14 Септември, 2018 18:00 1 143 5

Германската коалиция ще остане цяла

  • германия-
  • коалиция-
  • ангела меркел

Спорове сред управляващите в Германия

Правителствената коалиция в Германия няма да се разпадне. Това заяви германският канцлер Ангела Меркел, цитирана от РИА Новости.

В момента управляващите консерватори имат спор със своите партньори от социалдемократите във връзка с бъдещето на шефа на вътрешното разузнаване. Социалдемократите настояват Меркел да уволни Ханс – Георг Маасен.

Маасен предизвика недоволство, след като даде интервю, в което се усъмнява в автентичността на видеоматериали, които показват как крайнодесни екстремисти гонят имигранти. Маасен има подкрепата на вътрешния министър Хорст Зеехофер.

Социалдемократите вече призоваха Меркел да уволни ръководителят на разузнаването. Меркел заяви, че ще се намери решение по въпроса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Hhhhhhh

    4 0 Отговор
    Да ама не.
  • 2 соросоидни кърлежи

    6 2 Отговор
    Не може да гониш убийците талибанска сган, те са на гости при шмеркелита, всички да минат на отсрещния тротоар и да мълчат, това е демокрация.Най важното да им се плащат навреме социалните,иначе ще има кървава баня от мюслимански братя.
  • 3 Меркел е еврейка

    4 0 Отговор
    Еврейката да се маха и сам да отива в Аусшвиц. Истинската фамилия на "Меркел" е Каснер.
  • 4 ХанкоБрат

    4 0 Отговор
    Брово, значи ще гарантираш на дойчовците продължаване на колене, мачкане, взривяване и изнасилвания.
  • 5 попа

    0 0 Отговор
    Абе няма да мръдне докато госпожата не отиде в пенсия това не е новина
Новини по държави: