5 Май, 2019 00:01 1 968 2

Странни и вкусни шоколадови комбинации

  • шоколад-
  • авокадо-
  • бекон-
  • комбинации-
  • странни-
  • вкусно

Много готвачи комбинират шоколад с бекон

Само защото звучи погрешно, не означава, че е грешно. Шоколадът може да е една от най-разнообразните съставки в изкуството на готвенето. Съчетава се със сладки и солени храни по необичайно добър начин. Foodpanda представя някои от странните шоколадови комбинации:

Бекон + шоколад

Това не изглежда или звучи толкова зле. Готвачите, които обичат да експериментират с вкусове, наистина използват тази комбинация. Плътността и солеността на бекона вървят много добре с шоколада.

Авокадо + Шоколад

Авокадото не е тук само защото звучи по-здравословно. Тази комбинация може да направи изненадващо добра, здрава и кремообразна шоколадова глазура на всеки десерт.

Сирене + Шоколад

Нека просто кажем, че никога повече няма да трябва да избирате между солено и сладко със сирене и шоколад. Колкото и странно да звучи, всъщност можете да направите разбиващ сандвич със сирене на скара с тъмен шоколад и пармезан като пълнеж.

Сладък картоф + шоколад

Всичко, потопено в шоколад, не е лоша идея. Сладостта на картофите и вкусът на тъмния шоколад се допълват взаимно. Чипсът от сладък картоф, потопен в тъмен шоколад, може да е следващата ви любима закуска.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти панда

    8 0 Отговор
    Не си взимайте от отвратителната храна на ПАНДАТА,и не си поръчвайте за да не се съобразявате с ненормалните им доставчици с велосипеди,които карата без правила даже и по тротоарите,за да си заработят тъпите левчета.
  • 2 Лора

    3 2 Отговор
    Най много харесвам черен шоколад с комбинация. от люта чушка..! От статията, може би комбинацията със сирене....!