Last news in Fakti

14 Декември, 2018 07:54 2 334 15

"Ислямска държава": Касапинът от Страсбург е наш човек

  • шериф шекат-
  • франция-
  • страсбург-
  • ислямска държава

Радикалната групировка твърди, че Шериф Шекат е боец на ИДИЛ

"Ислямска държава": Касапинът от Страсбург е наш човек - 1
Снимки: БТА/АР

Радикалната групировка "Ислямска държава" заяви на сайта си Амак, че мъжът, който уби трима души в Страсбург преди да бъде застрелян от полицията, е бил неин боец, но не даде доказателство в подкрепа на това твърдение, предаде Reuters.

ИД твърди, че 29-годишният Шериф Шекат е извършил нападението над Коледния базар в Страсбург "в отговор на призиви да бъдат атакувани граждани на страните от коалицията", която воюва срещу ИД в Сирия и Ирак.

"Ислямска държава": Касапинът от Страсбург е наш човек

Според свидетели Шекат е викал "Аллах акбар" ("Бог е най-великият"), когато нападнал с огнестрелно оръжие и нож минувачи в базара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    26 3 Отговор
    Че исламска държава нали си е ЦРУ.
  • 2 Хасан

    20 2 Отговор
    И Франция ще си оправдае военните разходи в Либия и Сирия и стягането на колана за французите...а всичко е за печалбата на една шепа френски олигарси
  • 3 166

    18 4 Отговор
    Ислямска държава е съвместен проект ЦРУ - С.Арабия, бежанските потоци също са проектирани от ЦРУ и С.Арабия, а "изпълнител" е ислямска държава, така че като има "атентатче" хората да не се правят на "ощипани моми" ами да провъзгласят публично недоволството към когото трябва

    Коментиран от #5, #10

  • 4 Чукундур

    11 3 Отговор
    Знаем знаем то и вие сте на цру,ама и вашя срок на годност изтича барабар със всичко англоезично и чуфутско
  • 5 среднощен

    5 7 Отговор

    До коментар #3 от "166":

    Не е толкова елементарна сметката..!? Забравихте Израел с политиките за "отвореното общество"!? Зад Този интерес са не само израелските служби!? От тези политики се възползва дори и Русия..!! Какво най-вече държи ЕС в "шах и мат" - бежанците..!!
  • 6 Тръмп

    1 5 Отговор
    Аллах има майка и този кьорчо също!!!:):):)Трябва му една девица тук на Земята,а после всички ще се слеят пак отново до безкрай!!!:):):)
  • 7 БУК

    4 0 Отговор
    ЕСТЕСВЕНО!
  • 8 БУК

    4 0 Отговор
    Вие не знаехте ли?
  • 9 Тръмп

    5 0 Отговор
    Вашия ”човек” се стреми да бъде половин човек и за това убива!!!:):):)И Вълка е по-умен от вас!!!:):):)
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хасан

    5 0 Отговор
    Сега ще намерят и членската му карта за по голяма достоверност
  • 12 Елеонора Буковска

    3 0 Отговор
    Удобно, чисто и без следи!Ама кой му е поръчал, кой го е зомбшрал и обучил.......няма човек, няма проблем
  • 13 Боб

    0 0 Отговор
    Не се е случило нищо особено като са убили 3 човека във
    Тази гнусна и вече циганска държава
    Франция
    Франция
    Германия и ония колонии там
    Великобритания са пълни с цигани нека им е да ги убиват да даваите им подслон правете ги нстурализирани хранете ги па после вижте какво правят защо занимават новините с тези случки в тези цигански държави е нормално да има атентати а те пак да си взимат цигански емигранти толко зле са че незнам иска се чиста нация европа само за европеици а циганите в в
    С арабия
    Сирия
    Ирак
    Гана
    Индия
    Того
    Нил
    И тннн

    Коментиран от #14

  • 14 Говедаря

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Боб":

    При, бре момче, не са само цигани терористите, всякакви са. Явно, че ДАЕШ припознава всеки терорист за свой човек. Така ми се иска ДАЕШ да припознаят и заявят, че са техни членове Божков, Ваньо Костов,А. Йорданов, Р.Плевнелиев, Овчаров, Федосова, Настаняване, Сокола, Шидероглу, Цацата, Искров, Цецунка, и поне още 999 от управляващите РБългария. Ще е гъсто майна, Интерпол и Страстбург и Хага да ги обявят за издирване и арест. . да видим тогава ще се крият ли зад постове и НСО? Тия изтрепаха и ограбиха няколко милиона българи и е жестоко, дето ИДИЛ още не ги е припознала за свои лидери. Цецо какъвто бе деен в показните арести, бая народ направи баровци от осъждане на държавата. Гербери, бесепари, депесари, еврото и, дбгта, ндсвета, ....ни разпердушиниха без патрон да пукне.
  • 15 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ЗА МАЛКО -ИЗ.СЛАМСКА ДРРЪ..ЖАВА ДА ПРИЗОВЕ ФРАНЦУЗИТЕ ДА НЕ ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ -ЛАГАРД-МАКРОН ЕКСПРЕС ГАД.ОСТ !?!?!? СЕКРЕ КЬОР- ТРЯБВА ДА ИЗБИЯТ МАЙКИТЕ ВИ !!!