Last news in Fakti

7 Октомври, 2018 10:20 4 758 5

Политическо рамо за палавия Роналдо

  • катрин майорга-
  • антониу коща-
  • кристиано роналдо

Португалският премиер Антониу Коща се обяви в подкрепа на обвинения в изнасилване футболист 

Политическо рамо за палавия Роналдо - 1
Снимки: БТА/АР

Министър-председателят на Португалия Антониу Коща се обяви в защита на футболната звезда Кристиано Роналдо, срещу когото бяха отправени обвинения в изнасилване, предаде АP.

"Хората трябва да разберат веднъж завинаги, че има нещо, което се нарича презумпция за невинност", заяви Коща в телевизионно интервю. "Не е достатъчно някой да бъде обвинен в нещо, за да бъде виновен", добави той.

"Ако има нещо, за което имаме доказателства, то е, че Роналдо е изключителен професионалист, изключителен спортсмен и изключителен футболист, човек, който демонстрира почит към Португалия и й носи престиж", заяви Коща. Той изрази надежда постиженията на Кристиано никога да не бъдат опетнени.

Миналата седмица Катрин Майорга заведе дело в САЩ с твърдение, че Роналдо я е изнасилил в Лас Вегас през 2009 година. Полицията води разследване. Футболистът отрича обвинението.

Политическо рамо за палавия Роналдо

Италианският футболен клуб "Ювентус" публикува изявление в подкрепа на своя играч, но спонсорите му "Найки" и производителя на видеоигри "И Ей Спортс" изразиха безпокойство заради обвиненията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vvvvv

    36 0 Отговор
    Тя сама се бутала, а след години се оказала уж изнасилена. Е то бива, бива, ама.
  • 2 веселяк

    15 1 Отговор
    Е като във вица-една труженичка на любовния фронт след сеанс отишла да си купи обувки. Дава на касата заработените евра, а касиерката и казва, че са фалшиви. Сексито възкликва-Боже мой! Значи са ме изнасилили!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ааа

    6 0 Отговор
    И какво търси в апартамента му да си играят на не се сърди човече.Парите свършиха и айде за нови Нали е подписала споразумение,егати скъпия задник.Тъпа овца,вместо да се гордее че е надената от готин пич
  • 5 неутрален

    4 0 Отговор
    Ок,защо отиде с него във стаята му🤔
    После Магарето скъсало синджира.
Новини по държави: