26 Декември, 2018 10:54 39 098 37

Нападнали български камион във Франция, шофьорът се паникьосал

  • камион-
  • шофьор-
  • франция-
  • нападение-
  • жълти жилетки-
  • паника

Камионът бил преследван от две коли на демонстрантите

Нападнали български камион във Франция, шофьорът се паникьосал - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Шофьор на камион с българска националност се паникьосал при вида на пътна блокада близо до Руан и се опитал да я пробие. Първоначално шофьорът спрял на блокадата край град Сент Етиен дю Рувре, но забелязал, че един от протестиращите се опитва да изтегли кабел от ремаркето на камиона. Шофьорът се изплашил и потеглил, принуждавайки демонстрантите да се отстранят от пътя. Те обаче започнали да го замерят с камъни и топки за петанк и едното стъкло на камиона се счупило, съобщава сайтът "Енфо Норманди", предаде Нова телевизия.

При преминаването през блокадата, камионът закачил обаче подпалена от демонстрантите палета, която пък подпалила негова гума. Камионът бил преследван за известно време от две коли на демонстрантите, но когато бил засечен от полицейски патрул, демонстрантите избягали.

Шофьорът е подал оплакване и е започнало разследване за повреждане на имущество и предумишлено насилие.

Междувременно двама мъже, на възраст 21 и 27 години, бяха осъдени на една година затвор за нападение над полицаи по време на протест на "жълтите жилетки" във френския град Нанси, съобщава електронното издание "Експрес". Двамата са били арестувани в събота в момент, в който са замеряли полицаи с различни предмети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    233 3 Отговор
    В събота хванати, в сряда осъдени. Евалата на франсетата. Цацаров, чети, стига си плюскал!!!
  • 2 гост

    156 6 Отговор
    Цацаров не може от масата да стане, а французите за два работни дни съдят на ефективен затвор. Браво на тях, няма спор.

    Коментиран от #25

  • 3 гошо

    46 9 Отговор
    панов ,чети .стига си пиянствал.
  • 4 ГосТ

    8 51 Отговор
    😂 български неволи 😂 хахаха ЧЕ спира на блокадата ха-ха-ха как не се е взривил от тая палета хахаха
  • 5 Иван Гешев

    69 0 Отговор
    Цацаратурата и ДАНС няма да осъдят никой истински престъпник, те са истинските бандити в България и кроят номера на останалите криейки се уж зад закона и обществения интерес.
  • 6 ChristinaWeed

    6 52 Отговор
    Плащам над $ 87 на час, работещи от дома си с 2 деца у дома. Никога не съм си мислел, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели повече от 10 хиляди на месец, правейки това и ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен.

    Ето какво правя.........>>>>> www.Trade46.Com

    Коментиран от #9, #24, #28

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Даааа

    7 24 Отговор

    До коментар #7 от "Хуйчо.":

    Това са предателско семе, вероломци, сломили са вярата на дедите си за да приемат вярата на враговете си, именно християнството, под предтекст да не бъде Бг изолирана от европейската търговия. От тогава досега са под европейско влияние и резултата е видим.

    Коментиран от #10

  • 9 селянин 1

    21 1 Отговор

    До коментар #6 от "ChristinaWeed":

    Оди,да се нодеш..белким ти олекне..
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ГосТ

    12 24 Отговор
    Т'ва е бил некой резан, вие за т'ва ставате,за общи работници и шофьори

    Коментиран от #13

  • 12 Даааа

    1 9 Отговор

    До коментар #10 от "ГосТ":

    Е нали и аз това съм написал ве безнравствен вероломец родоотстъпник, съгласен ли си или кво.
  • 13 Неее

    10 3 Отговор

    До коментар #11 от "ГосТ":

    Това ли ти е аргумента? Че бил обрязан, или циганин? Мноо си умен.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Никой

    10 6 Отговор
    Ами престани с глупостите, ти започна с вулгарния език, ако си мислиш че ще ме обидиш грешиш, нито съм обрязан, нито пък обрязването е нещо обидно. Написах че Бг е в европейската търговия и следователно под европейско влияние от 9-ти век досега и резултата е видим, огромен прогрес. А това с гаджалите което си написал, гаджалите са приятели с твоите господари от европа, както и са приятели с българите предатели бсп + дпс, ти сигурно си бесепар щом се засегна, ами така е, предателите никой не ги обича, щом продават рода си биха предали и децата си и господаря си. Това е точно определено с думите вероломство родоотстъпничество предателство подлост, страхливост, присъщо на ниЗски хора без морал етика, безнравственост. Няма сравнение с животинския свят, при животните няма предатели, животните нямат избор защото така са създадени от Бог. Колкото и да се опитваш да ме обидиш, ти си оставаш един пъзльо предател родоостъпник, така е било от 9-ти век досега и така ще си остане, Бг е в такова състояние именно заради такива като теб.

    Коментиран от #17, #18, #20

  • 17 За климата

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Никой":

    Браво, много си прав, ама са малко прогледналите...
  • 18 ГосТ

    12 2 Отговор

    До коментар #16 от "Никой":

    Ами слава на Бога,че сме под европейско влияние,а не под турско. Всъщност, моята родина е Европа. Генома и фенотипа са ми близки с гръцките и част от италианският (защото там са два подтипа). Наследник съм на траки,славяни и прабългари. Всички далновидни владетели на моята древна страна -България са били във връзка с Европа. Всъщност България (Омуртаг) е граничела с Франкската империя (Лудвиг). Аз се чувствам европеец и се гордея че съм такъв, защото това е стария континент от който идва цивилизацията. Имам честта в момента да съм в съюз с най цивилизованите държави на планетата. Всичко извън Европа е провинция!

    Коментиран от #19

  • 19 п.п.

    17 0 Отговор

    До коментар #18 от "ГосТ":

    Турция е един неканен гост в Европа. Дошъл на Стария континент с взлом възползвайки се от вътрешните междуособици. Като гости би трябвало,поне сега в 21в да спазвате благоприличие. Особено на този празник. Не съм толерантен към нахалството, защото е заразно и води до деволюция на обществото
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Никой

    7 5 Отговор
    Европа през цялата история и помагала на Турция и била против България именно чрез Турция и Турското робство в България. Недей да се измяташ от гена си, недей да се гордееш с чужда националност, ти не си грък или италиянец, ти си българин предател, и България е под европейско влияние от 9-ти век до сега включително с турското робство и резултата е видим.

    Коментиран от #34

  • 22 Бай Ганю

    5 5 Отговор
    Написах тоя коментар в ДИРА и казах че ще го напиша и тук и навсякъде . Събрах повече минуси и наполовина плюсове, което показва че все още макар и не толкова много има все пак хора заради които си струва да се борим/ аз и приятелите/ Този пост е за тия които искат и имат нужда от помощ да се измъкнат от блатото в което се превърна България. И за съжаление е късно и безнадеждно вече.
    На вниманието на всички четящи и пишещи тука. Хора "отваряйте си ушите и очите " - бягайте . Бягайте бе. Не се заблуждавайте че като успявате някак си да си плащате сметките, да си купувате храна с несигурен произход и подозрително съхранение, да ходите на кръчма където ви сервират приготвени по съмнителен начин ястия и ви обслужват индивиди събрани от кол и въже, живеете добре и това е от което имате нужда и заслужавате. Бягайте от България населявана от лоши хора и прокълната територия. Спасете се както много други го направиха .За да не си скубите косите след време .Вие и близките ви. От държава в държава ако се налага ходете докато се установите. И тогава ще си спомните за мен и ще ме споменавате.
    Аз и моите приятели сме готови да помогнем на всеки който не е доволен от това което се случва с него и около него . / на злобните и "философите" казвам че това което пиша тук е "моята и моите приятели кауза " ,ще го напиша и на другите места и няма да спра докато неизмъкна от блатото възможно най-много хора . Защото вече доста време го правим и виждаме че си струва . Разбира с

    Коментиран от #27, #29

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Жоро

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Нали и наш не съдят та затова не протестираме но в франция с една заплата сте платили всичко и над половината сте остане в българия не спукаха от актове и се чудя как да ги платя тук заплатите са малки а цените европейски та няма кого да съдят освен цървула и тиквата
  • 26 никси

    3 0 Отговор
    то джендьрите са навсякьде по света
  • 27 Камакът

    4 3 Отговор

    До коментар #22 от "Бай Ганю":

    Тежи на мястото си! Чул ли си за вълчият закон, в Русия, по повот агитацията ти, да бягаме! Животът няма само падения, или само възходи!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Как си човече

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Бай Ганю":

    Вземи се в ръце!
  • 30 Шафиор!

    8 5 Отговор
    Аз всеки ден минавам през блокади...хората не са настроени срещу шофьорите без значение националността даже ако надуеш тромбата ти се радват че си съпричастен с тях..тоя е усрал гащите и се е мъчил да ги пробие заради това е станало всичко...чакаш от 5 до 10 мин те пропускат по няколко коли камиони и затварят пак за 5 до 10 мин...тоя не си е изчакал реда...
  • 31 Пак шафиор!

    12 0 Отговор
    Биите минуси...хората поне знаят как се протестира докато в нашата мила родина сме за пълен смях...и няма да спрът докато не свалят макарон...а вие един гойко мафиота не можете да свалите

    Коментиран от #33

  • 32 Пак шафиор!

    8 2 Отговор
    Биите минуси...хората поне знаят как се протестира докато в нашата мила родина сме за пълен смях...и няма да спрът докато не свалят макарон...а вие един гойко мафиота не можете да свалите
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ГосТ

    0 2 Отговор

    До коментар #21 от "Никой":

    А ти си неграмотен, айде бегай и не ме занимавай с глупости.

    Коментиран от #37

  • 35 МОЙ

    0 0 Отговор
    така става понякога
  • 36 Гадно копеле

    0 1 Отговор
    Искали са да му помогнат да разтовари ама нашия не е знаел езика и затова е изскубнал
  • 37 До гост

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "ГосТ":

    Не може да си подлизурко на европа а враг на турция, няма такова животно, щом си подлизурко на европа значи си солташак на евро-турските интереси в Бг, поради простата причина, че европа и турция винаги са били с общи интереси против България, да няма Българска държава а да има псевдобългаска държава управлявана от тяхно марионетно правителство от предатели бсп+дпс и техните продукти атака, сдс и техните продукти одс дсб реформаторите.
Новини по държави: