15 Май, 2019 09:12 1 807 3

Отново гласуват сделката за Брекзит

  • брекзит-
  • тереза мей-
  • сделка-
  • парламент-
  • гласуване

Ново гласуване, но няма големи надежди

Отново гласуват сделката за Брекзит - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британският министър-председател Тереза Мей отново ще внесе сделката си за Брекзит за гласуване в британския парламент, пишат британските медии.

Мей ще поиска от депутатите да гласуват за сделката в седмицата след 3 юни, съобщиха от Даунинг стрийт. Британският парламент три пъти отхвърли постигнатата в края на миналата година сделка с Европейския съюз.

Според Мей е изключително важно споразумението да бъде одобрено от депутатите преди началото на лятната ваканция на парламента в края на следващия месец. Правителството преговаря с опозиционната Лейбъристка партия за постигането на компромис, но до този момент няма признаци за постигане на напредък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Именно

    7 0 Отговор
    Идиоти!
    Да правиш едно и също отново и отново, и да очакваш различен резултат е дефиницията на ... ;)

    Коментиран от #2

  • 2 ..е дефиницията на отчаянието

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Именно":

    ..и какво ще постигнат или избегнат с тая сделко, ще избегнат намаляване на консумацията, и ще запазят консумацията. Затова иде реч, за консумацията на ГМО, всичко им е ГМО, и също да се задържат на власт глобалистите за да продължат нелегално да поддържат нелегалната си война в Сирия за да прекарат газопровода от Катар през Сирия-Турция за ЕС, за да имат енергийни ресурси за да създават работа на източно-европейските аборигени. Иначе идват на власт Лейбъристите и спира войната в Сирия, не веднага а постепенно, продто ще изгуби значение, сащ още малко ще поръчкат там един последен ончаян напън и гейм оувър.ГМО-тоо гмо-отоооо! и после ппрръъъцццццс в тойлет мноо сме велики
  • 3 Rado

    2 0 Отговор
    Щом те могат да гласуват 5 пъти едно и също, защо да не може 2-ри референдум
Новини по държави: