Last news in Fakti

28 Април, 2012 13:24 894 0

Затягат дисциплината сред охраната на Барак Обама

  • сикрет сървиз-
  • охрана-
  • обама
Затягат дисциплината сред охраната на Барак Обама - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Службата за охрана на САЩ (Сикрет сървиз) забранява пиенето и поканването на чуждестранни лица в хотелските стаи в чужбина.

Това са част от новите правила, които "Сикрет сървиз" въведе след скандалните разкрития чу телохранителите на президента Барак Обама са се забавлявали с проститутки при посещението му миналата седмица в Колумбия.

Новите правила влизат в сила веднага. Забранява се също на хората от "Сикрет сървиз" да посещават "нереномирани заведения", включително стриптийз клубове. Освен това те трябва да спазват американските закони, дори когато са в чужбина.

Алкохол може да се консумира, но само в умерени количества, а също когато служителите в момента не са на дежурство. Никакво пиене по време на дежурство и до 10 часа след изготвянето на доклада за поредното дежурство. Същият срок важи и за преди дежурство.

Охраната на бившия американски президент Бил Клинтън, а също служители от президентската администрация са посещавали известен московски стриптийз клуб през 2000 година, когато са подготвяли негова визита в Русия, твърди в. "Уолстрийт джърнъл".

Те били забелязани сред посетителите на елитния нощен клуб "Гладната патица". При това програмата, на която се любували, включвала имитация на полов акт от страната на стриптийзьорките. Говорител на Бил Клинтън отказа коментар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА