Last news in Fakti

15 Март, 2019 07:53 10 955 62

Северна Корея: Няма да преговаряме повече със САЩ

  • северна корея-
  • сащ-
  • ядрена програма-
  • ким чен-ун

Пхенян възнамерява да прекъсне разговорите с Вашингтон за денуклеаризацията

Северна Корея: Няма да преговаряме повече със САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Ръководството на Северна Корея обсъжда решение за спиране на по-нататъшните преговори със САЩ за денуклеаризацията. Това заяви днес заместник-министърката на външните работи Цой Сон-хи на пресконференция в Пхенян, на която бяха поканени представители на посолства и чуждестранни журналисти, предаде ТАСС.

"Нямаме намерение да правим отстъпки пред исканията на САЩ в каквато и да било форма, нито пък имаме желание да водим такъв вид преговори", подчерта Цой Сон-хи.

Изявлението на заместник-министърката е първото официално изявление на представител на севернокорейските власти с оценка на срещата между севернокорейския лидер Ким Чен-ун и американския президент Доналд Тръмп, която се проведе на 27 и 28 февруари във Виетнам.

По думите на Цой, Ким Чен-ун възнамерява скоро да направи официално изявление, в което да изложи решението си за по-нататъшните действия на Северна Корея след неуспешната среща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А стига бе

    139 19 Отговор
    Само така-Ким Водородният не се хвана на амерските льжи и обещания..Сега пак ще почнат амерските дебили да си копаят землянки.....
  • 2 Хаахааххааааа

    123 17 Отговор
    На рижавия палячо ще му побелеят косите от Водородният Цар-жьлтура ги направи кьдрави американците
  • 3 Анти седераст

    94 18 Отговор
    Хайде.... отидоха ядрените чертежи в Аятоласите. С т.нар. "израел" е свършено... Еврейският седераст Тръмп се задави. ротшилдови седерасти, яжте "течен шоколад".
  • 4 Дидо икебаната

    75 14 Отговор
    Чертежите потеглят към арабелите да го духат еврейте
  • 5 дебилчо бг

    109 16 Отговор
    Браво Ким. Лидер и държава с достойнство а не наведен като нашите управляващи избирани от 80%д еб и ли

    Коментиран от #16

  • 6 Поздрави за прасчо!

    87 16 Отговор
    Сега пак ще започне свръх производство на памперси във ФАЩ!
  • 7 Да беше и Милиционерът толкова твърд

    92 12 Отговор
    Така се говори с режим като американския.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ГАЛЕВ

    89 15 Отговор
    НЕ ТРЯБВАШЕ ИЗОБЩО ДА СЕ СРЕЩА С КРАВАРЯ КЛОУН БОЛНИЯ С ГЛАВАТА ТРЪМП КАКТО И ТЕЗИ С НЕГО ОТ НАТО ПОМИЯРИТЕ.ЕВИИМ МАЙКАТА НА ИЗРОДИТЕ КИМ И СИ ГИ СЛОЖИ НА ОНАЯ РАБОТА ДАВАЙ НАПРЕД И ДАНО НИЕ СЕ ИЗМЪКНЕМЕ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА НА УРОДИТЕ КОЯТО УБИВА НАС ДЕЦЕТА НИ И БЪДЕЩЕТО НА ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА.СЪД И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА НАТО САЩ УПРАВНИЦИТЕ КОИТО УБИВАТ ХОРАТА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.

    Коментиран от #49

  • 10 цун кай го

    15 63 Отговор
    Браво на Кимчо Сега ще започнат здравословен начин на живот Лечебно гладуване а по време на празници Веган меню

    Коментиран от #39

  • 11 Лизачи на руски задни части

    20 79 Отговор
    Като гледам предните коментари бая промити мозъци има,явно пропагандата идваща от Прусия работи добре.

    Коментиран от #13, #28, #45, #57

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 възмутен читател

    40 10 Отговор

    До коментар #12 от "Лизачи на руски задни части":

    Не се напъвай излишно след като не ти достига умствен капацитет за тази дейност. От това напъване може само да се испуснеш тук и да изгониш читателите.

