Last news in Fakti

23 Септември, 2018 08:27 2 750 7

Възможни са предсрочни избори във Великобритания

  • великобритания-
  • избори-
  • мей-
  • предсрочни
Възможни са предсрочни избори във Великобритания - 1
Снимка: АР/БТА

Съществува вероятност през ноември британците да отидат до урните. Съветниците на премиера Тереза Мей вече са започнали извънредно да ги планират. Целите са две. Едната е да се спаси Брекзит, а втората – поста на премиера. Новината беше публикувана във вестник „Сънди таймс".

Двама високопоставени представители на политическия екип на британския премиер са започнали да изготвят стратегии за спечелване на подкрепата на обществото за нов план в случай на избори тази есен. Това идва на фона на критики на срещата на върха на Европейския Съюз в Залцбург преди дни на предложенията на Мей относно Брекзит.

До момента няма официален коментар от „Даунинг стрийт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 наблюдателка

    10 0 Отговор
    Време е тази либерална соросоидка да се маха. Нищо добро не донесе нито на англичаните, нито на Европа.
  • 3 Dorian

    14 4 Отговор
    Време е за закриване на обединеното кралство. Време е окупаторите да напуснат Ейре след векове терор и окупация. Нека варварите се разкарат и от Шотландия!

    Коментиран от #5

  • 4 Гадната Англия

    8 0 Отговор
    Грозната Мей не ще да оцелей. Нейният брекзит план няма достатъчно подкрепа в собствената и партия и няма да мине през парламента. Макаронът и го каза в прав текст - Англия трябва да си носи последствията, всеки трябва да разбере че ще има последствия. Паундът го показва най-добре. Хората гласуват за националистични правителства в Австрия, Унгария, Полша, Италия и пак си остават в Европа. Англичаните гласуваха да се разпаднат като нация и да се превърнат в Пакистан.
  • 5 Варварите Wow

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Dorian":

    Явно не си живял на острова,щом така ги наричаш,какво ти е мнението за българското правителство тогава LOL.

    Коментиран от #6

  • 6 Пешо

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Варварите Wow":

    Прав си. Само дето като лигав и превърцунен ДЖЕНДЪР възклицаваш с WOW вместо като нормален българин с ЛЕЛЕ=МАЛЕ.
    Или вече не си Българин. Ми да, като наберете по две палета ягоди и вече сте британски ДЖЕНДЪР
    Много се издигат.

    Коментиран от #7

  • 7 pinokio

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Пешо":

    Първото, което ми хареса в Лондон е, че като не могат да се разминат две коли на улицата, което се изключва изключително често, и двамата шофьори се надпреварват кой да отстъпи път на другия, в България при подобни ситуации.......... знаем се. Друга показателна случка отпреди месец. Супервайзер ми беше англичанин, бяхме отрязали едни шпилки 14см и бяха къси, отидохме да искаме други и колегата Гиньо, каза че трябва да са 18см, супервайзера отлично знаеше че 15 или 16см са достатъчни, но Гиньо повтори, че иска 18см и супервайзера каза на англичанина, който ги реже да отреже 18см колкото иска Гиньо. Не са важни няколкото излишни сантиметра, а че началникът отстъпи без да се замисли пред някакъв си българин, щото не вижда нищо лошо в това да отстъпваш. В България такъв началник не познавам. Англичаните може да са всякакви, но варвари не са в никакъв случай!
    И не че знам много английски, ама LOL не бих го превел, като леле-мале.
Новини по държави: