Last news in Fakti

9 Октомври, 2018 10:26 7 621 8

Шофьори преследваха Ореl, помлял BMW (ВИДЕО)

  • преследване-
  • катастрофа-
  • пловдив

Лъскаво БМВ бе отнесено от опел на пловдивска улица. Инцидентът е станал в неделя вечерта на улица „Цар Симеон”, срещу блок 99, пише trafficnews.bg. Веднага след сблъсъка, виновникът отпрашил с мръсна газ. За нелепата случка сигнализира потърпевшата шофьорка.

Пловдивчанката разказа и нелепата случка:

„Бях на светофара, когато усетих зверски удар в задницата на колата ми. Когато реших да сляза да видя какво се случва, колата която ме блъсна избяга. Господинът дори не слезе да види как съм, какво е станало. Останалите шофьори ми се притекоха на помощ, но аз бях добре, затова някои тръгнаха след виновника”, разказа пред наш репортер водачката на БМВ-то.

Пловдивчанката незабавно сигнализирала за произшествието до телефон 112. За по-малко от 5 минути, екип на Пътна полиция вече е бил на мястото.

През това време съвестни шофьори са преследвали мъжа с опела. Шофьорът успял да влезе в една от пресечките на Изгрев, близо до блоковите на улица „Преспа”. Между два гаража, той зарязал возилото си и тръгнал да бяга към отворен вход. Преследващ водач го видял и започнал да вика след него, че е причинил ПТП и че трябва да се върне. Уви, виновникът тръшнал след себе си входната врата на блока и повече не излязъл от там.

Камерата на телефона на пловдивчанина успяла да улови лицето му, както и колата. С видео и снимковия материал той се върнал на произшествието и ги предал на потърпевшата жена.

„Както и на видеото се вижда, а и по разказа на очевидците, господинът е бил в неадекватно състояние. Имам автокаско, не са проблем щетите. Проблемът е, че вместо моята кола можеше да е дете. Можеше да е велосипедист. Този човек трябва да си понесе наказанието”, допълва читателката ни.

След обработването на ПТП-то, жената е била препратена към Пето районно. Там тя е предоставила снимките на виновния автомобил. По нейните думи, собственик на возилото е жена, а шофьорът неин баща.

От МВР-Пловдив потвърдиха за случая. От пресцентъра съобщиха, че в момента тече проверка за установяване на самоличността на избягалия водач. Предприети са издирвателни мероприятия спрямо него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СаламАлеко

    18 4 Отговор
    Нужно е време за да се прецени колко е склонен да плати , за да се състави правилния протокол!!
  • 2 Перър

    14 5 Отговор
    10 пъти да вигнат наказанията трябва
  • 3 Гост

    23 3 Отговор
    ха, сега са го гонили и всички са герои, а като бягаше на сидерката жената от ПТП беше жертва, как се въртят само тези карти...
  • 4 гост

    2 6 Отговор
    Нищо не могат да докажат щом не са го снимали на място, ще го хванат за дедовия. То и аз мога да снимам всяка катастрофирала кола която видя и да кажа ,че ме е ударила. Още по малко въпросния шофьор който уж е гонил извършителя твърди в клипа че е приятел с потърпевшата.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 асддас

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Нали има няколко свидетели бе ? Нали по опела му е останала боята от БМВ-то ? Може и камери да има в района ?
    Такива мърлячи като тебе бягат само, путьовци.
  • 6 Шофьор

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Един такъв ме удари при неправилно изпреварване и тръгна да бяга,да ама му записах номера.След 15 минути ме чакаше в КАТ.Благодаря на служителите на реда за предприетите действия.
  • 7 Селяндур

    9 0 Отговор
    Колко е лесно... Бягаш от местопроишествието - сбогом книжка, конфискация на автомобила + глоба... Ако нямаш книжка и/или си пиян/друсан = затвор. Обаче сега по-важно е как да се е*ат данъкоплатците с по-високи данъци от догодина...
  • 8 гост

    2 0 Отговор
    Кой етнос обитава основно квартал Изгрев? Да, познахте, тъмнозелените.