Last news in Fakti

25 Януари, 2019 06:29 2 909 7

Давос е гуляй за милиардери

  • великобритания-
  • джереми корбин-
  • давос

Джереми Корбин обвини британските министри за излишни пътувания

Световният икономически форум в Давос е гуляй за милиардери. Това заяви лидерът на британските лейбъристи Джереми Корбин, цитиран от Би Би Си.

Британският премиер Тереза Мей вече обяви, че няма да присъства на икономическия форум. Корбин обаче заяви, че 1/3 от британските министри са на „джамбурето“.

„Британците се притесняват за обществените услуги и стандарта на живот след излизането на страната от ЕС, а 1/3 от министрите са на джамбурето в Давос“, заяви Корбин.

През тази година лидерите на някои от водещите световни сили отказаха участие във форума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Друг

    12 0 Отговор
    Та докато върви там "кьор софрата" - на "4 очи" се решават посоките в които ще върви света. А после политиците се напъват да се "надлъгват" за приноса си в политиката !

    Коментиран от #5

  • 3 среднощен

    11 0 Отговор
    "Старите лидери" не са дошли в Давос, което може да означава, че си "отиват"..!? "Младите" са дошли на "джамборето", което означава - желание за поемане на ангажименти и желание за кариера в политиката..!? Нито един не се интересува от въпроса за "ограничаване" на разточителството..!? ..Младите лъвчета рикат за плячка, искат храна за себе си..! Договарянето с "задкулисието" в Давос е най-скъпият "пазар" на "политическата борса"..!!

    Коментиран от #4

  • 4 среднощен

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "среднощен":

    ...договарянето със "задкулисието" в Давос..
  • 5 куку руку ку

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Друг":

    To у'бу на 4 очи, ама тази година в Давос липсват очите на тези, от които зависят съдбините на света. Меркат се само дребни цаци...
  • 6 Китко Миткин

    4 0 Отговор
    Гуляй за милиардери. Когато Б.Б., заформи първият и ..... в Давос. Сега Порошенко, изнася речи. Догодина е ред и на 'новия вожд' на Венецуела.
  • 7 ТОЧКАТА

    7 0 Отговор
    И Плевнелиев е там....на джамбурето...нищо лично!!!просто да се отчете кво е направил за планетата.
Новини по държави: