Last news in Fakti

12 Март, 2019 11:52 799 3

Няма планове за импийчмънт срещу Тръмп

  • доналд тръмп-
  • импийчмънт-
  • нанси пелоси

Нанси Пелоси заяви, че за започването на такава процедура са нужни неоспорими доказателства

Няма планове за импийчмънт срещу Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Демократите нямат намерение да започват процедура по импийчмънт срещу президента на САЩ Доналд Тръмп. Това заяви председателят на Камарата на представителите в американския Конгрес Нанси Пелоси, цитирана от радио „Свободна Европа“.

Според нея подобно решение може да бъде взето, само ако се появят нови неоспорими доказателства срещу президента. В момента продължава разследването за руска намеса в последните американски президентски избори.

„Мисля, че процедура по импийчмънт ще предизвика прекалено голямо разделение в обществото. Трябва да се появи много убедително доказателство, което да доведе до всеобща подкрепа. Не мисля, че трябва да тръгваме по този път. Трябва да пазим единството“, заяви Пелоси.

Вече няколко конгресмени от Демократическата партия поискаха отстраняването на Тръмп. Те твърдят, че неговите действия за възпрепятстване на разследването дават основание за отстраняване.

От Камарата на представителите вече обявиха, че започват мащабно разследване срещу предизборния щаб на президента Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти седераст

    3 0 Отговор
    Докато Тръмпф се кланя на Ротшилдите/израел/Синагогата, доказарелства няма да има.
  • 2 джендърглобалистите

    2 0 Отговор
    няма и как да имат- не могат да стигнат до гласуване,защото то се провежда в Сената,а както добре знаят- загубиха 28 сенатски места и напълно се осраха!
  • 3 притеснен

    1 0 Отговор
    По-спокойно ми е вече.