19 Май, 2019 20:32 1 712 2

Корбин не приема новото предложение на Мей

  • великобритания-
  • споразумение-
  • джереми корбин

Той не смята, че новото предложение за споразумение ще се отличава от предишните

Корбин не приема новото предложение на Мей - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Лидерът на британската опозиция Джереми Корбин обяви, че няма да подкрепи новия опит на премиера Тереза Мей за прокарване на законопроект за излизането на страната от ЕС, съобщи Би Би Си.

Корбин смята, че няма как такъв проект да бъде подкрепен, ако е фундаментално същия като стария. Предложения за споразумение с ЕС вече бяха отхвърляни на три пъти от парламента.

„Все още не сме виждали новия законопроект. Това, което чух обаче не ме кара да вярвам, че той няма да е особено различен от предложения вече вариант. Така, че не мисля, че ще го подкрепим. Имаме нужда от правилно решение“, заяви Корбин.

Мей вече обяви, че готви ново и смело предложение. Тя вече обяви, че планира да напусне премиерския пост. Все пак ще опита да прокара споразумение преди това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шляпалника

    8 0 Отговор
    Смешни англичанчета. Не могат и да пият като нормалните хора...и стават на свине!
  • 2 сноу

    4 0 Отговор
    Само като видиш какъв тлъст маймун отзад ,пощипва Джербито по топките и ти става ясно ,кои са му движещите сили, които го карат да се запъва ,като магаре на мост.
Новини по държави: