Last news in Fakti

7 Февруари, 2019 20:34 14 729 100

Русия: Македония скъпо ще плати за НАТО

  • русия-
  • нато-
  • македония

Мария Захарова не вижда смисъл от членството на страната в организацията

Влизането на Македония в НАТО може да доведе страната до невъзможност да провежда собствена външна политика. Това заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, цитирана от ТАСС.

Русия е противник на членството на Македония в организацията. Захарова заяви, че не разбира от какво ще се защитава страната в Алианса.

„Те със сигурност ще трябва да платят цената за покровителството, което тази организация дава. Ще трябва да повишат разходите си за отбрана, за да участват в учения и акции, които са далеч от македонските интереси. Страната ще загуби възможността си да води суверенна външна политика.

От какво ще ги защитава НАТО? Единствената сила, която дестабилизира региона е създаването на армия на Косово. НАТО, да не би да воюва с тези, които самата организация обучи, защото няма друга заплаха в района“, заяви Захарова.

В Македония вече имаше случаи на обвинения срещу руски представители за опити за блокиране на стремежа на страната за членство в НАТО. Вече е напълно възможно членството на Македония в организацията да стане факт до една година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5555

    122 26 Отговор
    Северните Македонци-страшилището от НАТО.Вече спя спокойно!
  • 2 Роби

    109 113 Отговор
    ми кат няма смисъл, вие за какво ревете, колхози
  • 3 Анти седераст

    143 55 Отговор
    Права е. НАТО им създаде Косово, а те безмозъчните седерасти се натискат и те да станат Косово 2.
  • 4 Анти седераст

    106 34 Отговор
    Седерасти, горди ли сте с Косово и БХК?

    Коментиран от #79

  • 5 nnn

    111 15 Отговор
    Ей сега вече НАТО ще стане джелезно.Веке и Александър Македонски е от НАТО :)
  • 6 Алкохолът не прощава

    106 44 Отговор
    то щото Беларус разгръща мощна и независима външна политика. Ноздорове товарищи! И поздравете сръбските си меке.рета.
  • 7 jambazina

    96 12 Отговор
    Някой ден в учебниците им по история ще пише, че северомакедонците са основали НАТО и са въздавали мир и демокрация по света със своите стотици задгранични бази
  • 8 Франц Кафка

    63 43 Отговор
    Външното на РФ ще удави Македония със сълзи и сополи 😂
  • 9 Kcaniba

    50 31 Отговор
    със сигурност!!!
    Американскот в пъти е по скъпо от руското!
    По чупливо!!!
    Подръжката е в десетки пъти по скъпа!!!!
  • 10 русофилска подлога

    79 54 Отговор
    Пияниците от руския обор какво ги интерсува това дали Македония ще е в НАТО или не ? Да си кажат реалната причина защо ги е яд ,а не да се правят на загрижени.Не е работа на руската кочина да дава акъли и да се меси в политиката на чужди държави !

    Коментиран от #22, #83

  • 11 как'Мичето

    43 23 Отговор
    Ич няма да и е скъпо, ще плати и пак ще е на печалба след вашето отсъствие.

    Коментиран от #13, #29

  • 12 onq s konq

    59 35 Отговор
    Доскоро Русия открито заплашваше Македония че влезе ли в НАТО,"ЩЕ СИ СМЕНИ ИЗЦЯЛО ОТНОШЕНИЕТО КЪМ НЕЯ",т.е....ще стане "лошо".След унизителната ПОЛИТИЧЕСКА ЗАГУБА НА ВЛИЯНИЕ в Македония и напразно потрошентие купища пари на руския данъкоплатец за "насъскване" на крайно леви партии в Гърция и Македония за протести срещу името като ПРЕДЛОГ ЗА ОТЛАГАНЕ НА МАКЕДОНСКОТО ПРИЕМАНЕТО В НАТО,сега на Москва й остава единствено да "изпусне" ЗЛОБАТА И ПАРАТА...Все пак достойна за Съжаление е ЯРОСТНАТА ЗАГРИЖЕНОСТ НА М.Захарова че Македония ще "плаща скъпо" за членството си и по-важното-За какво й е На Македония НАТО и от кого ще се пази?...ЧУДИ СЕ МАКАРОВА...А ето го и ОТГОВОРЪТ който тя отлично знае,но "НЕ Й СЕ ОТДАВА ДА ФОРМУЛИРА":Македония влиза в НАТО не за да се пази от някой,А БАЛКАНИТЕ И ПОЛОВИН ЕВРОПА ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ РУСИЯ по тоя начин,т.е. ОТ СВРЪХМОЩНАТА РУСКА РАКЕТНА БАЗА ,КОЯТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО щеше да бъде построена в Македония с помощта на сегашен македонски Президент и бивш македонски Премиер-беглец !

    Коментиран от #17

  • 13 Иво

    14 9 Отговор

    До коментар #11 от "как'Мичето":

    Браво, какче !!!
  • 14 Хасан

    37 21 Отговор
    Сега ще пратят един контингент от македонци в Ирак да защитават петролните кладенци и това ще е ”приноса” им за световната демокрация

    Коментиран от #70

  • 15 НВN

    31 7 Отговор
    Как нема да са в НАТО , няма да ме учудв ако напишат история, че и Александър Македонски и бил .... натовец , и то още преди хиледи години и е провеждал техната политика.
  • 16 Пламен

    44 21 Отговор
    Русия: Македония скъпо ще плати за НАТО
    Кой ги пита? Още една тяхна точка изчезна! Остана им Венецуела, ама тя е много далече. Скоро и нея ще загубат и после - какво им остана?

    Коментиран от #19

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ТтТ

    47 16 Отговор
    Македония си плати на Русия, 45г асимилация!
  • 19 Гурбетчия Ханко брат

    16 44 Отговор

    До коментар #16 от "Пламен":

    Не е вярно,остана им още България и Сърбия........да живее Русия и Путин......слава
  • 20 Гурбетчия Ханко брат

    24 31 Отговор
    Ние никога няма да ги предадем ....кръвни и православни братябра.....завинаги
  • 21 НЕКОЙ

    47 30 Отговор
    Цяло удоволствие е да се чете руската хленч. Бой по руската кратуна.
  • 22 Стойчо Караилиев

    52 34 Отговор

    До коментар #10 от "русофилска подлога":

    Интересно след като даваш това мнение, какво ще кажеш за това, че САЩ и ЕС се мешат във вътрешната политика на редица други държави. И давам няколко примера!
    След намеса от ЕС спряхме Южен поток.
    След намеса от САЩ избрахме по-неизгодната оферта за изтребители.
    След намеса от ЕС "сами решихме" да си затвориме 4 блока от АЕЦ-а, а то не трябвало.
    След намеса от НАТО и конкретно от САЩ "сами решихме" да си нарежем ракетите СС23, защото иначе нямало да ни приемат в НАТО.
    СЛЕД ВЛИЗАНАТО НИ В ЕС ПАК ПОД НАМЕСАТА НА СЪЩИТЕ ОТ ЕС ПОСТАВЕНИ ЛИЦА НИ ФАЛИРАХА РЕДИЦА ПРЕДПРИЯТИЯ И ОСТАНАХА ХИЛЯДИ ХОРА БЕЗ РАБОТА!
    И ти драги ми "смехурко" говориш за това как една държава не можела да се намесва във вътрешната политика на друга суверенна държава.
    Странни разсъждения!
    Заради такива разсъждения и политици мислещи така за едни и иначе за други сме на това дередже.

    Коментиран от #28

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Ххх

    12 7 Отговор
    Сега трябва само да си върнат и македонската валута(Македонска).
    Колко струва тая кокошка?
    5 македонски!..

    Коментиран от #25

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 987

    34 4 Отговор
    Въпросното членство, ще отдалечи македонците от Сърбия, което аз лично намирам за стратегически добро решение. Обичам руснаците, но нашият интерес в случая е по- важен.
  • 27 Гост

    39 2 Отговор
    Чакайте малко. Ние българите вече сме в НАТО, защо ни приемат за втори път?
  • 28 русофилска подлога

    27 34 Отговор

    До коментар #22 от "Стойчо Караилиев":

    Ама какво ми разтягаш лукуми бе ,никаквец нещастен ? Ракетите които си нарязхме са били съветски и са били във въоръжение за много кратко време.Те попадат под договора за ракети със среден обсег между САЩ и Русия.Естествено ,че ще трябва да ги махнем.Колкото до ЕС,е логично да ни се мешат в политиката ,след като ние сме ЧАСТ от съюза.Ти въобще адекватен ли си,комунистически мерзавец ? Защо въобще се хабиш да се правиш на капацитет с това плитко мозъче ? Както ти казваш ,заради такива подлоги и руски слугинажи кат теб ,сме все още на това дередже !

    Коментиран от #30, #37, #81

  • 29 Румяна Костова

    14 12 Отговор

    До коментар #11 от "как'Мичето":

    Ще плати ,ама от НАТО дали ще приемат домати и чушки, вместо долари.Северна Македония си е една бедна ,селскостопанска страна с население малко повече от София.
  • 30 Румяна Костова

    18 23 Отговор

    До коментар #28 от "русофилска подлога":

    Да Ви емам логиката,че е нормално от ЕС да ни заповядват на всяка крачка как да управляваме държавата ! Това не е мешане,
    а изискване на пълно подчинение от нас.Ние никога няма да бъдем пърноправни членки на ЕС.Готвят ни заедно с другите бедняци съседи за периферни държави, с пъти по-ниски заплати и напълно послушни.А може би и тук ще почнат да изграждат имигрантските лагери в следствие на новия пакт на ООН за миграцията, .

    Коментиран от #31, #33, #47

  • 31 русофилска подлога

    25 16 Отговор

    До коментар #30 от "Румяна Костова":

    Глупости на търкалета.Харесва ти комунизма и диктатурата му ,както и да му се подчиняваш ,също така ти харесва и да нямаш право дори мнение да изкажеш през соца ,защото веднага ще те пратят в Белене ,но тук ЕС те притеснявали повече ,когато имали някакви изисквания според европейските норми ? Ти някаква диагноза ли имаш или просто русофилската ти наглост е безгранична ?

    Коментиран от #38, #39, #42

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Bingo

    22 11 Отговор
    Ушанките изтърваха поредния потенциален клиент за военните си дрънкулки. Сега Путин ще се ядоса и ще съсредоточи сили в Венецуела. Сигурно вече е дал нареждане моментално след като бъде ремонтиран от последния ремонт парахода самолетоносач ,,Адмирал Кузнецов" да отплава към Карибско море. Това се очаква да стане към средата на 2021 г. Предвижда се да е на огнева позиция към началото на 2023 г. Дано Мадуро не се пенсионира до тогава, че инак няма да има кой да им зареди модерния параход с нафта за да се върнат обратно.
  • 35 Боряшник

    20 8 Отговор
    Скъпо, евтино това е положението, никой не иска при лукавите, азиатски пияници!
  • 36 Иванов

    22 6 Отговор
    Ако пиех водка, щях да си сипя една голяма за Северна Македония и нейните северномакедонци, които разбиха сърцето на Путин и злата фея Захарова!!!

    Коментиран от #58

  • 37 Стойчо Караилиев

    17 18 Отговор

    До коментар #28 от "русофилска подлога":

    Използването на директни обидни думи говори за слабост и ниска култура!
    Ти на колко си години? Ходил ли си в казармата или само си чувал за нея и си я виждал на картинка?!
    Прочете в уикипедия и ми копираш текста. Поне да беше го казал с твой думи, но явно плиткоумния си ти (използвам твоя речник, за да ме разбереш).
    Първо - този договор е подписан между САЩ и СССР. Второ - ние не фигурираме в него. Трето - ние ги купуваме от СССР преди да подпишат въпросния договор, а именно през 1986г. Четвърто - на въоръжение са до 2001г., когато под натиск, за да ни приемат в НАТО, "сами решаваме" да си ги нарежем. 15 години не означава доста кратко. Пето - като част от Одески военен окръг, България е насочила ракетите срещу цели на НАТО, както в Турция и Гърция, така и извън тях. И от страх да не се отметнем или да се прецака нещо с влизането ни в НАТО се иска от нас са ги унищожим.
    Нито една държава, икономически съюз или който и да било няма право да се меси във вътрешната политика на друга суверенна държава!
    С твойте плиткоумни разсъждения (използвам твоя речник, за да ме разбереш) за това, че щом сме членове на НАТО и ЕС, то те може да ни казват какво да правим и да ни се мешат във вътрешната политика, то ти си родоотстъпник и едно жалко американско мекере.

    Коментиран от #40

  • 38 Румяна Костова

    8 13 Отговор

    До коментар #31 от "русофилска подлога":

    Самочувствието Ви ,че знаете по-добре от мен какво ми харесва ,ме поразява.Една от многото дребни душички,които всичко знаят. Не хлеча като Вас колко е било страшно през соца, била съм дете и съм имала щастливо детство,но живея сега в реалността и не виня комунистите или демократите за онова,което съм или не съм.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 РОСИЯ КАТУН С РАКЕТИ

    22 9 Отговор
    45 ГОДИНИ СТИГАТ.БЪЛГАРИЯ НЕ ЩЕ ЗАБРАВИ,БЪЛГАРИЯ НЕ ЩЕ ПРОСТИ !

    Коментиран от #96

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Румяна Костова

    8 15 Отговор

    До коментар #33 от "Голем смях":

    Чудя се защо ли падам на Вашето ниво и Ви отговарям ,ама съм в добро настроение и ще се позабавлявам.Емигранти не ме гонят, но ги срещам на всяка крачка когато пътувам в Европа.Не можете да ме разберете ,ако не сте излизали от Вашето село.Не искам тази гледка да се разпространи и в България.Относно свободните Ви съчинения дали съм омъжена или не ,няма никак да Ви преча,ако това е важно за Вас,макар ,че няма отношение по темата.Положението за заплатите при нас и онези на Запад трябва да се чували, или и тук ще ми опонирате?

    Коментиран от #48

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 РОСИЯ КАТУН С РАКЕТИ

    11 9 Отговор

    До коментар #44 от "Стойчо Караилиев":

    ШКОЛА ПРЕМИНАЛ ЗАВАЛИЯТА...СМЕШКО ЧЕРВЕН ,ЩЕ СИ МЕРИМ ТРЕНИРОВКИТЕ ЛИ ? ТРЕНИРАМ ДВА ВИДА БОЕН СПОРТ ,А НА ЕДИНИЯ СЕ ПУСКАМ НА СЪЗТЕЗАНИЯ,НО ТОВА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.ЩОМ ИМАШ ПРЕТЕНЦИИ ,ДАВАЙ КОРДИНАТИ И ТИ ИЗБЕРИ С РИНГ ЛИ ИСКАШ ИЛИ НЕ.АКО ИЗДЪРЖИШ ПОВЕЧЕ ОТ 20 СЕКУНДИ ПРАВ ,ЩЕ ТИ ПОДАМ РЪКА ДА СЕ ИЗПРАВИШ СЛЕД ТОВА.ИСКАШ ЛИ МЕКЕРЕНЦЕ ?

    Коментиран от #57

  • 46 Stenlii

    21 5 Отговор
    ЗАХАРОВА ДА ЗАПЛАШВА И ДА ДАВА СЪВЕТИ САМО НА ПУТИН, ЗАЩОТО НАРОДА ИМ СЕГА ТЪНЕ ВЪВ МИЗЕРИЯ И НЕПРАВДИ! НА МАКЕДОНЦИТЕ САМО БЪЛГАРИТЕ МОЖЕМ ДА ИМ СЕ МЕСИМ, ЗАЩОТО И ТЕ СА БЪЛГАРИ! РУСКАТА МРЪСОТИЯ-ВЪН ОТ БАЛКАНИТЕ! РУСНАЦИ, КОГАТО РЕШИТЕ ОТНОВО ДА СТЕ ЧЕСТНИ И ПОЧТЕННИ КЪМ НАС-ТОГАВА ЗАПОВЯДАЙТЕ!
  • 47 И аз да кажа

    16 7 Отговор

    До коментар #30 от "Румяна Костова":

    Румееее, като сме се докарали да сме най- бедни и изостанали, разбира се че трябва да спазваме правилата важащи ЗА ВСИЧКИ страни в ЕС, още повече че тези правила водят до уреден живот. Т и какво искаш :"Акъл не ща, пари ми дай!" по Бай Ганьовски. Най- ми е противно, че за независимост се пенят русофилите, дето СССР ни бяха натрапили строй, икономика, култура, политика, история, задължителен руски 8 години във всички училища, задължителен атеизъм и какво ли не. И тогава не ви тежеше, като ни връщаха в средновековието, сега Ви бърка да има правила като за бели хора. Не са беда правилата, беда е че у нас не са за всички. А дето ни пращали да им ядем боклуците, това се приема от търговците, те не поставят изисквания към стоките за да внасят най- евтиното за най-голяма печалба.
  • 48 Я стига

    14 5 Отговор

    До коментар #43 от "Румяна Костова":

    Ми накарай комунистите от висшия ешелон, които награбиха парите и предприятията , да ти плащат европейска заплата в частния сектор; накарай руските бизнеси тук да си плащат данъците и да не се занимават с корумпиране и сива икономика, и ти обещавам, че в държавния сектор ще има за поне 30%увеличение. Ти германците ли очакваш да ти дават заплата или те са ти виновни? Пишеш грамотно, но какво ти пъпли в главата?
  • 49 Василев

    17 7 Отговор

    До коментар #44 от "Стойчо Караилиев":

    Само ти си служил и само ти си стрелял, колко служи? Моето момче ами кажи как уазката един ден се кара и три се прави, как старшина та носи туби от ГСМа за вкъщи, как се яде,, медуза,, , как мирише,, въшкарника,, и какви глупост дрънкаше ЗАКАПЕЧЕТО(заместник командир по политическата част), как се прави ремонт у ротния, как се краде всичко изпуснат от поглед, как се мете късна есен 100декара плац цял ден, защото листата не спират да падат,съпунки и други безсмислици и кои става ха военни, лишени те от какъвто и да било интелект, но силни в пиенето и кражбите.

    Коментиран от #59

  • 50 Хмм

    3 6 Отговор
    Те, руснаците се опитаха да подскажат и на УкраИна, когато се събираха на Майдана, че ЕС няма да им оправи бакиите... Сега редом с нас можем да служим за пример, ако има кой да мисли в югозападна БГ или както я наричат вече северна гърция..
  • 51 Какво следва

    14 3 Отговор

    До коментар #44 от "Стойчо Караилиев":

    Явно като наблегнеш на физиката, главата изостава- това се наблюдава в разсъжденията ти. Може жена да пише, значи ли че щом не е била в казарма, не може да се информира и да съобрази от видяното. Самите по- образовани руснаци са срещу сегашната им политика на конфронтация с приличния свят и критикуват или емигрират
  • 52 РОСФАКТ

    15 4 Отговор
    В темите за Македония най - добре си личат русофилите родоотстъпници.
  • 53 Боряшник

    14 5 Отговор
    Колко и кои държави са членове на НАТО, и колко и кои членуват в Евразийския съюз. Без коментар
  • 54 Генадиев

    10 8 Отговор
    Всички сте толкова заблудени и смешни. Чета ви и ви се чудя. Един комунисти го преследват, друг ще ги трепе. Някой се прави на умен. Жена или мъж пише не знам, но само глупости. Некъв пък бил тренирал, състезания и така. Друг стрелял. Ако някой тренира два вида спорт едва ли ще е тук. Ако някой е много умен и работи много едва ли ще е тук. Всеки ще си гледа бизнеса.
    На какви се правите?
  • 55 АзВечеСъмТе

    7 7 Отговор
    Много е просто - въпрос на оцеляване е. Дос америкос им каза или влизате в НАТО или аз пускам косовските кучета, вие избирате. Сега когато са в НАТО, съмнявам се да има проблем с косоварите, които са една маша в америкос ръчикос...това е положението. Русия, дори и да иска, не виждам как ще защитава македонците заобиколени от всякъде. Все пак това не е Сърбия. .. виж, ако България беше при руска, заедно със сърбите можеше да се заформи нещо, но отдавна бавно и методично се работи в тази посока....
  • 56 Заплашиха ги с албанците

    9 9 Отговор
    На "макетата" - "честито" . Имаше в региона една бяла държава където се раждаха две -три християнски деца в семейство , и екологично селско стопанство. Сега дупе да им е яко, стават като нас.
  • 57 Стойчо Караилиев

    8 9 Отговор

    До коментар #45 от "РОСИЯ КАТУН С РАКЕТИ":

    Ти сега жена ли си или какво си? Един и същи човек пише с няколко "имена". Май имаш психични проблеми.
    Остави си телефона да ти звънна.
    И пак ви казвам на повечето. Четете и мислете, разсъждавайте и правете изводи от няколко източника на информация, и чак тогава давайте мнение тук или където и да било.
    Единствено и само Македония ще съжалява, но след време, когато разбере смисъла на членството в НАТО. Когато трябва да праща контингенти на мисии зад граница са защитават чужди интереси и умират за нищо техните войници.
    Дано не се случва нито на нашите нито на техните войници.
  • 58 Започна тяхното обратно броене

    2 7 Отговор

    До коментар #36 от "Иванов":

    Пий за предстоящият помен на македонците , на на такива като вас , това само може да ви радва.
  • 59 Стойчо Караилиев

    8 12 Отговор

    До коментар #49 от "Василев":

    Браво на теб, че си се научил да метеш.
    Бил си войник и за теб са отговаряли сержанти и старшини. Едва ли си имал контакти с офицери повече от капитана, който ти е бил ротен. ЗКПЧ-та обикновено ги правеха тези, от които нищо не става или цивилни висшисти натегачи. Факт е, че бяха кухи лейки и правеха мърсотии. Но ти самия едва ли си имал специална подготовка за действие в тила на врага, едва ли са ти чели лекции от ВКР и си имал достъп до секретна информация.
    Навярно си бил шофьор и си возил някой офицер.

    Коментиран от #60

  • 60 Василев

    15 4 Отговор

    До коментар #59 от "Стойчо Караилиев":

    Май още четеш книжки от Аркадий Гайдар" в тила на врага"? (телефонист) 95%от,, секретната,, информация, кога Уаската с мръсни дрехи тръгва от 28 820 за МНО 2 по"секретен маршрут" с три четири касетки с ягоди за големия началник плюс някое шишенце от някои мазник.,, Зора вика заря,, и позивните сякаш бавно развиващсе шумкар ги измислил да звучат по руски, за тия две години трезвен дежурен не видях (нещо ако му е било лошо) пародия на армия, при една тревога пиян старшина си счупи крак и тн. А дрехите на кой каквото се падне като плашила , който не пушеше пропуши, за пянствот е ясно. А техниката на по 30-40години комедия

    Коментиран от #85, #88

  • 61 арджентата

    9 6 Отговор
    Вече ще си имаме конкуренция ... за последното място ...
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Asterix

    10 2 Отговор
    Болшевика осверипя...после влиза Албания и Тръмп започва да строи терминали за втечнен газ на Адриатиката....едно парче тръба до БГ винаги ще се намери!Тогава Захарова ще обяви война на Сърбия....
  • 64 Руските свине

    11 3 Отговор
    И техните роби да престанат да се чувстват загрижени за Балканите ами да си гледат мръсната руска кочина.
  • 65 лилипутин

    5 4 Отговор
    това е сваляно монголската терористична кочина.И за битка ще бъде спечелена от САЩ,НАТО,Япония,Австралия и всички други съюзници.Македония в нато

    Коментиран от #76

  • 66 Глигор

    8 6 Отговор
    Скоро албанци види шо ше са доминантни в Македония.До 10 годин ше направят велика Албания.Който не верува да посети села около Скопие,Струга и види колико младежи има ама вси албанци.

    Коментиран от #72

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Политолог

    12 5 Отговор
    Влиянието на Империята на злото /СССР-Русия/ намалява на Балканите. Остават им само Сърбия, затова Путин е бесен

    Коментиран от #73, #84

  • 69 1234

    11 1 Отговор
    Македония вече и вкараха албанския като втори, вече имат национален празник на ТУРСКИЯ ЕЗИК! Воеоводите изобщо не разбират че са на шиша на жаравата и ги въртят и въртят. Скоро пак ще им сменят името, Северна Албанска Македония със султан. Нали не са българи, да се оправят
  • 70 Баба Вуна

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Хасан":

    И един в Афганистан, за да пазят на новите полета, че може да се замислят някои хора! Някой да е чувал за Опиумната война в Китай? Справка в Гугла!
  • 71 ВЪЗРАСТЕН

    7 5 Отговор
    СЛУЧАЙНО ЛИ СИ ЗАБРАВИЛА ИЛИ ТАКА ТИ ОТТЪРВА, В СОЦЛАГЕРА ДА НЕ БИ ДА НЕ ПЛАЩАХМЕ НА РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ, ПРЕЗ НОСА НИ ИЗЛИЗАШЕ !
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Хаджи хаджи Българин

    8 6 Отговор

    До коментар #68 от "Политолог":

    След санкциите на Европа срещу Русия, намазаха азиатските държави! Плодовете, зеленчуците и месото внасяни от Европа, сега се внасят от Азия! И кой лапна бахура? Икономиката на света е от години в Азия! А в старата Европа се опитват с мигранти от Сирия Пакистан и Африка, да съживят икономиката! Ха да им е честито! Някой знае ли, колко пари отпуска РФ на семейства, за 1-2 или 3то дете? А ГМО е забранен със закон! Ех тия "ватенки" ама много са зле!

