Last news in Fakti

9 Октомври, 2018 12:36 2 211 3

Кола се преобърна и се озова върху покрива на друг автомобил

  • кола-
  • катастрофа-
  • автомобил

Тежка катастрофа в Аризона

Кола се озова върху покрива на друг автомобил след тежка катастрофа край Аризона, съобщи ABC.

В катастрофата са участвали три автомобила. В тях е имало четирима души, които са оцелели. Пристигналите на място полицаи са останали шокирани от видяното.

Жена, която е шофирала единия автомобил, разказала, че била засечена от камион, вследствие на което загубила контрол над превозното средство. Озовала се в насрещното платно, където се ударила в кола и вследствие на удара „кацнала” върху друг автомобил.

От полицията обявиха, че всички участниците в катастрофата са оцелели, защото са били сложили предпазните си колани. От местното шерифство разпространиха снимки от катастрофата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    2 0 Отговор
    Кацнал на един автомобил.
  • 2 hmhmhm

    3 0 Отговор
    Два трансформърса се размножават !
  • 3 Съсед Варна

    0 0 Отговор
    Ей тъй нашия дядо Стефчо, дето не спря да си паркирва работния бус на Радиком върху тротоара,ше го вкарам в спортна зала щото ни е на близо,ше го ибъ е ше го бия!