Last news in Fakti

31 Август, 2018 08:16 2 377 10

Орбан отива при Путин

  • владимир путин-
  • виктор орбан-
  • русия-
  • унгария

Унгарският премиер ще посети Москва на 18 септември 

Орбан отива при Путин - 1
Снимка: БТА/АР

Министър-председателят на Унгария Виктор Орбан ще посети на 18 септември Москва и ще се срещне с президента на Русия Владимир Путин, съобщи унгарското правителство, цитирано от ТАСС.

"Потвърждавайки информацията, разпространена на 15 юли след среща на Орбан с Путин, прессекретарят на премиера Берталан Хаваши заяви, че министър-председателят Орбан отново ще се срещне с руския държавен глава Владимир Путин на 18 септември в Москва", се казва в съобщението на унгарския кабинет.

През юли помощникът на Путин Юрий Ушаков съобщи, че през септември се очаква визита на Орбан в Москва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 балансьор

    26 1 Отговор
    Малко баланс на развилнялите се в ЕС еврогеЮве.
  • 2 Викторов

    31 0 Отговор
    Орбан навсякъде където отиде го вземат насериозно и се съобразяват с него, дори еврозелките.За Баце не ми се пише и той отиде до Москва ма ?!А оня с "ишиаса"в Брюксел се скъсва да го тупа по рамото и целува и ?

    Коментиран от #3, #4

  • 3 жури

    31 0 Отговор

    До коментар #2 от "Викторов":

    Ти пък си тръгнал да сравняваш Орбан с Баце. Няма място за сравнения. Единият е политик и човек, другият е недоразумение и палячо.
  • 4 а дали е така

    0 17 Отговор

    До коментар #2 от "Викторов":

    Е,как няма да го вземат насериозно и как няма да се съобразяват с него,като е стипендиант на Сорос!У сега де.....?

    Коментиран от #6

  • 5 Викторов

    17 1 Отговор
    до 4 а дали е така
    Бацко ти да нямаш температура сутринта или си спал недобре ? Той стипендиант на Сорос, ха ха ма нали той ги изгони мекеретата му та оня още вие до небето , недей така малко па сериозно ха ха !!

    Коментиран от #8

  • 6 Българин

    14 1 Отговор

    До коментар #4 от "а дали е така":

    Точно за Орбан, това определение не важи баце!!!
  • 7 Borislav Popov

    10 0 Отговор
    Всички шороши на коневръза ! А в Москва ги изритаха директно . Нямат нужда от паради под дъгата. Меки китки не могат да управляват държава.
  • 8 а дали е така

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Викторов":

    Викторов,не е въпросът да си мерим химикалките по форумите,а важното е да се сподели конкретна и коректна информация,с цел определяне ''посоката на вятъра''.Причината за това е само една-няма вече място за нито една грешка,ако въобще и това помогне!Това там ние,нашите,вашите-на никого не помага.Изводът:да не се вярва сляпо и от раз,на който и да е ''променен и реформиран'' юнак.Да се подхожда с голям АТЕНШЪН към такива хора,че Брюксел е пълен с разни наши променени и реформирани палячовци.Повтарям-Орбан,стипендиант на Сорос,което обаче изобщо не пречи наистина да му е дошъл акълът в главата,но знаели човек.По-внимателно,без излишни емоции.
  • 9 любопитен

    6 1 Отговор
    Тоя Орбан що са напъва, него галели ли са го трима папи по тиквунята?
  • 10 Е ТОВА Е ПАТРИОТ

    1 0 Отговор
    НАШИЯТ Е ИДИОТ ! А И, НЕ САМО ТОЙ !
Новини по държави: