Last news in Fakti

10 Юли, 2018 17:02 1 214 2

Обидиха човек на Тръмп, докато си поръчвал суши

  • стивън милър-
  • сащ-
  • вашигтон-
  • суши-
  • доналд тръмп

Показали среден пръст на съветника на Тръмп

Обидиха човек на Тръмп, докато си поръчвал суши - 1
Снимка: Shutterstock

Съветникът по политическите въпроси на американския президент Доналд Тръмп - Стивън Милър, бил публично оскърбен на една от улиците на Вашингтон, пише в. "Вашингтон пост".

Милър поръчал суши за вкъщи в малък ресторант в центъра на града, недалеч от дома му. След като платил и излязъл с покупката, служител на заведението изтичал зад него, оскърбил го публично, използвайки нецензурни думи и му показал два средни пръста.

Съветникът на Тръмп решил тогава да изхвърли поръчката суши на стойност 80 долара, защото се опасявал, че тя може да е отровена или замърсена по някакъв начин.

Не за първи път сътрудници на Тръмп стават жертва на подобни нападки. Говорителката на Белия дом Сара Сандърс неотдавна не беше обслужена в ресторант в град Лексингтън, защото работи за Тръмп. Тя бе помолена да напусне заведението.

А сътрудничката на Тръмп Келиан Конуей бе обидена в супермаркет във Вашингтон от мъж, който й казал да се засрами, защото работи за Тръмп и й препоръчал да се погледне в огледалото. Инцидентът станал малко след като тя пристигнала във федералната столица да постъпи на работа при Тръмп, предаде „Дарик“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манаф

    11 0 Отговор
    Оня ден и аз обидих Лиляна Павлова в кварталната бира скара,ама тя не хвърли кебапчетата

    Коментиран от #2

  • 2 pompev

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Манаф":

    ъх,oбидил си я,лъжеш