Last news in Fakti

27 Февруари, 2019 07:33 2 079 24

Тръмп към Ким: Ядреното разоръжаване означава икономически растеж

  • доналд тръмп-
  • ким чен-ун-
  • сащ-
  • северна корея-
  • ядрени бомби

Президентът на САЩ атакува демократите във Вашингтон, заявявайки, че те трябва да престанат да му казват какво да прави със Северна Корея

Тръмп към Ким: Ядреното разоръжаване означава икономически растеж - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че Виетнам, където ще се състои втората му среща със севернокорейския лидер Ким Чен-ун, преживява икономически разцвет, и че това можа да стане и в Северна Корея, ако тя се откаже от стремежа към ядрени оръжия, предаде АР.

Северна Корея може да постигне същото, и то много бързо, ако се откаже от ядрените си амбиции.

"Потенциалът е ГРАНДИОЗЕН, огромна възможност, като почти никоя друга в историята, за моя приятел Ким Чен-ун", написа Тръмп в любимия Тwitter.

Във втори пост президентът атакува демократите във Вашингтон, заявявайки, че те трябва да престанат да му казват какво да прави със Северна Корея, а вместо това да се запитат защо не са го направили по време на осемгодишното управление на Барак Обама.

Тръмп разговаря с виетнамския си колега Нгуен Фу Чонг. Двамата подписаха търговско споразумение, след което американският президент се срещна и с виетнамския премиер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    27 5 Отговор
    Икономически растеж. Да нека Корея да се откажат от единственото си средство за защита от империалистите. Нека се отдадат на икономически растеж както България си махна ракетите среден обсег които бяха единственото нещо което ни гарантираше Турция да не подреди пехотата си на нашата граница.

    Коментиран от #2, #6

  • 2 1944

    3 22 Отговор

    До коментар #1 от "Meganoob BG":

    за едни ракети без бойни глави ли говориш? те не струваха и желязото за скраб.

    Коментиран от #3, #5, #9, #17

  • 3 Meganoob BG

    22 2 Отговор

    До коментар #2 от "1944":

    Синко ти май не знаеш какво е СС 23. Това са ракети които и без ядрен заряд могат да заличат столицата на всяка от съседните ни държави.

    Коментиран от #10

  • 4 Бесен пес

    17 1 Отговор
    Oзначава , инвазия като Ирак и Либия !
  • 5 ьььььььььььь

    16 0 Отговор

    До коментар #2 от "1944":

    За пореден път показваш необразованост-граничеще с оли..френия.Прочети,почеши репата и МОЖЕ БИ ще разбереш каква глупост си написал.
  • 6 Коментар📝

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Meganoob BG":

    Е Трябва Нови Теорий тия Вече С ИКОНОМИЧЕСКИЯТ РАСТЕЖ СА ИГРАНИ ВЕЧЕ.
    И СЕГА КИМ ШЕ МУ КАЖЕ ДА ВИЖДАМЕ БЪЛГАРИЯ В КАКЪВ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОДЕМ Е🤗
  • 7 mediator37

    14 0 Отговор
    Ким да чете биографиите на ръководителите на Либия, Египет, Ирак, за малко и на Сирия и да си прави сметка каква съдба го чака, ако няма ядрено оръжие.
  • 8 Да Бе

    14 0 Отговор
    Г-н Президент, ние нямаме и не се занимаваме с ядрено оръжие, кога да чакаме икономическия растеж

    Коментиран от #22

  • 9 Гошо

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "1944":

    А ти в Бояново ли си служил
  • 10 Голем смях

    0 9 Отговор

    До коментар #3 от "Meganoob BG":

    Колко столици са заличили и дали някога са ги използвали.Не са и няма да ги използват .

    Коментиран от #19

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 арджентата

    12 0 Отговор
    За да е въоръжена само САЩ! И да управлява цялата Земя! Кога ли ще си намерят майстора?...
  • 13 ГАЛЕВ

    12 0 Отговор
    ПАЛЯЧОТО КРАВАР САМО Е КАЗАЛ ТОВА НА КИМ НО НИКЪДЕ НЕ СЕ КАЗВА КАКВО МУ Е ОТГОВОРИЛ КИМ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА НА САЩ И ИКОНОМИЧЕСКИЯ РАЗТЕЖ.НИКЪДЕ НИЩО НЕ СЕ КАЗВА-О КИМ МУ Е КАЗАЛ ЕВИ СИ МАЙКАТА ДОНАЛД ТРЪТ ПРЪД.КАЧВАЙ СЕ НА АЕРОПЛАНА СИ И ПРАВО В КОЧИНАТА САЩ.НЕ ТИ ЩА ИКОНОМИЧЕСКИЯ РАЗТЕЖ И ДЕМОКРАЦИЯТА КАКТО Н Е Я ИСКА НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА В СВЕТА.АЗ СЕ КАЗВАМ КИМ А НЕ МИХАЙЛ ГОРБАЧОВ.
  • 14 арджентата

    7 0 Отговор
    Не съм по политиката, но май трябваше да се разпаднат НАТО и СИВ ... при падане на " желязната завеса"...

    Коментиран от #20

  • 15 Дайте ги

    8 0 Отговор
    На ромите ракетите на Пхенян. Дано гръмне цялата махала. Ама ако Ким си разпродаде Пхенян на американците каква мощ ще има Северна Корея? Аз ако съм на Ким си ги държа ракетите и моща. Не искам да дестабилизирам Северна Корея. Генералите също са против разпродаването. Затова че Тръмп да внимава. Защото може да расърди Ким и да прекратят отношенията си и Ким Чен Ун да залее Америка с дъжд от атомни бомби. Това ако стане всички ще сме пред телевизорите втренчени както бяхме в 11 , 2001г кулите близнаци.
  • 16 Манафов

    6 0 Отговор
    Ми като е така, краварите що не се поразоражат и да си пооправят дълговете? То с толко дълг и аз ще направя България 30 милиона и то се учени ора.
  • 17 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "1944":

    Много си прос.
  • 18 ха ха ха

    8 0 Отговор
    Мошетата, управляващи САЩ са разделени на 2-а лагера и играят доброто и лошото ченге.Едните искат мазно да изплющят Кимчето гърбешката, а другите давай бос през тръньето. Сега има 2-е Кореи, 1-та богатата я използват като сиренцето в капана за мишки. Подобно на 2-те Германии. Дали ще щракне пружината за Кимчо? Ще видим.
  • 19 гост

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "Голем смях":

    Най добре е да го имаш и да не се налага да го ползваш! Хората вече са видели факта, че тези които са претопили мечовете си след война за да направят плугове, задължително орът за тези които са си ги запазили!
  • 20 Гост

    1 3 Отговор

    До коментар #14 от "арджентата":

    Кво общо има НАТО със СИВ?

    Коментиран от #21

  • 21 ха ха ха

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    Искал е да каже нато и варшавския договор.
  • 22 г-н Президент

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Да Бе":

    Вие си нарязахте ракетите, ама не си нарязахте простите комунисти. Ние сега управляваме едната част от тях наречени ГЕРБ до толкова до колкото да защитим собствените си интереси. Вътрешно-икономическото развитие зависи от политиката която те си водят и в която не се месим. Вие сте енерго-зависими от Русия и това винаги ще ви спира развитието. Винаги сте плащали най-висока цена за природната газ в Европа, горивата ви са скъпи и некачествени, милиардите от еврофондовете не отидоха по предназначение а в джобовете на политико-олигархичните комунистически кръгове. Ние подкрепяме ГЕРБ щото те играят по свирката за сега, поради алчността си, а ние ги оставяме да цоцат парички от Европа. Така и вълкът сит и агнето цяло. При вас положението е безнадежно и така ще си остане.
  • 23 От Пирдоп

    1 0 Отговор
    То да бяха само рекетите? Всичко унищожихме! Пък сега ходиме да им слугуваме на нашите нови,, приятели" ! Срам и унижение за нас и бъдещите поколения.
  • 24 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ИДЕЯТА ЗА "ИКОНОМИЧЕСКИ РАЗТЕЖ" Е ПРИКРИТИЕ НА ТОВА , ЧЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА КОНКУРЕНЦИЯ -"КОЙ ЩЕ ГЕПИ ПАРИТЕ" -ВОДИ НЕМИНУЕМО ДО ГЛОБАЛНИ ВОЙНИ !?!?!?