24 Август, 2018 20:00 2 475 9

Адвокатът на Тръмп плаши с въстание, ако свалят президента

  • импийчмънт-
  • рудолф джулиани-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • майкъл коен-
  • пол манафорт

Според Рудолф Джулиани мотивите зад желанието за импийчмънт на Тръмп не са изцяло политически

Адвокатът на Тръмп плаши с въстание, ако свалят президента - 1
Снимки: БТА/АР

Aдвокатът на президента на САЩ Доналд Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани предупреди за възможно народно въстание в случай, че държавният бъде отстранен чрез процедура по импийчмънт.

По думите на Джулиани, в интервю за Sky News, мотивите зад желанието за сваляне на действащия президент на са изцяло политически и в случай на импийчмънт "американският народ ще започне въстание“.

По-рано Тръмп предупреди, че ако демократите получат мнозинство в Конгреса в резултат от междинните избори през ноември и започнат процедура за неговото отстраняване, то международните финансови пазари ги чака катастрофален спад.

Тази седмица бившият доверен юрист на Тръмп - Майкъл Коен си призна, че е плащал пари от името на доскорошния си клиент, за да купи мълчанието на порноактриса за неин флирт с милиардера навремето.

Адвокатът на Тръмп плаши с въстание, ако свалят президента

Друг близък до президента - Пол Манафорт, бивш шеф на предизборния му щаб, пък беше признат от съда за виновен по 8 точки - за нарушения на данъчното законодателство, за нарушения на банковото законодателство и укриването на чуждестранни банкови сметки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ььььььь

    19 2 Отговор
    Бутайте тая кочина...бутайте та да мирне целият свят...
  • 2 сиукс

    12 1 Отговор
    Само така! Да се самоизтрепят белите, черните, жълтите и тортилите!
    Нашето си е наше и си го искаме обратно!
  • 3 бандити с бели якички

    8 0 Отговор
    То някой да не е станал милиардер с мотиката на полето? Всички са крили данъци и са правили далавери! Вижте нашите мафиотизирани партии и техните "елити"! Всички са за социални помощи.....
  • 4 гост

    3 1 Отговор
    В огромната Америка , въстание!?Ако има такова ,то ще е торнадо?
  • 5 стоян георгиев

    4 6 Отговор
    идиота тръмп почна да лъсва пред съда.щели да вдигат въстание или пък реитинга на сащ щял да падне.смяххх!!!!тръмп се е на.рал и е време този полудиот да бъде изметен от политиката и тикнат там където му е мястото.
  • 6 Янките

    5 0 Отговор
    Въстание в САЩ , ще стане , когато им спрат купоните за храна на тези лоени топки !
  • 7 Реално

    2 0 Отговор
    Ако не го махнат тоя смешник НАТО ще се разпадне. И мисля, че първите, които ще бъдат изгонени ще са САЩ.

    Коментиран от #8

  • 8 Дон Сесар

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Реално":

    Добре. Тръмп си отива, но на негово място ще дойде вицепрезидента Майкъл Пенс, който е религиозен консерватор. Бивша сътрудничка в Белия Дом в свои признания е споделяла че Вицето Пенс е смятал, че общува с Бог и той му говори. Така че много ще искат Тръмп да се върне, защото Майк Пенс е назадничав, евангелист. Пенс е християнския вариант на Ердоган.
  • 9 Искрен

    1 0 Отговор
    Ще съм искрен. Този на снимката с мацето е нейн адвокат, а тя порноактриса общувала сексуално с Бай Дон. Адвокатът е Майкъл Авенати, човек яростно нападащ Тръмп че отрича за връзката си с тва маце. Същият този Авенати опипва почвата за изборите през 2020г. Вероятно ще се кандидатира от демократите срещу Дон и може да го бие. Тогава ще е на 49, а Доналд ще е на 74.