    Коментиран от #41

  • 15 браво Ким

    55 9 Отговор
    Браво на Ким. Само така давай Ким, доразбий и малкото останал мозък на САЩисаните и техните слуги джендарите от нато
  • 16 123

    10 65 Отговор

    До коментар #5 от "дебилчо бг":

    Какво достойнство бе, севернокорейците са унижени от Ким и другите комуняги в Корея. Живеят в близко до робското положение, бачкат за жълти стотинки, нямат никакви права и т.н., така че не знам какво достойнство видя в Северна Корея.

    Коментиран от #18, #20

  • 17 Иво

    64 6 Отговор
    Ти пък като живееш в пълна демокрация какви права имаш

    Коментиран от #59

  • 18 лозунг

    58 4 Отговор

    До коментар #16 от "123":

    Ти ходил ли си там в Северна Корея та пишеш така ? Стига си използвал втръснали лозунги на евроатлантическата пропаганда. Във всяка държава по света има и добре и зле. Никъде не е перфектно.

    Коментиран от #22

  • 19 доктор Емилова

    6 35 Отговор
    Лечебния глад е полезен Вярвайте ми Не ме гледай какво ям а какво говоря Комунизъм до последния оцелял Него ще го балсамираме и сложим в музей
  • 20 от провинцията

    60 4 Отговор

    До коментар #16 от "123":

    В българия обикновените хора не са ли роби на разни мъ р ши частници ?Неработят ли за пари дето не им стигат да покриват всичко ? Ти като си в софия и си добре я иди из провинцията и особено северозападна българия за да видиш за какви заплати работят хората там и тогава пиши за другите държави.

    Коментиран от #21, #60

  • 21 123

    8 46 Отговор

    До коментар #20 от "от провинцията":

    Човече, през 90-те години в корея имаше десетки хиляди хора умрели от глад. Тук не всичко е добре, но сме много далече от това да има гладна смърт. Отделно имаме права и възможности, за които в Северна Корея не са и сънували. Ти да си виждал друг дебел севернокореец освен Кимчо?

    Коментиран от #24

  • 22 123

    9 32 Отговор

    До коментар #18 от "лозунг":

    Аз не съм ходил, но хора, които са ходили са ми разказвали разни неща. Там има яко промиване на мозъци и мизерия, която се вижда даже и ако те водят само по предварително определени места. Имат няколко обекта - магазини, болници и т.н., които са на добро ниво и които показват на чужденците, но от там нататък е мизерия. А на Кимчо му се кланят като на бог.

    Коментиран от #26

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 от провинцията

    66 3 Отговор

    До коментар #21 от "123":

    Да. Имало е гладна смърт там но защо ? Причините са санкции от "демократичните страни" защото тази страна не се е предала , не е клекнала пред САЩ . както и сега САЩ принудиха много държави да наложат санкции на Северна Корея защото има ядрени оръжия. А защо няма санкции за САЩ след като и те имат ядрени оръжия и чрез воини съсипаха няколко държави от арабския свят ?

    Коментиран от #27

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 зрител

    20 4 Отговор

    До коментар #22 от "123":

    В ютубе има достатъчно филми и даже някой със скрита камера и можеш да разгледаш. Направи сравнение с това което ще видиш и с българия .
  • 27 123

    2 36 Отговор

    До коментар #24 от "от провинцията":

    Имало е гладна смърт предимно заради лошата политика на управляващите в Корея. Държавните стопанства не са ефективни, както се видя и тук в България. Другата причина е, че режимът се беше изолирал тотално, дори и от Китай. Иначе дори САЩ да са наложили някакви санкции на Корея, защо не са поискали Китай да им помогне? Относно санкциите, нормално е да налагаш санкции на страна, която не зачита международното право и е военна заплаха за региона. Северна корея е свръхвоенизирана държава и до скоро непрекъснато отправяше заплахи към Южна Корея и Япония. Ти ако имаш съсед, който непрекъснато трупа оръжия и те заплашва, как ще реагираш? За ядреното оръжие въпросът е по-сложен, но в световната общност почти всички държави са приели принципа на неразпространение на ядрените оръжия. Смята се, че тези 5 държави, които официално имат ядрено оръжие са гарант за спазването на международния ред и притежаваното от тях ядрено оръжие е нещо като заварено положение. Без този принцип, всеки диктатор по света ще може да се въоръжава с ядрено оръжие, което е много опасно за човечеството, така рискът от ядрена война и ядрено замърсяване на планетата нараства многократно.... Е, така или иначе този принцип е нарушен от Индия, Пакистан и други държави, но трябва да се стопира разпространението на ядрените оръжия според мен...
  • 28 Факт

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Лизачи на руски задни части":

    Пък ти изобщо нямаш?
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Екстра

    2 7 Отговор
    Еми хубаво - тогава ще ядете дебелия бахур ….:)
  • 31 noname noface nonumber

    22 6 Отговор
    Искам от сърце да поздравя ръководството и народа на Северна Корея, затова, че не си продадоха националните интереси са шепа обеэценени зелени тоалетни хартиики. Тежко еда се справяш сам в море от алчни и гнусни акули каквито са Ес сащ Канада Австралия и другите подлоги на порочната банкова сиснема. НО КОРЕЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ! Вие имате производство и икономика и трябва да последвате Русия в примера и да си произрежда всичко сама. Единствено ще имате трудности с недостига на обработваема земя, но има решения и затова. УСПЕХ МНОГО ХОРА ВИ СИМПАТИЗИРАТ И ПОДКРЕПЯТ.

    Коментиран от #33, #35

  • 32 Чичо

    19 1 Отговор
    Според The Guardian на последната среща "Тръмп поиска всичко, без да дава нищо насреща".
    Е да, но явно баламите в СК са попривършили и Перчемът удари на камък.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ей, че свят

    23 4 Отговор
    Един държавник със самочувствие и достойнство и веднага обявен за луд от запада!
    А на тези, който веднага ще ме репликират, че мори народа си от глад, ще кажа така - нека наложим ембарго на САЩ, пък да видим ще издържат ли и пет месеца! Те и руснаците умираха в Ленинград, но издържаха обсадата и спечелиха войната! Или трябваше да я загубят, а?

    Коментиран от #36, #38

  • 35 das reich

    5 21 Отговор

    До коментар #31 от "noname noface nonumber":

    Руски троле, като ти гледам Е оборотное си личи за кого работиш, рубладжийска подлого. Съветски ибрик си ти, мастия на путнята, лапай и се потапяй ушанка недоклатена.

    Коментиран от #37, #42

  • 36 das reich

    6 17 Отговор

    До коментар #34 от "Ей, че свят":

    Другарю, заминавай за С.Корея, ще се радвам много за теб, там те чака светлото бъдеще!
  • 37 noname noface nonumber

    15 4 Отговор

    До коментар #35 от "das reich":

    Да ви кажа, че вие ще трябва да бягате скоро към фащ, ако разбира се дори и там приемат отрепки като вас
  • 38 скъсана ушанка

    5 5 Отговор

    До коментар #34 от "Ей, че свят":

    ами те и от остров Тумбукту ще спечелят войната ако е световна и целия свят се бият с врага му
  • 39 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "цун кай го":

    Цун кай сам
  • 40 Именно

    14 0 Отговор
    Айде и последният шанс за някакво постижение на Дони отиде в канала.
    Да си го хрантуткат още 2 години и после да се чудят как да поправят поразиите му
  • 41 Боряшник

    6 21 Отговор

    До коментар #14 от "възмутен читател":

    Всички русофили, българомразци дружно в Северна Корея завинаги.
  • 42 Гост

    5 9 Отговор

    До коментар #35 от "das reich":

    Ооо, разбираме от "Е" оборотное! Такива мекерета ги най-мразя. Седяхте навремето в 133-то "А.С.Пушкин" с преподаване на руски, примерно, а трябваше да ви изгонят и пратят в някое даскало при братчедите. Тогава щяхте да питате - "Е", какво?

    Коментиран от #46

  • 43 Америка не играе много много вече

    10 3 Отговор
    Америка бавно и славно губи влияние Евала на тоз китаец. А на женката от снимката бих и го дал да я уважа

    Коментиран от #50

  • 44 Оня с коня

    21 1 Отговор
    Всички ЕвроГейски джендъри да отиват във Франция да стават родител 1 и родител 2. Там ще им кажат кой тип ще са. И в двата случая ще носят рокли.
  • 45 mitko kulturista

    13 2 Отговор

    До коментар #11 от "Лизачи на руски задни части":

    Чета те от няколко седмици все за Прусия пишеш ,дали знаеш ,че Прусия е Германия? В опита си да изкараш Русия просеща се направи тебе си прост!
  • 46 noname noface nonumber

    15 1 Отговор

    До коментар #42 от "Гост":

    Госте и ти ли? Не използвам Е оборотнае никъде. Бил съм комсомолец е и? По това време повечето хора бя а. Лично аз не виждам нищо лошо в това напротив. По това време имаше държава , която защитаваше интересите на населението и собствените си интереси. Никъде не сме имали руски военни бази и тн. А военната ни техника беше почти подарък. Никога за 8 кошника не сме давали 2 млрд.
  • 47 ТОЧКАТА

    5 1 Отговор
    НЕ ВИ И ТРЯБВА...ТЕ са по болни и от ГЕРБ/ те поне дават заден/....Сами си ПРОВАЛЯТ нещата....само и само да направят мръсно на президента си!!!!!! Батачат себе си,света,настоящето ,бъдещето и цялата планета.....Само и само да са отгоре ,,НО НЕ ПО РЕЦЕПТА Тръмп...Пълни кретени.като 123 и другите лизачи....
  • 48 вярно е

    4 10 Отговор
    Дажбата на храна е триста грама на ден първо второ и трето с една чаша вода от реката

    Коментиран от #55

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Epp

    1 8 Отговор

    До коментар #43 от "Америка не играе много много вече":

    Севернокореец е,и е със синдрома на Даун.!!
  • 51 filo

    3 10 Отговор
    Селяните, които защитават Ким не биха искали да живеят в неговата държава дори и един ден, но гнилата Америка биха посетли с кеф.

    Коментиран от #52, #56

  • 52 Импексова

    2 7 Отговор

    До коментар #51 от "filo":

    също като на комунистите децата
  • 53 Дърваря

    14 1 Отговор
    Путин не веднъж е казвал, че САЩ не търсят партньори а васали... в което е адски прав а и всеки може да го забележки....

    Коментиран от #61

  • 54 Ицо ебнята

    1 4 Отговор
    Аре бе,забравихте "Дружба песен,днес да екне" .,Чавдарчета,пионерчета и т.н.т
  • 55 noname noface nonumber

    1 1 Отговор

    До коментар #48 от "вярно е":

    Кой го каза снн блумберг или други подобни обслужващи фащ медии.
  • 56 noname noface nonumber

    4 1 Отговор

    До коментар #51 от "filo":

    Никога няма да посетя фащ само като чуя това име и ме избива на повръщня. Северна Корея при първа възможност бих я посетил с най голямо удоволствие дори бих живял там, но езика ми се види труден
  • 57 ариец

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Лизачи на руски задни части":

    КВО СЕГА ТРЯБВА ХОРАТА ДА ЧЕТАТ ТВОЯТА ПРОПАГАНДА ЛИ , ЗАКЪСНЯЛ СИ,Я БЕГАЙ КРИЙ СЕ НЕЙДЕ ДАЛЕКУ!
  • 58 Стайков

    3 1 Отговор
    Напълно еестествено. На два пъти Корееца отива на среща с куп предложения, а несрещната страна изва единствено с искане за отстъпки, без да предложи облекчения или каквито и да са ответни предложения
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ема

    1 1 Отговор
    Ако бяха направили тая грешка беспорно С.Корейците да унищожат своите ракети то тогава Американците щяха да ги унищожат.
Новини по държави: