18 Юли, 2018 09:08 3 641 27

Вече никой не обича Тръмп

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • владимир путин-
  • русия

Повечето американци не одобряват подхода на своя президент в отношенията с Москва, сочи допитване

Вече никой не обича Тръмп - 1
Снимки: БТА/АР

Над половината американци не одобряват действията на президента Доналд Тръмп в отношенията с Москва, показва допитване на Reuters, извършено след предизвикалите полемика среща и обща пресконференция на Тръмп и руския президент Владимир Путин.

При все това, представянето му на срещата в Хелзинки, на която Тръмп отказа да осъди руския лидер за намеса в американските избори през 2016 г. и изрази съмнение в заключенията на американските разузнавателни служби, изглежда не се е отразило на цялостното одобрение за него.

Четиридесет и два процента от запитаните казват, че одобряват работата му на поста, при средна дневна стойност между 40 до 44 на сто досега през юли.

Според допитването 55% от анкетиранте не одобряват, а 37 процента одобряват действията му в отношенията с Русия.

При републиканците делът на хората, които одобряват подхода на президента към Русия, е 71 процента, а при демократите - 14 на сто.

Тръмп все още се ползва с широка подкрепа сред избирателите републиканци, въпреки критиките от страна на партийните лидери за изказванията и действията му на пресконференцията с Путин.

Тръмп изненада и собствените си поддръжници, когато похвали руския лидер за "силното и мощно" отричане на такава намеса.

Вече никой не обича Тръмп

Мнозинството регистрирани избиратели (59%) са съгласни с изводите на американските разузнавателни служби, че Русия се е опитала да повлияе на американските избори, но само 32 процента от републиканците смятат това за вярно, при 84 на сто сред демократите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    53 8 Отговор
    Тия говеда кво искат? Човека се опитва да се стопи леда и да има разговор и дипломация навсякъде, атия ще го изгонят. Еййййй цялата им нация са озлобени към останалия свят.
  • 2 Реалист

    11 31 Отговор
    Доналд се е наклонил да не падне щото го мъчи артрита а путлер с физиономията си казва "...къде се набутах с тоя".

    Трябва да има забрана да се избират политици след 55 години щото ги фаща кукуто. путлер го изби на кражби и балерини/гимнастички а патока цял живот тича по конкурси за шаврантии жени да си избира. И ТЕЯ ДВАМАТА КУКОВЦИ КОНТРОЛИРАТ 90% ОТ ЯДРЕНИТЕ ЗАРЯДИ НА ЗЕМЯТА. Весело е при нас, нали???
  • 3 не е верно

    33 7 Отговор
    Американските граждани са много доволни даже и всеки един говорещ английски може да го разбе, ама либералчетата жално, жално писукат... свършва техния живот, особено след като Путин даде доказателства в ръцете на Тръмп. Чуваме само предсмъртната им песничка и тази статия е част от нея ;)
  • 4 гост

    9 28 Отговор
    С тая среща Дончо си заби свиреп автогол и казва сбогом на втория мандат - което реално погледнато е чудесна новина за всички !

    Коментиран от #6

  • 5 Барчо

    31 4 Отговор
    Ми като не и харесва, да го махат и да си сложат някой, който ще започне война с Русия и да се приключва с УСАта.
  • 6 ха ха ха

    29 5 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Нямате иде къв го заби, ама на меркел, джънкер, клинтън, боко и другите... почакай само и ще видиш ;)

    Тръмп вече никой не може да го бутне и срещата му с Путин го доказа, преди няколко месеца, подобна среща би била немислима, но ето, че е факт! Предстоят още срещи, за мъка на педалите от европа...

    Коментиран от #10

  • 7 Тръмпетист

    19 1 Отговор
    Те - говедата - с това са известни: "никой", "всички", "международната общност", "светът".
  • 8 един

    31 0 Отговор
    На Тръмп не му трябва някой да го обича, човека си има семейство, деца и внуци - кой от "великите" европейски лидери има такова? Отговор - Никой!

    На тях затова не им пука, че затриват вас и семействата ви, предстои прокарване и на педофилията в Европа - после ще ви видя как ще пискате.

    Сорос управлява Меркел и всички останали, целта му е да затрие нациите и вие му пляскате, па викате и УРА... взимате пари и същевременно унищожавате бъдещето на собствените си деца.

