Last news in Fakti

28 Септември, 2018 07:12 1 871 8

Тръмп подкрепи Брет Кавано за Върховния съд

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • брет кавано

Кавано беше изслушван от Сената с часове

Президентът на САЩ Доналд Тръмп подкрепи своята номинация за Върховния съд на САЩ в лицето на съдия Брет Кавано, съобщи Fox News.

През тази нощ се проведе изслушването на Кавано. То продължи часове наред.

Срещу него има обвинения, че е насилвал бивши свои колежки. Кавано отрича обвиненията.

По време на изслушването се проведоха протести срещу съдията.

"Изявлението му бе силно и честно. Сенатът трябва да гласува "за"!", заяви Тръмп.

Той обвини демократите в позорна кампания срещу Кавано. Очаква се одобрение на номинацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монтреал

    3 4 Отговор
    В очите на Тръмп това че е насилвал жени е голям плюс.

    Коментиран от #3, #6, #8

  • 2 А Тръмп знае ли 🤣

    2 0 Отговор
    Факта е че прекалено често президента САША & САЩ зачести в новини @
    фалшиви новини .
    Просто не останаха човеци 🤔да вярват във
    фалшиви новини 🤥🤣🤣
  • 3 Батката-Баш майстора

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Монтреал":

    Аре няма нужда ми обясняваш, че била насилвана. Ако си жертва не си мълчиш 30 години и след това да съсипва живота на хора. Проблемът е, че демократите няма да имат мнозинство във Върховния съд и да си прокарват либералните глупости и правят всичко възможно да съборят кандидадурата на Кавано.

    Коментиран от #5

  • 4 Тряс

    4 0 Отговор
    В братски демократичен Пиндостан членовете на Върховния съд се избират ПОЖИЗНЕНО! Т.е. докато хвърлят топа! А иначе все световната демокрация им е в устите... Дори Великия вожд в Северна Корея е с мандат! Абе какво искаш от страна където изборите печели този, който е събрал по-малко гласове!?
  • 5 Монтреал

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Батката-Баш майстора":

    Не се и опитвам да обяснявам на момченца с двуцифрено IQ

    Коментиран от #7

  • 6 адвокат

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Монтреал":

    Обвинението е, че когато е бил на 15 години се бил показал гол пред някаква 18 годишна студентка... То бива бива глупости, ама...
  • 7 Батката-Баш майстора

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Монтреал":

    Всеки профан, поради липса на аргументи и знания започва да обижда на личностно ниво и без да познава хората. Изказването ти само говори за първосигналната ти система и липсата на каквато и да е информация по въпроса.
  • 8 Тоягата

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Монтреал":

    Дали е насилвал или не знае само Господ, той и насилената дама. Фактите обаче са 60:40 в негова полза. Има писмената подкрепата на 68 жени, които го познаватотдавна и са работили, учили или живяли с него. Никой не казва нищо лошо. Самият той допуска, че случката може да е реална с д-р. Форд, но не той е човекът извършил това. Жената има едни голи думи, подплатени с полиграф, но както знаем с подходяща подготовка това се преминава. Защо сега излиза другарката? 37г след случката - сигурен съм че си я спомня като вчера нали!??? Паметта се подменя на всеки 7г. След това става бледо петно. Затова човек на 50 едвам си спомня детството, остават единични ярки моменти, но пак са бледи, картина без цвят. Освен това самото изтичане в медиите е пълна сцена- никой не знае КОЙ дал инфото на медиите, като жената изрично не е искала това да става, според нея де..