9 Август, 2018 14:20 5 693 71

Русия се вбеси на „неприятеля“ САЩ

  • вбеси-
  • санкции-
  • русия-
  • сащ-
  • новичок-
  • скрипал-
  • дмитрий песков-
  • неприятел

Москва обяви, че санкциите на Вашингтон са незаконни

Русия се вбеси на „неприятеля“ САЩ - 1
Снимка: Shutterstock

Кремъл реагира остро на новите американски санкции, наложени заради отравянето на бившия двоен агент Сергей Скрипал и неговата дъщеря Юлия на британска земя, предаде „Индипендънт“.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков описа санкциите на Вашингтон като „категорично неприемливи“ и противоречащи на международните закони. Руските власти описаха действията на американците и като „неприятелски“. „Подобни действия са абсолютно неприятелски и е малко вероятно да бъдат асоциирани с конструктивната атмосфера, която царуваше на последната среща между Путин и Тръмп в Хелзинки“, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков пред журналисти.

САЩ обявиха новите санкции в съответствие с разпоредбите за контрол на химическите и биологически оръжия от 1991 година. Първата партида от мерки ще бъдат въведени на 22 август, докато втората – която ще бъде въведена след три месеца – съдържа много по-сурови санкции. Москва отрича каквато и да е връзка с отравянето на Скрипал.

Финансовите пазари вече реагираха на новите санкции на САЩ. Рублата се обезцени с над 3% спрямо щатския долар, след като вестник „Комерсант“ цитира чернова на законопроект на американския Сенат, в който се настоява за нови санкции спрямо Русия. Новата вълна на американски санкции спрямо Русия се отразява негативно и на акциите, търгувани на борсата в Москва.

Междувременно британският премиер Тереза Мей приветства решението на САЩ да наложат нови санкции на Москва заради опита за убийство на Сергей Скрипал и дъщеря му в английския град Солсбъри по-рано тази година. В изявление на канцеларията на Мей се казва, че решението изпраща недвусмислено послание на Русия, че нейното провокативно и безразсъдно поведение няма да остане без отговор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Споко

    26 35 Отговор
    Ще дойде скоро някой като Рейгън и ще я лекува за бяс!

    Коментиран от #5, #8

  • 2 Просия

    24 71 Отговор
    А колко напред щеше да бъде Русия ако не беше комунистическа... а сега си е просто Просия...цял живот на туршия и спирт...

    Коментиран от #18

  • 3 Kcaniba

    26 67 Отговор
    Отлична новина! Но нали санкциите бяха полезни за Русия?Ами сега , что случилась товарищи,поредната опорка се срути ,като рублата, ха-ха-ха!Колко килограма рубли струват един грам злато днес?А пенсиите и заплатите,как са ? Един велик Президент беше казал, че Русия има много оръжие,аз ще ги накарам да го ядат.Е за втори път ще се налага,а какъв трябва да си,да се спънеш в един и същ камък?
  • 4 Kcaniba

    17 43 Отговор
    Империята на глинени крака ха-ха-ха

    Коментиран от #13

  • 5 Християнин

    91 20 Отговор

    До коментар #1 от "Споко":

    Вече няма да се очудя ако обвинят Русия за глобалното затопляне. То бива лъжи и пропаганда от страна на САЩ, но това минава всякакви граници. Как е възможно Русия все да е в пасивна и отбранителна позиция, а САЩ които пстоянно я нападат да твърдят, че Русия е агресор? Това е все едно в психиатрично заведение лудите да твърдят, че не те, а психиатрите са лудите и всички наоколо да им вярват само защото световните медии са на страната на лудите. Абе кажат ли сто пъти, че сестра ти е... върви доказва, че нямаш сестра. АБСОЛЮТНА ТРАГИКОМЕДИЯ!

    Коментиран от #6, #7, #12

  • 6 ДОКТОР

    7 11 Отговор

    До коментар #5 от "Християнин":

    ЧЕТНИ СУТРИН-НЕЧЕТНИ СЛЕДОБЕД !
  • 7 наблюдател

    21 67 Отговор

    До коментар #5 от "Християнин":

    Пич, вместо да си губиш времето да пишеш нелепи постове, бягай в обменното да си смениш рублите, че за два часа се срутиха с 6%.
    А за това дали русия е агресор питаи във Финландия, Полша, Грузия, Украина, Афганистан, Сирия, Черна Гора и т.н.

    Коментиран от #14, #23, #31, #71

  • 8 Ярослав

    14 6 Отговор

    До коментар #1 от "Споко":

    Както се очертава бъдещият президент на САЩ ще бъде Джо Байдън. А той е анти-руски настроен.

    Коментиран от #33

  • 9 Преброяване на бесните язовци

    20 38 Отговор
    Кво ви пука бе ватенки? Нали санкциите не действат?
  • 10 Владо Вр

    22 4 Отговор
    Публиката е голяма. Зад нея, руско - американските проекти си вървят. Важното е,че има злободневна тема за творческо, или бездарно писане(може и глупаво), както и за малко кисти отгоре. "Дерзайте пичове" (заглавие на книга от Сан Антонио).

    Коментиран от #20

  • 11 Владо Вр

    2 2 Отговор
    #кинти
  • 12 empire strikes back

    39 5 Отговор

    До коментар #5 от "Християнин":

    Най-накрая на Путин ще му писне и ракетите ще полетят........!
  • 13 Kcaniba оригинал!

    25 9 Отговор

    До коментар #4 от "Kcaniba":

    Не бе на тебе краката са ти глинени!вмирисани;
  • 14 отвратен

    51 8 Отговор

    До коментар #7 от "наблюдател":

    прекръсти се на тъп, щото освен че си кьорав ами и не приемаш. По твоята логика питай Афганистан, Корея, Виетнам, Либия, Сирия, Ирак, Венецуела, Иран, Хондурас, Панама, Куба, Индонезия, Доминиканската република, Гватемала, Камбоджа, Оман, Ангола, Ливан, Сомалия, Сърбия, Либерия и още безброй държави дали САЩ не са агресора. Аман от тролове помнещо колкото риба или каквото им изнася само (не казвам за каквото им е платено шото толкоз мозък, че да взимате пари за тъпотията си нямате)
  • 15 FOMC FEDERAL Reserve of USA

    5 2 Отговор
    а де отиде турската лира от 5.08USD/TRY днес е към 5.40USD/TRY.
    Merhabat tallal шукарие за баклава
  • 16 onq s konq

    9 38 Отговор
    РУСОФИЛИТЕ КАЗАХА ...ЧЕ СВЕТЪТ ВЕЧЕ Е МНОГОПОЛЮСЕТ!Но изобщо не споменаха,че ЕДИН ПОЛЮС какъвто е американския МОЖЕ ДА СПИРА ТОКА НА ОСТАНАЛИТЕ ПОЛЮСИ?!Защо не го казахте ТОВА бе русофили хитро запазили си българското ЕВРОПЕЙСКО гражданство но ЖИВЕЕЩИ ТРАЙНО В РУСИЯ И ПЛЮЕЩИ ОТ ТАМ ПО БИВШАТА СИ РОДИНА?И като се изказвате "авторитетно" ЧЕ ПАК СМЕ НА ГРЕШНАТА СТРАНА"-себеси ли имате предвид заради живота си в Русия,или нормалните българи живеещи ОТВЪД /ЗА ВАС/ ЖЕЛЯЗНАТА ЗАВЕСА?!

    Коментиран от #17, #25, #26

  • 17 Kcaniba оригинал!

    27 6 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    Абе ти си тотално издухал!!защо мажеш от години тук?!?!кому е нужно твоито НЕ компетентно мнение!!има хапчета ползвай ги!

    Коментиран от #24

  • 18 КУ;;;ДРЪВ

    7 9 Отговор

    До коментар #2 от "Просия":

    EIIII PROSIA TI SI NAI PROST VAV FORUMA
  • 19 КУ;;;ДРЪВ

    10 5 Отговор
    EIIII PROSIA TI SI NAI PROST VAV FORUMA
  • 20 гост

    7 19 Отговор

    До коментар #10 от "Владо Вр":

    Даа , вървят "проектите" !! Иди го обясни на всички руснаци , дето доходите им само тая година са спаднали в долари 8-10% !!!! Цялото "планирано увеличение" на батя вече е минало забравено !! А и не само в долари , инфлацийката си върви и вътрешно , забрави ли вече какво беше тука 90-те години !!! Викаш публика , а ? Що не идеш да им обясниш колко са добре , ама не го знаят , ама се подготви за бързо изнасяне , че няма да има кой да те "пази" , хахахах !!
  • 21 стоян

    28 7 Отговор
    Просто САЩисаните търсят повод за война . Ако не беше Путин а някой като Жириновски отдавна нямаше и спомен да има от САЩ

    Коментиран от #27

  • 22 Еее

    16 6 Отговор
    Само СССР👍
  • 23 лекар

    14 3 Отговор

    До коментар #7 от "наблюдател":

    по цял ден ли се дрогираш !

    Коментиран от #30

  • 24 onq s konq

    6 16 Отговор

    До коментар #17 от "Kcaniba оригинал!":

    Шшшшш....тихо и без квалификации,щото ше прибавя и от мен санкции към американските:)

    Коментиран от #66

  • 25 гост

    15 1 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    представям си те - лампата е загасена, по телевизора ехти "The Star-Spangled Banner" на фона на веещ се американски флаг, сложил си дясна ръка на сърцето, а с лявата чешеш коня.
  • 26 сиси

    13 2 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    кон, казах ти 100 пъти, спри да пишеш коментари - в случаите когато въобще ти се разбира нещо, са изключително тъпи и се излагаш яко. Остви това на имитаторите, те поне са забавни.
  • 27 Вили

    5 12 Отговор

    До коментар #21 от "стоян":

    Икономиката на Русия е колкото на Италия.
  • 28 Borislav Popov

    18 3 Отговор
    Краварите усещат че им се готви нещо и правят всички усилия да скъсат ласото. Ама въпреки всичко примката се затяга. Остава им само един изход - война ! Само дето не са сигурни че ще спечелят !

    Коментиран от #48

  • 29 FORM

    19 3 Отговор
    Страшна новина. Какво Руснаците ще почнат да се молят ли. Да изразиш възмущение е нормално и единствено което ще стане е да се мобилизират още повече. БРИКС вече набира скорост и съвсем скоро санкциите ще се окажат,че са били точното лекарство за възраждането на Русия. И тогава пак ще започнат молби за срещи с тях,защото без тях в света нищо с ществено не може да се разреши.В момента Русия от вносител на зърно е един от големите износители точно заради санкциите.Мобилизираха селското си стопанство така,че да могат да покриват нуждите си. Износът на суровини си им върви,така че пак да кажем-Не ги мислете руснаците,а вижте голите си задници и по малко злоба,алкохол и чалга.
  • 30 Наблюдател

    7 11 Отговор

    До коментар #23 от "лекар":

    Колкото Русия е нормална държава, толкова и ти си лекар , ама карай да върви щом си вярваш може да си Далй Лама или Наполеон.
  • 31 Borislav Popov

    15 2 Отговор

    До коментар #7 от "наблюдател":

    И какво трябва да питаме в Афганистан и Сирия ? Кой вече 17 години воюва в Афганистан ? А това че краварите бомбят от 2011 година в Сирия ? А за Ирак да питам ли ? А за Либия ?
  • 32 Рубладжийче

    5 5 Отговор
    Да не бесней росията ами хладнокръвно да отговори със "законни" контрасанкции. например масова всички руснаци да се откажат от ползването на интернет.

    Коментиран от #36

  • 33 Borislav Popov

    13 4 Отговор

    До коментар #8 от "Ярослав":

    Както се очертава ако така вървят нещата бъдещия президент на обора ще бъде Путин !

    Коментиран от #35

  • 34 ПАПАРДАК

    3 0 Отговор
    този преди нея и тя са най-непродуктивните и действащи безрасъдно премиери на УК
  • 35 Рубладжийче

    5 14 Отговор

    До коментар #33 от "Borislav Popov":

    Джуджето може да бъде единствено президент на кочина като руската. Никой нормален народ няма да го избере, нито ще му търпи тъпите месиански номера.

    Коментиран от #38, #39

  • 36 Borislav Popov

    12 5 Отговор

    До коментар #32 от "Рубладжийче":

    Интересно защо краварите купуват втечнен газ от Русия и двигатели за ракетите ? Нали бяха напред с материала ?

    Коментиран от #41, #42

  • 37 Рубладжийче

    6 10 Отговор
    Песков може да разплаче и камъните: „категорично неприемливи“ и противоречащи на международните закони". Ще рече човек, че "миролюбива" Русия винаги е спазвала международното право! Все едно няма неин съсед, с изключение на Китай, който да не е бил ощетен с територия и който да не е пропищял от "миролюбивия" си и "хуманен" съсед.

    Коментиран от #40

  • 38 Borislav Popov

    11 5 Отговор

    До коментар #35 от "Рубладжийче":

    В Ню Йорк се появи портрет на Путин с надпис "миротворец"!Видеозапис с плаката, дълъг около десет метра и широк пет метра, бе публикуван по-рано във в. "Ню Йорк Пост". На записа се вижда, че Путин е изобразен на фона на руското знаме, а в основата има надпис "миротворец".

    Коментиран от #45

  • 39 SUPER Kcaniba

    14 4 Отговор

    До коментар #35 от "Рубладжийче":

    А шут като тръмп може да бъде единствено президент на смешна държава като вмирисаната Северна САЩ се вече аут от световната политика след като руснаците ги изритаха от Сирия даже и охранения кореец им се подиграва!
  • 40 Borislav Popov

    7 6 Отговор

    До коментар #37 от "Рубладжийче":

    А бай дони що реве че нямало Руска намеса в изборите ? Оказа се че даже синът му се е срещал с тях !

    Коментиран от #47

  • 41 Пища Хуфангел

    7 3 Отговор

    До коментар #36 от "Borislav Popov":

    Напред са само в очите на кьоравите бг.русофоби

    Коментиран от #50

  • 42 Рубладжийче

    4 14 Отговор

    До коментар #36 от "Borislav Popov":

    Ти си много назад с материала. И за двигателите за ракети и за втечнения газ. но защото нямаш други аргументи претопляш стари манджи и ги представяш като нови. Но направо смърдиш. Русия е изостанала технологично държава. погледни броя на патентите на разивтите държави и го славни с кочината и сам ще се увериш. И не само това. Един обикновен вентил за помпените станции на газопроводите не могат да направят мизерниците, та камо ли цяла станция. Но ти си руско мекере и ще упорстваш до дупка, че Русия е велика и № 1.

    Коментиран от #43, #44

  • 43 Borislav Popov

    12 1 Отговор

    До коментар #42 от "Рубладжийче":

    Защо смяташ че Руснаците ще патентоват нещо в краварника ? Всеки знае че това е равносилно да им го подарят ! Ония веднага ще го откраднат ! Какво стана с допинг пробите на краварите ? Един "чистач" случайно ги потроши всичките преди проверката !
  • 44 Пища Хуфангел

    15 3 Отговор

    До коментар #42 от "Рубладжийче":

    Марш в Америка тогава. като са толкова добре чий го дириш още тук в русофилска България?

    Коментиран от #51

  • 45 Рубладжийче

    2 13 Отговор

    До коментар #38 от "Borislav Popov":

    ... В Ню Йорк се появи портрет на Путин с надпис "миротворец"!..
    Ами американците са майтапчии. Утре като се появи портрет на джуджето с надпис "Долен педераст" пак така ли ще се радваш? Ако мислиш, че нормалните хора по света смятат, че психопата Путин е миротворец жестоко се заблуждаваш. миротворец е само в русофилските зомбирани глави. Един масов убиец като него никога не може да бъде миротворец.

    Коментиран от #52

  • 46 Стамат

    15 3 Отговор
    Хахаха краварските лай..новози се подмокрят от щастие тука .Жалки неосъзнати роби.С тези санкции краварите демонстрират само едно .Ще наказват всички които не могат да ограбят по другият начин - военна инвазия .Путин е заключената врата към всички ресурси на Русия.Това вбесява болните от алчност свине от запада .Няма да видите нищо повече от санкции заблудени и жалки роби.Скопените ви господари никога няма да посмеят да предприемат нещо повече защото знаят че Русия не е Ирак, Либия или Сирия .Ще ги изпепели за минути.След това хората може и да имат шанс да просъществуват .С Фащ на картата нямаме шанс.

    Коментиран от #49

  • 47 Рубладжийче

    6 6 Отговор

    До коментар #40 от "Borislav Popov":

    Бай ти Дончо май го чака импийчмънт, американците няма да го търпят дълго. От Конгреса вече му сложиха намордник и не може да си прави каквото иска.

    Коментиран от #53

  • 48 Компетентен

    9 3 Отговор

    До коментар #28 от "Borislav Popov":

    Не , те са сигурни , че ще я загубят !
  • 49 Боре Токура

    4 8 Отговор

    До коментар #46 от "Стамат":

    Стамате, Кольо Магарето тропосва русофили на ишлеме, личи си, че имаш нужда, бягай при него да те успокои.

    Коментиран от #59

  • 50 Рубладжийче

    4 8 Отговор

    До коментар #41 от "Пища Хуфангел":

    Колко да е русофилска бе Пища? Иво Христов каза, че дебилите са 80%. Русофилите от тях ли сте? Щото ако не сте, значи сте малцинство.
  • 51 Боре Токура

    3 4 Отговор

    До коментар #44 от "Пища Хуфангел":

    Може да дири нещо по тясно от жена ти или щерка ти, човека. Защо го гониш, само ще ги зарадва.

    Коментиран от #63

  • 52 Borislav Popov

    8 2 Отговор

    До коментар #45 от "Рубладжийче":

    До сградата на "Макдоналдс" около спирката на метрото "Пушкинская" в Москва миналата нощ бе показан видео-клип за президента Барак Обама, съобщиха очевидци.

    На кадрите президентът на САЩ поглъща една след други държавите Иран, Афганистан, Сирия, Украйна и Либия.

    До Обама се появява броят на загиналите от всяка от тези държави.



    После се появява фразата "Убиец Номер 1"

    В края на видеото на стената на сградата се появява надпис: "Обама, добре дошъл на Трибунала в Хага

    Коментиран от #56

  • 53 Borislav Popov

    7 2 Отговор

    До коментар #47 от "Рубладжийче":

    Тогава вече обора ще се разпадне ! Баба Ванга май правилно каза - "Последният президент ще е черен "!

    Коментиран от #55

  • 54 А дано ама надали

    6 6 Отговор
    До Borislav Popov
    Това с ракетните двигатели е много изтъркано. Във времето, когато руските ракетни инженери нямаше, какво да правят и бяха готови да заминат за страни, като Иран, Либия, Пакистан и другаде, щатите им поръчаха да произвеждат модернизиран двигател за първата степен на не много мощен носител. Първообраза имаше много висок КПД. За целта, ти си разработиха ракета специално за тях (Атлас-5). Този нов двигател се произвежда в РФ, но разработката е собственост на УСА. Ако рашките спрат да им го доставят ще трябва да закрият цяла група заводи. А янките могат да монтират техен двигател, но е доста по-скъп или да престанат да използват Атлас-5. Но пък имат други носители. Е дано си разбрал ... но не вярвам.

    Коментиран от #57

  • 55 Рубладжийче

    2 9 Отговор

    До коментар #53 от "Borislav Popov":

    Това за разпадането на обора сигурно го квичиш от 1970-а година насам. Докато си чакал "разпадането" и си агитирал, че това ще се случи се разпаднаха и съветска Русия и варшавския договор и титова югославия. А ти още чакаш и агитираш. жалък си.

    Коментиран от #58

  • 56 Рубладжийче

    2 9 Отговор

    До коментар #52 от "Borislav Popov":

    Единствено в Моска може да се яви подобен антиамерикански примитивен пасквил. А още по примитивни са тези, които му се кефят и го приемат за чиста истина. Добре, че беше Обама, а не някой като Рейгън, защото сега щеше подобно на Александър Симов в младините си да пишеш колко причини има за да обичаш Америка.
  • 57 Borislav Popov

    5 5 Отговор

    До коментар #54 от "А дано ама надали":

    Коя разработка е на краварите ? Тая която все гърми ли ? Нали се опитаха да ги копират тия двигатели и да ги произвеждат на място ?!! Резултата е - бумммм! " Модифицирана версия на двигателя РД-170 – РД-180 се използва в американските ракети „Атлас 5“.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 58 Borislav Popov

    8 4 Отговор

    До коментар #55 от "Рубладжийче":

    Империята на САЩ се разпада
    Рон Пол сравни процесите с тези в СССР от 1989 г.

    Системата на САЩ е изправена пред заплахата да се разпадне по модела на СССР през 1989 г. Това заяви бившият конгресмен Рон Пол, цитиран от The Blaze.

    Според Пол икономическият бум в президентския мандат на Доналд Тръмп е просто "илюзия". Той определи президента като "мажоретка на Уолстрийт". Бившият конгресмен смята, че "американците живеят добре, но с пари взети назаем".

    Коментиран от #60

  • 59 Стамат

    5 1 Отговор

    До коментар #49 от "Боре Токура":

    Боре трябва да ти кажа че изключително много се забавлявам с преяли с Макдоналдс като тебе миришещи на пържено .
  • 60 Рубладжийче

    4 5 Отговор

    До коментар #58 от "Borislav Popov":

    Смешни и Жалки сте русофилите приятелю като цитирате подобни авторитети. В една свободна държава винаги има хора с различни възгледи, включително такива, които предсказват апокалипсис на съществуващата система. Но да сравниш една империя като съветска русия с държава от типа на САЩ е нелепо и показва, че автора няма нищо общо с трезвия анализ.

    Коментиран от #62

  • 61 Владо Вр

    1 2 Отговор
    Гостее, госте! То и редовият американец получава среден пръст, но това не пречи проектите да вървят! Печалбата е за големите акули. Там санкции и ембарго не играят. Печалбата е преди всичко. Титана за "Боинг" се получава, нефтените разработки(съвместни) в Сибир продължават. Пари, пари и пак пари - това е положението. Както казваше героя на Алеко - важното е келепир да пада.
  • 62 Borislav Popov

    7 3 Отговор

    До коментар #60 от "Рубладжийче":

    Кристофър Хеджис е американски журналист и публицист.Американската империя приключва. Икономиката й се изтощава от войните в Близкия изток и от огромната военна експанзия по цялото земно кълбо, като това се обременява допълнително от нарастващите дефицити, заедно с опустошителните последици от деиндустриализацията и световните търговски споразумения. Нашата демокрация беше превзета и унищожена от корпорациите, които постоянно искат намаляване на данъците, повече дерегулация и имунитет от наказателно преследване за масовите финансови измами, като в същото време ограбват трилиони долари от държавната хазна под формата на спасителни операции. Нацията загуби силата и уважението, които са й необходими, за да може да убеждава съюзниците си в Европа, Латинска Америка, Азия и Африка да изпълняват волята й.

    Коментиран от #65

  • 63 Пища Хуфангел

    6 3 Отговор

    До коментар #51 от "Боре Токура":

    Самоче докато дири наведен щерка ми и жена ми да не го срещне ,,големия " отзд и да има олеле защо ли не заминах в САЩ навреме!
  • 64 Чукча

    3 3 Отговор
    На война като на война ...Значи САЩ воюва с Китай, Русия, Иран, Турция и мачка ЕС. Какво ще излезе от всичко това? Ами правилно - световна война. До две години война ще има, така че пълнете мазетата.
  • 65 Рубладжийче

    4 5 Отговор

    До коментар #62 от "Borislav Popov":

    Приятелю, ти като всеки русофил не разсъждаваш самостоятелно а се доверяваш на някой, който смяташ за авторитет, само поради факта, че казва това, което ти желаеш да чуеш. Американската икономика все още е номер 1 в света и всички шамани начело с Хеджис няма да променят това, въпреки заклинания та се. Имаш глава на раменете си, разгледай цифрите и сам прави изводи.
  • 66 Kcaniba оригинал!

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "onq s konq":

    Обаче ми прави впечатление ,че следиш дали ти отговарят на глупостите!!явно в лудницата има интернет!
  • 67 ГОСТ

    8 4 Отговор
    АМЕРИКАНЦИТЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ВКАРАТ РУСИЯ ВЪВ ВОЙНА НО НЕ НА АМЕРИКАНСКА ТЕРИТОРИЯ. ТАКИВА ОПИТИ БЯХА В УКРАЙНА , ГРУЗИЯ, СИРИЯ, ЮГОСЛАВИЯ И СЕГА ПАК СЪЗДАВАТ НАПРЕЖЕНИЕ В КОСОВО. ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ И БЪДЕЩЕ ЗА САЩ Е ВОЙНА В КОЯТО ТЕ ПАК ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ НО ТОВА ВЕЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНО И ЕВЕНТУАЛНИ БОЙНИ ДЕЙСТВИЯ ЩЕ ИМА И МНА ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ, А ТЕ НАЙ МНОГО ОТ ТОВА СЕ СТРАХУВАТ И ЗАТОВА НЕ СМЕЯТ ДА СКОЧАТ ДИРЕКТНО НА РУСИЯ ЗАЩОТО ИЗХОДА НЯМА ДА Е В ТЯХНА ПОЛЗА.НЕ УСПЯХА В СЕВ. КОРЕЯ СТРАХ, ОПИТИ В ИРАН СТРАХ, САМО СЕ ПРОБВАТ КЪДЕ ЩЕ ИМ ИЗЛЕЗЕ КЪСМЕТА НО И ВРЕМЕТО РАБОТИ НЕ В ТЯХНА ПОЛЗА ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ. ЗАЕМИТЕ ВСЕ НЯКОГА И ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ПАЛАЩАТ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ АМЕРИКАНЦИ И ИДВА ВИДОВ ДЕН. КОЛКОТО И НА РУСОФОБИТЕ ДА НЕ ИМ СЕ ИСКА, НО НЕ РУСИЯ ЩЕ ПЛАЩА АМЕРИКАНСКИТЕ ДЪЛГОВЕ.

    Коментиран от #68

  • 68 Kcaniba

    2 4 Отговор

    До коментар #67 от "ГОСТ":

    Спрете пиенето в коневръза бре мужици....
  • 69 що така бе

    3 3 Отговор
    Нали санкциите въобще не ви влияеха?
  • 70 USAFuck

    1 0 Отговор
    серем му у устата и на скрипал и на САЩ
  • 71 преводач

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "наблюдател":

    Пък ти се гръмни
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания