6 Април, 2019 09:05 8 460 14

Снежна буря в Европа

  • испания-
  • сняг-
  • буря

Проблеми с движението в Испания

Снежна буря в Европа - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Снежна буря обхвана част от Испания, съобщи El Pais.

Затруднено е било движението в планинския проход Сомосиера. Подобни бури са рядкост за април в региона.

35 души са пострадали при пътно – транспортни произшествия. Засегнати са били 50 автомобила.

Магистралата била блокирана за повече от 5 часа. Според синоптиците студеното време в страната ще се задържи и през днешния ден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    27 29 Отговор
    Какво стана с лъжливото Глобално затопляне? Всичко е една лъжа с цел печалба!

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Христо

    33 13 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Ако имаш поне две живи мозъчни клетки няма да пишеш такива коментари. Глобалното затопляне е явление при което се повишава температурата в глобален мащаб. От там започва топене на ледници, изменения на климата, които вече се наблюдават. От глобалното затопляне ще се пораждат на едни места суши, на други бури, урагани, сняг на необичайни места... бедствия. Реално затопляне от 2-4-6 градуса няма да те убият, ще свикнеш към топлината, но тези градуси оказват влияние на климата и се започва с аномалиите. Това имат хората в предвид като кажат глобално затопляне, но много хора не мислят и си представят само, че лятото ще им е по-топло на плажа...

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 5 Не е вярно

    18 2 Отговор

    До коментар #4 от "Христо":

    И ФАЩ и Холандия биха отбой и решиха да си ползват тец на въглища за неопределено време.
    Другото е за пари. И най вече в бедните държави
  • 6 Гост

    22 7 Отговор

    До коментар #4 от "Христо":

    А ти ако имаше елементарно възпитание, щеше да подходиш без тъпи и елементарни обиди. Кой си ти да определяш кой колко мозъчни клетки има? Има научна дискусия каква е вината на човечеството при постоянните промени на климата, защото земния климат се е променял постоянно много преди да има хора. Дори при периода Карбон, съдържанието на СО2 е било 3 пъти по-високо от сегашното в атмосферата, но температурите са били като сегашните. Да не говорим за прецесията, нутацията и слънчевата активност как влияят на климата. Така, че Глобалното затопляне е измислено единствено с финансова насока, за да могат лапни шараните като теб да се връзват. Като започнат да контролират популацията на човечеството в световен мащаб и залесяване на земите, тогава може и да има смисъл - до тогава всичко ще е една лъжа и измама!
  • 7 JPower

    13 6 Отговор

    До коментар #4 от "Христо":

    Недей се напъва толкова ще получиш мозъчно затопляне.... Глобално затопляне има, но човешката дейност не е фактор определящ това. Едно време, при лунно или слънчево затъмнение, шаманите-управителите, са плашели народа,че те са виновни и ще бъдат наказани... Ти си на същото интелектуално ниво.... Единствено с атомни бомби и то много, едновременно по целия свят, може да се затрие човечеството. Но Земята, пак ще оцелее!!!
  • 8 Христо

    9 6 Отговор
    Фащ няма какво да ги коментираме, винаги са си били измет събрана от цялата планета. Кое не е вярно? Че се изменя климата ли? Да ти кажа на 30 години съм и толкова объркано време не съм виждал като това в последните 10 години. Вече няма ясно разграничени сезони, то сезони няма. През последното тесетилетие не веднъж посрещнах новата година по къс ръкав и тънко якенце, а преди това се ходеше с ушанки и дебели шуби. От много години на сам няма читави зими, все са едни топли с изключение на 1-2 за 10 години. Щетите започват да се наблюдават, но ако си затворен в големия град ще ги съзреш доста по-късно. Ще ти дам един пример за последствията в нашите ширини. Понеже обичам да се разхождам сред природата и виждам, че голяма част от боровите ни гори са болни, дърветата са полуизсъхнали. Веднъж в гората срещнах един старец, горски служител. Заприказвахме се и го попитах защо боровете са така, отвърна ми че от липсата на студ ги е натиснал паразит и някакви гъбички. Каза, че не помни да е имало такова нещо преди.
    Та затоплянето и последиците са си съвсем реални и са факт, това как някакви индивиди от ФАЩ искат да забогатяват си е съвсем друга тема.

    И да не ми скочите, че съм някой издухан еколог, в съвсем друга сфера работя.

    Коментиран от #9, #12

  • 9 Гост

    9 3 Отговор

    До коментар #8 от "Христо":

    Дано не си психолог, че ще трябва да си скъсаш дипломата. Човекът е склонен винаги да вярва в апокалиптични неща. Човекът в коментар 7 много добре ти го е написал. А ти може да си на 30, но аз съм на 40 и трябва да ти кажа, че 80-те години помня далеч по-топли зими. И само да ти кажа, че миналата година на 1-ви март беше -20 градуса в София, а на 28 март имаше 30 см сняг - провери в архивите за прогнозата за времето на някоя медия ако не вярваш. Това, че ни облъчват постоянно и тенденциозно само със затопляне, явно се е отразило и при теб. Само да ти кажа, че по никоя медия не казаха, че последните 4 дни чупят температурни рекордни, но за най-студени сутрини. Моя съвет е да мислиш повече и ако толкова милееш за природата, да посадиш няколко дървета!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Лупи

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Христо":

    Ристоо, Ристо мойто момче не се напъвай да мислиш, че не ти се отдава.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: