Last news in Fakti

30 Септември, 2018 20:20 4 402 26

САЩ правят Арабско НАТО

  • сащ-
  • арабско-
  • нато

Майк Помпео вече се срещна с представители на участващите страни

Администрацията на Доналд Тръмп напредва с плановете за създаване на „Арабско НАТО“, което да обедини в антиирански съюз партньори на САЩ в Близкия изток, съобщи БНР.

Държавният секретар Майк Помпейо се срещна в Ню Йорк с външните министри на държави от Персийския залив, Египет и Йордания, за да придвижи проекта.

Помпейо е подчертал нуждата от разгром на групировката „Ислямска държава“ и други терористични организации, да се сложи край на конфликтите в Сирия и Йемен и да се „възпира зловредната дейност на Иран в региона“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тряс

    74 7 Отговор
    Голям майтап: щели да слагат край на кашите, които сами забъркаха и финансираха... Абе какво искаш от държава, където изборите печели този с по-малкото гласове!?
  • 2 експерт

    44 7 Отговор
    Ще направят една НЕРАБОТЕЩА структура и с това ще свърши всичко.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Велика Турция

    18 14 Отговор
    Египет и Йордания все още не са опитвали омански шамар. Да не се осмелеят да опитват нашето търпение ...

    Коментиран от #13

  • 5 ванката

    43 6 Отговор
    фащ правят арабска европа вие за някво си нато ми говорите...
  • 6 Kcaniba

    21 3 Отговор
    фащ направо да си стоят с арабского на То!!
  • 7 223

    39 4 Отговор
    АРАБСКО НАТО... - Хайде научете арабите и ги въоръжете и после да видим как ще остане Европа цяла след някое друго десетилетие.
  • 8 Селянинът без колелото

    30 7 Отговор
    Според мен , така ще направят сами да се избият арабите , но първо ще купят много пищови от шащ.
    Двама се карат, грешка, двама се трепят третия пичели автоматично на готово.
    Мале още какво ще сервират на глупавите хараби ,а това е стар каубойски трик.
    Ще подпалят голям пожар в близкия изток , значи ни очакват нови приключения.
  • 9 Морук

    28 2 Отговор
    От ден на ден тез дрогираните ,ме карат да се смея,ама тя рибата се вмирисва от към главата,дано по скоро са усетят и си седнат на вмирисаните ГМО задници че взе нещо много да вони
  • 10 Яжте лайна седерасти

    27 3 Отговор
    Еврейските магистрални прпститутки на Ротшилдите и техния "израел.
  • 11 no name no face no number

    26 1 Отговор
    Хехехе, нямам много инфо за Йорданив, но тези задокеански идиоти си мислят, че всеки техен сън или мечта е повече от реалност. Та с Египет 10000% няма да се получи. Тази държава НИКОГА, няма да засвири кънтри лейдипрайд анд джендърмен

    Коментиран от #12

  • 12 Пппппоп

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "no name no face no number":

    В египет успяха с преврата, и сега си имат кукличка ( куче на синджир) .
    А да ги видим кво щв се получи ?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Hhhhhhh

    14 0 Отговор
    Тия няма да си седнат на задниците. Сигурно много са я закъсали.
  • 15 българина

    7 3 Отговор
    чудесно, да напуснат сегашното с турция в новото нато им е мястото.
  • 16 onq s konq

    6 9 Отговор
    Помпео е АМЕРИКАНСКИЯТ Цветанов и ТОЙ РАЗДАВА ПОРЦИИТЕ на всички нива под Тръмп.Сега разбрахте ли ЗАЩО БОРИСОВ БЕШЕ В САЩ бе русофилски папурчета!?Ами ЗА ДА ГОВОРИ ТОЧНО С НЕГО ПО "НЕКОИ ВЪПРОСИ" НАДЪЛГО И НАШИРОКО.Е,...остана му време и за малко снимки с Тръмп!
  • 17 Румяна Костова

    12 2 Отговор
    Той Помпео хубаво ще им предложи да се борят срещу ,,Ислямската държава ".Ама арабските лидери не пасат трева.Те всички са завършили престижни Западни университети и успяват да се ориентират в международната обстановка.И много добре знаят истинската история за Либия и Ирак.
  • 18 ФАЩ

    16 1 Отговор
    вече открито прецакват Европа. Политически, военно и икономически. Така, че НАТО е обречена организация, тъй като ФАЩ водят враждебни действия към Европа и Турция.
  • 19 Гого

    11 0 Отговор
    Очаквам след Арабско Нато да има и циганско нато !
  • 20 кавказец

    5 0 Отговор
    Поредното доказателство за това,че това е държава управлявана от глупендери.
  • 21 Така де

    6 0 Отговор
    Лека по-лека СЪЩ подготвят четвъртата световна война!!! Третата Световна Война беше с нападение над Арабските страни, частни армии в Африка, икономическата криза и санкции над много държави, създаване на масово напрежение. Нямат търпение да рушат и убиват. Забележете Дан Билзериан като американска супер звезда какви неща пропагандира. Той не показва как строи къщички за несретници и животни, а показва как стреля и руши. Показва жените като с*кс кукли, ежедневието като нон стоп купони с пиячка и дрога. Това е американския морал !!! Дори децата на днешния американски президент ги бяха съдили за избиване на слонове в Африка. Това са хора жадни за кръв!!!

    Коментиран от #22

  • 22 АСАК

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Така де":

    те са дърва без корен
  • 23 НАТО МИРО ТВОРЕЦ

    2 2 Отговор
    Съчувстваме на червените отпадъци от Студената война, полепнали, като гнусна, зловонна утайка из форумите. Негодни и неграмотни не стават за работа и само безпомощно злобеят срещу Свободния свят. Все пак за тяхно сведение, хората в Средния изток могат да отсеят зърното от плявата, а имат и необходимия финансов ресурс. Голямото дърво ще го изяде Кочината на Злото и Лъжата срещу подобен, в пъти превъзхождащ я военен съюз. Ще има много да се забавляваме с тоталния разгром на получовека и плешив изрод от Кремъл - мини богатирчето вовкапутин. Кеффф!!!

    Коментиран от #24

  • 24 До Миро "твореца"

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "НАТО МИРО ТВОРЕЦ":

    Това, което са "сътворили" в главата ти джендърите е "изумително", щом наричаш Близкият изток "среден изток" като управляващите на мозъка ти!... За англосаксоните, региона е мидъл ийст (среден изток), по простата причина, че те са по-далеч.. докато ние сме близко, затова на български език, този регион се нарича "Близкият изток", неразумний юроде! А е излишно да ти обяснявам, че колкото по-близко е даден конфликт, толкова вероятността да ни засегне по един или друг начин е по-голяма! В пъпа на София, зад халите например, населението от близкоизточен произход (за теб - средноизточен) е повече от нас българите! И то под носа на "родната ни имиграционна полиция", (ако се ориентираш в София де) за която имам чувството, че думата "далавера" е нещо, в което те не участват, а ако далавераджиите си плащат, тогава това не е "далавера", а допълнителни тарикатски приходи, ако ли не - престъпност!

    Коментиран от #25

  • 25 НАТО МИРО ТВОРЕЦ

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "До Миро "твореца"":

    Трогателно прости сте закърмените с руска пропагандна диария. "Близък изток" е руско понятие, което прави разлика с "Далечния изток". Така че наложените русизми, както винаги за сгрешени лайняни лъжи. Каквато е тъпата ти заблуда, че мислиш. Не мислиш москвопитеко. Само повтаряш руските скопени простотии.
  • 26 Хк+йххххйххх

    0 0 Отговор
    Чакам африканско нато.