Last news in Fakti

28 Юли, 2018 20:10 3 199 14

Имигранти нахлуват в Европа като пирати (ВИДЕО)

  • испания-
  • имигранти-
  • европа

Кадри от испанския бряг

В интернет изтече видео, в което се вижда как имигранти нахлуват на испанското крайбрежие, съобщи Daily Mail.

Видеото е от пристанищния град Алхесирас. На него се вижда как надуваема лодка с около 30 души наближава брега.

След като лодката достига брега, хората започват да бягат и да се разбягват на всички посоки.

Според изданието само през последната седмица по този начин испанският бряг е бил достигнат от 1600 души. Имигрантите започват пътя си от Маркоко, като пресичат Гибралтарския пролив с надувни лодки.

Видеото можете да видите " target="_blank">Тук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХанкоБрат

    34 2 Отговор
    Искаха да приемат маймуни, на им сега. Малко са им по 1600 на час трябва да пристигат в мюсулманско-либералната европа, за да ги научат на евроатлантически ценности.

    Коментиран от #5, #8

  • 2 Христос Мирненски

    23 1 Отговор
    Те идват, но въпроса е как да си отидат ?
  • 3 Снайпера

    32 1 Отговор
    Картечни гнезда иска по брега и проблемът е решен!
  • 4 чалма тв

    27 1 Отговор
    Хасан и Реджеб бягат от дома си и стават просяци в Европа...да ги храним ли тези мизерници...Те искат алъш- вериш и бакшиш. Терористи стават за нула време, казва се радикализиране..
  • 5 Мужик

    18 6 Отговор

    До коментар #1 от "ХанкоБрат":

    Нещо май не правиш разлика между това - да си отвориш вратите за сирийски бежанци и това - държавата ти безконтролно да е залята от африкански туземци?... Нека да ти я разясня - едните идват от почти цивилизована държава и са образовани (преди да станат бежанци са имали професии), влизат законно (регистрират се, снемат им се отпечатаци), ако започнат работа - плащат данъци и т.н. Другите са някакви туземци, които никой не знае от кое канибалски племе идват, влизат напълно незаконно, повечето от тях крадат или събират амбалаж, а ако работят, го правят незаконно и не плащат никакви данъци и осигуровки. Тях никой не ги иска, за разлика от първите.

    Коментиран от #13

  • 6 Пешо

    17 1 Отговор
    Не искам никакви бежанци, без значение от националността им.
  • 7 Бесен

    17 0 Отговор
    Калашников за тези паразити.
  • 8 Емигрант

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "ХанкоБрат":

    Тези нямат научаване ,те са едно ниво след маймуните

    Коментиран от #10

  • 9 Хк+йххххйххх

    10 0 Отговор
    Груповото навлизане в Еу е трафик на маймуни.
  • 10 Хк+йххххйхххпреди маймуните. Корекция.

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Емигрант":

    Груповото навлизане в Еу е трафик на маймуни.
  • 11 11ап

    3 0 Отговор
    Само одеялата ще ги оправят
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ХанкоБрат

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Мужик":

    Като те чета гледам, че точно ти не правиш разлика. Дори и споменатите от теб Сирийци не са бежанци, защото минават през 99 граници. Въпроса е съвсем друг обаче. Комсомолците либерали управляващи Европа и държащи медиите в ръцете си, набиха на тъпото си население в главата колко добре е да помагат и да приемат маймуни. Как щели да ги култивират, опитомяват и интегрират, за да работят и да плащат данъци, с които ще изхранват белите.
    Подобни глупости в лъскави опаковки хващат дикиш обаче само сред хората като теб. Един талибан никой никога не може да интегрира, камоли да разчита че ще го храни. Справка - нашичките зеленокожи след 1000 г. интиграция. Не искам да ти преча на вярванията, щом ти харесват подкрепяй си цивилизованите сирийци. То така или иначе хората с подобни вярвания превърнаха Европа в мюсюлмански континент.
  • 14 Биде

    4 0 Отговор
    Браво! Дочакахме и такова чудо.Големи блатодарности на Меркел , на знайни и незнайни хуманитарни организации, на доктори без граници дето ги чакат на бреговете само дето не е с хляб и сол и на добрата Америка дето забърка тая воняща каша!!!И въпреки тези стряскащи факти от тази седмица не чувам нито да се кометират от евро лидерите нито да да се вземат наистина мерки пък било то и с оръжие!!!!То бива наглост, ама тяхната надхвърли и най- мрачните прогнози!
Новини по държави: