Last news in Fakti

19 Ноември, 2018 19:30 11 545 7

Джеф Безос: Amazon ще фалира

  • джеф безос-
  • amazon-
  • фалит-
  • компания-
  • сащ-
  • собственик

Колко години ще оцелее компанията?

Джеф Безос: Amazon ще фалира - 1
Снимка: Shutterstock

"Amazon един ден ще се срине и ще фалира", заяви основателят на компанията Джеф Безос, отговаряйки на въпрос за бъдещето на компанията на наскоро състоялата се среща със служителите му. "Предполагам, че Amazon един ден ще се срине и ще банкрутира. Ако погледнете големите компании, техният живот обикновено трае около 30, а не сто години или повече“, каза Безос, цитиран от Нова телевизия.

Най-богатият човек в света утеши работниците си, че компанията има задачата да отложи тази съдба възможно най-дълго. "Ако се фокусираме върху себе си, вместо върху нашите клиенти, това ще бъде началото на края. Трябва да се опитаме да забавим този ден възможно най-дълго“, подчерта магнатът.

Въпреки невероятния успех на Amazon, работниците са притеснени, че компанията драстично се е разширила, но и заради враждебността на американския президент Доналд Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Филипе

    12 10 Отговор
    Тогас подай ми 1-2 милиярда гущера бай Джеф щом амазона неизбежно ше фалира някои ден
  • 2 фенче

    19 3 Отговор
    Голем се оказа. Преди 15 години го възхвалявах, че е готина компания, тръгнала от книгите... Питат ме американците - коя ти е любимата фирма, и аз - Амазон...
  • 3 Анти седераст

    11 7 Отговор
    Защо бай Ганьо американецът пазари от Амазон, а не от други сайтове? Цените не са по-ниски от останалите места, транспортът също не е по-бърз. Да не би да са невменяеми и като овце по модата....
  • 4 1234

    28 1 Отговор
    това което не каза Безос и всички от неговия ранг е следното! при тотална глоблизация от гараж ставаш наднационален за 5 г много лесно, с идващия национализъм ще има все повече ограничения и ще има национални или няколко национални фирми, което е нормално. така има хляб за всички и то по устойчиво във времето. нормално ли е отиваш на магазина и дефакто нямаш избор, шоколада ще или на нестле или крафт, както половината храни, гледаш телевизорите ами все едно какъв ще вземеш, надписите само са различни, колите също, ето това е глобализацията, жив комунизъм, без социализъм
  • 5 00359

    19 0 Отговор
    Ако си инвеститор в тази компания, и чуеш подобни думи от Безос вероятно перисталтиката ти ще се обади...
  • 6 Бизнес работи

    0 0 Отговор
    Най-хубавото е, че това, което човек не го знае ,не го боли!
    Съвсем нормално е, да фалира, виж жена му, колко е усмихната ,преди развода?
  • 7 история българска

    0 0 Отговор
    Ако," Амазон", се намираше в България ,отдавна някой , от НАП да
    му изтряскал, банковия запор, и банковите кредити, да са станали изискуеми, а ЧСИ, да чука на вратата...и фирмата, да е преписана на, политически председател , на водещата партия.
    И Гешевците , да плямпат из Догановите медии, колко злато, имал Джеф Безос !