7 Април, 2019 20:05 17 763 8

Пиян шофьор смая полицаи

  • шофьор-
  • пиян-
  • полицаи

Той поиска помощ, за да запали колата си

Пиян шофьор смая полицаи - 1
Снимка: Shutterstock

Пиян шофьор поиска помощ от полицаи, за да запали колата си, съобщи ДПА.

Случаят е станал в германския град Майен. Полицаите спрели патрулния си автомобил, за да разговарят с шофьора. Те забелязали, че той е в нетрезво състояние.

По автомобила имало следи от инцидент. Той обаче не успял да обясни какво точно се е случило. Все пак мъжът е признал, че е бил на частно парти.

Той твърдял, че само има нужда от помощ за двигателя на колата си. Полицаите отнели книжката му. Случаят е станал в сутрешните часове, като шофьорът не е бил задържан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    38 5 Отговор
    Ами тя единствената разлика между Германия и България е че те все още са индустриална сила, инак вече и те се разпадат от малцинствата им които стават мнозинства.

    Коментиран от #4

  • 2 Бай

    21 18 Отговор
    Там номера не свалят !!!Такава простотия е само тука

    Коментиран от #6

  • 3 4 години в Нететал

    35 6 Отговор
    Тук сьм (в Нететал), казвам Ви чужденеца им оправя бакийте на тия. Не по малко от 25~27 милиона чужденци има тук. турци,кюрди,араби(от преди това),поляци,гьрци,от бившите Югославски републики вкл. косовари и албанци,италианци,испанци,португалци, от 90-години руснаци(казахстански немци),не по-малко от 5 милиона, сега бьлгари и румьнци. Плюс най-новите емигранти- сомалийци,авганистанци,иракчани,сирийци,еритрейци ,абе доста пьстроцветна картина. С изключение на последние,всички бачкат по фирмите. Само новодошлите,си правят чикирики,и от тях 5 процента работят, всичко друго........социал бате!
  • 4 Голем смях

    7 10 Отговор

    До коментар #1 от "Meganoob BG":

    Това трябва да мине за някаква умност ли?Не минава.Опитай нещо друго за Германия.
  • 5 Нищо не се е применило

    5 1 Отговор
    Европа е модерен концлагер
  • 6 куку руку ку

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бай":

    И защо да му свалят номерата? Та той и нарушение не е извършил. Стоял си е в колата, с изгасен двигател. А причина за искане на помощ за запалване на двигателя може да бъде и това, че е хладно времето и да се стопли с парното на колата. Полицаите са взели книжката превантивно, да му избият от главата всякаква идея да кара пиян.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 ахахха

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "куку руку ку":

    и историята продължава така: след като полицаите си тръгнали, защото ги е страх тумбата мангусти от частното парти да не им набучат главите на патрулката шофьорът без 1 книжка, взел че запалил и избегал , край 😂
  • 8 Кире Комбайнеро

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "куку руку ку":

    Бако, такава глупост не бях чел от години! Да се кандидатираш за президент!
Новини по държави: