Last news in Fakti

21 Февруари, 2012 12:17 2 882 0

Принц на Монако в болница след сбиване

  • пиер казираги-
  • монако-
  • принц

Пиер Казираги, представител на кралското семейство на Монако, бе приет в болница след бой в дискотека. 24-годишният принц е със счупена челюст и прорезни рани. Пиер е по-малкият син на принцеса Каролина от брака й с италианския бизнесмен Стефан Казираги, който загина при катастрофа през октомври 1990 г. на 30-годишна възраст.

Инцидентът се разиграл в събота вечерта. Племенникът на принц Албер Втори, се оказал в центъра на меле в елитен клуб в Ню Йорк. По думите на очевидци между него и американския бизнесмен Адам Хок е избухнал скандал, който прераснал в сбиване.

Адвокатът на Казираги твърди, че неговият подзащитен „не е направил нищо провокативно, Хок първи го ударил по лицето“.

От своя страна бизнесменът увери полицията и журналистите, че принцът започнал да обижда него, "приятелите му и трите присъстващи там момичета – известни руски фотомодели". 

47-годишният Адам Хок бил в клуба заедно със собственика Джери Джах и супермоделите – Наташа Поли, Валентина Зеляева и Ана Рубик, посочва РИА Новости.

Според хората от компанията на Джах Казираги и негови приятели отишли при тях и започнали да обиждат момичетата и без разрешение да пият от водката на масата им. След това в клуба започнал бой, който според очевидци приличал повече на сбиване в каубойски салон от средата на 19 век.
Полицията е повдигнала на Хок четири обвинения във физическо насилие от трета степен – по едно за всеки от мъжете, пострадали от юмруците му.

На предварителните слушания в наказателния съд в Манхатън Хок не се е признал за виновен и заявил, че самият той е жертва.

Преди дни в болница беше приет и холандският принц Йохан Фрисо. Той пострада при лавина в австрийски курорт и остана под снега 15 минути, преди да бъде открит от спасители. Вторият син на кралица Беатрикс остава в критично, но стабилно състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА