка
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 stukar

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Даммммм":

    Не знам колко от статията е вярно, но кое ти, и останалите тук, наричате изтрещяло и неморално?!? Според написаното старицата се е възпротивила достойно и истински срещу лентяя син и усойницата му, (която най- вероятно го е нахъсаа да се върне в семейната къща, да изпрати старицата в старчески дом и да се настани наготово)! Това бабата да си брани достойно дома, а не цял живот да събира пенциййка, вари буркани и да дъндурка "миличкото"?! Бой и трепане за таква лентяи. А може и просто да е припаткала жената- нормален битов инцидент. Нали и тука искате свободно оръжие- както в богатите и успели страни?!?
  • 9 ГОРАЗД

    9 7 Отговор
    Какви нации,какви пет лева бе тролове,то бабето още от пръв поглед си личи че е 100 процентова проклетия!На такива мъжете им умират на 45 от инфаркт или пиене,и те започват да тормозят децата и внуците си!Има ги по цял свят ,а в русия са направо епидемия!Градските хора се развеждат и са намалили водката в пъти последните години,ама на село тия злобни баби са избили и опропастили повече народ от Сталин!В България също не са рядкост,в стария ми квартал се сещам за поне 5-6 такива!

    Коментиран от #13

  • 10 Шаран БГ

    3 1 Отговор
    И ние сме добре, ама не дават пищови и не дават !! Само въздушни и други играчки..... Хай си гръмнал котката на комшийката, спукана ти е работата... Глобата си е глоба - може и в зандан да те пратят....... За утрепан човек, че и двама наведнъж,нашенските кадии дават условна ! За сега може да трепем с автомобилите си. Засилваш се и я някоя баба на пешеходната, я някой полицай от Пловдив..... Условната ти е в кърпа вързана !!
  • 11 Бай Урко

    3 0 Отговор
    Ей това се казва мъдрост. Не с един а с два пистолета е влезнала. Умна Бабка
  • 12 плевен

    5 2 Отговор
    Нанесъл се в къщата и, и я изхвърля в старчески дом! Баба с чувство за достойнство.Колебала се е само за калибъра.Затова е взела и двата пищова.
  • 13 НямаПищовВадяПомпата

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "ГОРАЗД":

    При мен, където съм сега от две години - преди само на гости ходех там, има 5-6 такива вдовички, като преди години си бяха направо футболен отбор-поне 11. На едната мъжа и умрял преди 10-15 г., пратили го в Старчески дом. бил мързелив. Ей така става накрая - всички мъже сме гниди, боклуци и плюнки, а женичките - еталона за развитие....
  • 14 Да ама не

    5 2 Отговор
    Имам си една позната,която дойде от дълбокато провинция и стана снаха надобра жена и син също добър.Ама нахалната провинциалистка не и стигна това,че доброто семейство и предоставиха готово жилище и добър съпруг- бяха хранени с години и т. н. с много добрини- но накрая пак изпрати свекървата в дом и нито веднъж не отиде да я посети.Проста провинциалистка и нахалница.Но нали знаете кой е виновен- разбира се добрия и наивен,глупав съпруг. Но има видов ден !!!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Чоки

    1 0 Отговор
    А някое нервно чаве да искат да го пратят в интернат, за да учи и да не хайманосва и то да изтепе сите де са в къщи с кухненския нож - ще му викате ли бравос, ситуацията ще е същата само годините на убиеца ще са различни.