    Сорос: But less-educated people who lived outside large urban areas “didn’t really buy into liberalism, this idea that you could actually have a multiracial, multiethnic society where all these traditional communal values would have to give way to gay marriage and immigrants and all this stuff. That they definitely did not buy into.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Красимир Петров

    21 3 Отговор
    БРАВО на Тръмп,медийте да го ду-хат
  • 12 Антисоросоид

    28 1 Отговор
    Интересно ми е как са се допитали до всички американци ? Егати со ро сои д ната калпава пропаганда. Джендарисъм в действие.
  • 13 ха ха ха

    18 2 Отговор
    През 2014 г. евреина Ноел Игнатиев, професор в харвард разказва как бялата раса трябва да изчезне, как всички нееврейски страни трябва да станат мултикултурни и това беше обявено за теория на конспирацията, но към днешна дата вече не е: https://www.youtube.com/watch?v=q90kmUbEv7c и още: https://redice.tv/news/harvard-professor-noel-ignatiev-talks-about-how-to-end-the-white-race

    БОКО работи точно за тези сили ;)

    Тгава са смятали, че не съществува някой, който може да попречи на унищожаването на бялата раса, но не са вкарвали в сметките си Путин, а сега и Тръмп, кът такаче, свиквайте да чернят Тръмп, колкото повече го чернят, значи толкова повече ги унищожава!

    Успех им желая!
  • 14 гост

    3 27 Отговор
    Божке на къде върви света … Щом доживяхме руските подлоги да са първи защитници на американския президент … Мъко русофилска - край нямаш !

    Коментиран от #15

  • 15 и всичко е точно

    20 5 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Свидетели сме как Путинофобията 24/7 бълва от еврейските медии, а сега наблюдаваме и зараждането на Тръмпофобията :)))

    Щом педерастията и педофилията квичат - значи всичко е точноооооооо!
  • 16 Голям Слон

    11 0 Отговор
    Как ли са се допитали до 150 милиона американци?! :-) В статистиката има понятие "репрезентативна" извадка. Допитват се 1.000 или 2.000 души и на база тяхното мнение се оформа "мнението" на определена група хора. В случая на цялото население на щатите. И да не забравяме кой "печели" при такива статистически проучвания. Разбира се, онзи, който плаща сватбата. Тръмп може и никой да не го обича (поне според проучванията), но фактите са факти. А именно, че икономиката в щатите заработи. Сега като се озъби и на НАТО - тоя съюз или ще се разпадне, или всичко в него ще е справедливо.
  • 17 Кълвач

    15 3 Отговор
    Всички русофоби са трансджендъри!
    Без нито едно изключение!
  • 18 Пеньо

    6 3 Отговор
    На никого не е приятно да си признае, че е гласувал за откачалка! Аз също се срамувам, че гласувах за крадливия дедо Мони!
  • 19 Кибик

    16 1 Отговор
    Допитването е направено на гей парада

    Коментиран от #20

  • 20 позна

    10 1 Отговор

    До коментар #19 от "Кибик":

    Ето я снимката в близк план от протестите в Лондон : https://pbs.twimg.com/media/DiAhhYiUcAAJBlz?format=jpg&name=small

    на нея се вижда, че са събрани само педали, джендъри и траверси - ясно личи, че СОРОС е финансирал протеста, а не е спонтанен от хората, тъй че вече няма кой да излъжат!
  • 21 Руските свине

    1 11 Отговор
    И руските гниди обичат бай Дончо.
  • 22 Сравнение

    5 0 Отговор
    Като гледам пресконференцията и сравнявам двамата лидери, ми направи впечатление, че Дончо чете от някаква папка, явно подготвена му от спийчрайтърите му (която даже я забравя на трибуната), а Владо чете от личните си записки, от листчета с неговият почерк! Чувствате ли разликата между капацитетите?
  • 23 факт

    7 0 Отговор
    Това е фейк нюз...
  • 24 манипулация на обществото

    4 0 Отговор
    " Над половината американци не одобряват действията на президента Доналд Тръмп в отношенията с Москва,.." - Над половината, не означва всички. Я питайте българите, одобряват ли властта, да видим какъв ще е процентът? Не повече от 15-20?
  • 25 ГосТ

    0 6 Отговор
    Никой не харесва тръмпи,освен путинофилите, които го заобичаха изключително много изведнъж затова че се срещнал с техния идол-бог 😂
    Наистина е смешно
  • 26 Бенямин Нетаняху

    3 0 Отговор
    Е аз не го ли обичам.

    Коментиран от #27

  • 27 Владимир Путин

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Бенямин Нетаняху":

    Не повече от мен Биби.