    Коментиран от #77

  • 74 Трън

    10 8 Отговор
    Македония скъпо ще плати за НАТО. ................Това е целта. НАТО е търговска организация. Ще им продадат Ф16 за 4 пъти по висока цена.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Баба Вуна

    3 3 Отговор

    До коментар #65 от "лилипутин":

    Не прекалявай баба с хаповете! Пяна изпускаш от устата! А това е Паркинсон бабиното! Иди днес и засади малко разсад, че да има какво да обереш през лятото! А другите не ги мисли!
  • 77 Трън

    8 3 Отговор

    До коментар #73 от "Хаджи хаджи Българин":

    И за капак на всичко БВП на глава от населението на Русия е по голям от този на България, ама пък ние произвеждаме най-много тикви.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 без значение

    9 0 Отговор
    Когато атовете се ритат, магаретата теглят" Коментирайте каквото си искате, а може би целта на задкулисието е точно такава---
    защото при ясни позиции, то не може да съществува. Кой кой е в пъзелите наричани НАТО, ЕС, ООН, и още един куп с такива съкращения---не се знаят. Само от безредие могат да се извличат желани изгоди, и нищо друго. Защо не проумеете, че всичко е договорено предварително, и след това започва играта на апаши и стражари, за да има зрелище, ръкопляскания и награди.
    Злото не е толкова повърхностно, колкото ни го представят,
    корените му са много дълбоки. Не защитавам никой, но защо
    щом са толкова справедливи, не се застъпиха да върнат Македония на България, също както искат Крим да бъде върнат.
    Ами май много повече територии са взети от България и придавани по начин на задкулисни договорки Защо не си ги търсим, ами се занимаваме с чужди обори и далавери. Едни и същи шетат в държавите, едни и същи стоят и от двете страни на проблемите, защото те ги създават. Нека прозрем това. Знайте, че се страхуват от него---от ОБЕДИНЕНИЕТО.
  • 81 Баба Вуна

    2 3 Отговор

    До коментар #28 от "русофилска подлога":

    Хаповете баба си забравил тази сутрин да ги вземеш! Че иначе ще пенясаш от злоба!
  • 82 ПРЕЦАКАНИ

    3 3 Отговор
    хубава хапка за Албания,за какво ги ручаха жабетата,виж Кипър за справка
  • 83 Дядо Грую

    5 4 Отговор

    До коментар #10 от "русофилска подлога":

    А фащ кой и дава право да се меси???
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Аугусто Пиночет

    5 1 Отговор

    До коментар #60 от "Василев":

    Болезнено си прав пич! Служих на торпеден катер, чиято живучеста се оценяваше на около 15 минути след откриването ни от противниковия кораб, модела е 206 щорм, проектиран през далечната 1956 а година с допотопни оръжия и още по- допотопни РЛС балкан 102 , служеща единствено за откриване и проследяване на витлови самолети! Евентуалният противников кораб се откриваше максимум на 30 морски мили, тоест - много след като той ни е открил и ни ее пратил на дъното с неговите ПКР харпун или Сий Спароу! Великолепна "братска помощ" бе тази "техника"!
  • 86 маршал Бибиткин

    5 2 Отговор
    Ееей вашата работа пак не стана Македония е в НАТО на който не му отърва да издуха таратора
  • 87 Путин е дребно злобно лъжливо говедо

    6 3 Отговор
    Джуджето налапа дълбоко дебелия, четвъртит, македонски курос. Запознати твърдят, че бил виртуоз както в духа ето на кавала, така и в разцепването на юг от кръста.

    Коментиран от #89

  • 88 Стойчо Караилиев

    6 5 Отговор

    До коментар #60 от "Василев":

    Кога си служил и къде?
    Аман от разбирачи и родоотстъпници. Такива като вас са за разстрел. Ясно е, че е имало доста пияници. Иначе лекарите, инженерите, шофьорите и всички други процесии не пият, само военните. След като за пореден път ми даваш пример със старшина явно на какво ниво си бил. Прост редник. Междувпрочем и сега си си същия, иначе казано прост като онзи с тренировките на два бойни спорта. Странни сте ми. Един много умен, но е тук нон стоп. Друг тренира два бойни спорта и дори се пуска на състезания, но пише тук по всяко време на денонощието. Е така не може. Знам какво е да се скъсваш от тренировки, четене и оперативна работа и да нямаш време за друго. Стига сте се правили на интересни.
    Американски и прозападни мекерета.

    Коментиран от #90, #91

  • 89 Игнасиевич

    4 6 Отговор

    До коментар #87 от "Путин е дребно злобно лъжливо говедо":

    Явно говориш от личен опит.
    Обичаш да ла..аш резани дето преди това са се окаляли на южния ти фронт.
    Голем си утьо непоръбен.
  • 90 Стойчо Караилиев

    4 2 Отговор

    До коментар #88 от "Стойчо Караилиев":

    * професии
  • 91 коментарче

    6 6 Отговор

    До коментар #88 от "Стойчо Караилиев":

    Ей палячо жалък ,не те ли е срам да говориш за родоотстъпници при положение ,че си брънкал надълбоко с език в руските задници ? За да бъдеш русофил ,първото правило е да си антибългарин,а вие сте точно такива.Жалък си ! Такива като теб ,трябва да бъдат публично бесени и съдени за държавна измяна.
  • 92 коментарче

    8 5 Отговор
    Ако щете ми вярвайте, ама познавам българи русофили, които бъкел руски не знаят. Говоря за болни русофили, вкл. атакисти с промити мозъци, говоря за хора с някакво образование и ценз. Ма, бъкел руски не знаят. Можеш да си го псуваш на руски и тоя само се пули, а белтъците на очите му издават острото възпаление на мозъчната ципа. Питам го един такъв русофилски плужек :
    - Достоевски чел ли си?
    - Не.
    Толстой чел ли си?
    - Не.
    - Солженицин чел ли си?
    - Не.
    - Е, що тогава си русофил?
    - Щот американците са лоши.
    - Е, не ти ли стига, че най-много руснаци са избити от самите руснаци.
    - Така е трябвало!!!
    - Е, поне не можеш ли да си българофил, а не русофил?!
    - Друг път ще ти отговоря.
    Та, представяте ли си какъв кенеф имат в главата си тези човекоподобни?!
    Същият дебил носи американски дънки, кара ауди, ходи на екскурзии в Западна Европа и кракът му не е стъпвал в Русия. Не ще и да стъпи.
    Но е русофил и се гордее с това.

    Коментиран от #93

  • 93 Стойчо Караилиев

    6 3 Отговор

    До коментар #92 от "коментарче":

    Как бих могъл да приема сериозно коментар от "човек", който не се представя с истинското си име, а се кръщава всеки път с различно име?! Жена ли си, мъж ли си или май си джендър?!
  • 94 РАЗБИРАЧ

    3 2 Отговор
    ЧЕ КВА НИЕ ПОЛЗАТА ОТ НАТО и ЕС КОГАТО 1999Г ЕДИН ШИБАН ПАРЛАМЕНТ РЕШИ ТОВА БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ТЯХНА ИЗГОДА
    1ДАДЕ КОРИДОРИ НАТОВСКИТЕ САМОЛЕТИ ДА БОМБАНДИРАТ СЪРБИЯ
    ТА СЪРБИТЕ И ДО ДНЕС НИ МРАЗЯТ !

    Коментиран от #98

  • 95 Аве Фюрер до джафкалцето

    3 4 Отговор
    Е кво друго и остава на путинизираната Русия , освен да джафка ,като паленце ....
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Смърт за сърбоманите

    3 1 Отговор

    До коментар #94 от "РАЗБИРАЧ":

    Е супер сме направили другия път повече уран по сръбските магарета!
  • 99 Българин

    3 1 Отговор
    След подигравателното поведение на Заев (Зайко) отпреди няколко месеца, България трябва да смени картите и да попречи на Македония да влезе в ЕС и НАТО и да използва зависимостта на Македония от себе си, за да извлече ползи. Грешките на българската политика от Балканските войни до сега трябва да бъде поправена - Македония да бъде изтрита от картата на Балканите. Само така ще постигнем спокойствие - ние постигаме националното си обединение, спира се плагиатството с българска и гръцка история, и Балканите най-накрая се поделят по етнически принцип.
  • 100 Бат Мишо

    0 0 Отговор
    Е поне няма само ние да купим сичкия летящ скрап от 70 г на сащисаните за 2 милярда -малко ще лашнат и на макетата
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания