Last news in Fakti

8 Февруари, 2019 10:56 1 530 3

Безос: Таблоид ме изнудва

  • джеф безос-
  • изнудване-
  • таблоид

Собственикът на Amazon с обвинения към голям издател

Безос: Таблоид ме изнудва - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Собственикът на компанията Amazon Джеф Безос обвини таблоид в шантаж срещу него, съобщи „Ню Йорк Таймс“.

Безос отправи обвинения срещу компанията American Media Inc., която стои зад The National Enquirer. Самият милиардер издава вестник „Вашингтон Пост“.

The National Enquirer наскоро публикува информация за извънбрачна афера между Безос и бившата телевизионна водеща Лорин Санчес. Самият той излезе с дълго обръщение към Дейвид Пикър, който е собственик на издателството.

Безос твърди, че медията го е заплашвала със скандални снимки, ако публично не обяви, че материалът не е политически мотивиран. През миналата седмица той обяви, че се развежда със съпругата си Маккензи след 25 години брак.

Вече се появиха теории, че агресивното отразяване на Безост е свързано с близки контакти на Пикър с Белия дом. Издателят е дългогодишен приятел на президента на САЩ Доналд Тръмп.

Отношенията по между им охладняха, след като името на издателя беше замесено в скандала за плащане на жени, които преди са имали извънбрачни афери с президента.

Безос, който се счита за най-богатия човек на света, вече е наел частен следовател, който да разследва мотивите на изданието. Безос подчерта, че някои среди не харесват начина на работа на неговия вестник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Tervel bitcoin

    5 1 Отговор
    Колкото и да даде пак ще е милиардер
  • 2 Tervel bitcoin

    2 0 Отговор
    ЗАЩО никой не се чуди откъде са му голите снимки и как са попаднали при журналистите
  • 3 nikola

    0 0 Отговор
    може- чука.. не завиждайте...