23 Февруари, 2019 11:16 1 167 1

Вучич: Сърби да не се присъединяват към косовската армия

  • вучич-
  • косово-
  • сърбия-
  • армия

Ще има мир, докато някой не атакува физически сърбите и започва да ги убива, смята сръбският президент

Вучич: Сърби да не се присъединяват към косовската армия - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Сърби да не се присъединяват към косовската армия. Да игнорират агитациите на косовските власти. За това призова сръбският президент Александър Вучич след среща с лидери от Косово и Метохия.

Белград възприе новосъздадената армия на Косово като предизвикателство. Президентът Вучич заяви, че „има политическата смелост за решаване на косовския въпрос". "Ще има мир, докато някой не атакува физически сърбите и започва да ги убива, това няма да го понеса”, категоричен беше той.

Сръбският президент припомни, че сръбското правителство му е дало мандат за преговори. Той обаче остава скептичен по отношение на решение, тъй като в световен мащаб са налице различни цели и фактори, които могат да правят чрез своите мрежи и агенции каквото си искат и по този начин да унищожат който и да е опит за разговор и постигане споразумение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 всичко до Ниш обратно в БЪЛГАРИЯ

    0 0 Отговор
    ами българи които са били в югославската армия насилствено и е трябвало да се наричат сърби! Всичко се връща! Сърбе на върбе!
Новини по държави: