Last news in Fakti

2 Юни, 2019 19:12 3 174 58

Байдън: Правата на гейовете са приоритет

  • джо байдън-
  • сащ-
  • гейове-
  • президент

Той ще се бори за президент

Байдън: Правата на гейовете са приоритет - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Джо Байдън заяви, че приемането на закон срещу дискриминацията по сексуална ориентация и полова идентичност ще бъде негов пръв приоритет, ако бъде избран за президент на САЩ, предаде ДПА.

Бившият американски вицепрезидент, който участва в надпреварата за определяне на кандидат за президент на Демократическата партия на изборите в Съединените щати догодина, заяви това пред стотици активисти за ЛГБТ права на годишната кампания по набиране на средства на отстояващата правата на ЛГБТ общността организация "Кампания за човешки права" в Кълъмбъс, щата Охайо.

По време на 30-минутната си реч Байдън разкритикува американския президент Доналд Тръмп за това, че възпира напредъка в борбата за равни права в Съединените щати, давайки за пример забраната за транссексуални хора да се присъединяват към армията и приноса на Тръмп за дискриминацията в приютите за бездомни и центровете за медицинска помощ.

"Това, което те правят, е погрешно и неморално", каза Джо Байдън. 76-годишният Байдън е един от над 20-те участващи в борбата за определяне на кандидат за президент на демократите. Дългата политическа кариера на Байдън и неговите центристки политически убеждения му помогнаха да се очертае като фаворит в тази надпревара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    98 0 Отговор
    И той е минал под дъгата :D

    Коментиран от #34

  • 2 Монгола

    99 1 Отговор
    Пожелавам им на америте повече гейове и всякакви от тоя род! Молитва :Дай Боже повече гейове на САЩ!

    Коментиран от #15, #46

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 бай дйй джон

    79 1 Отговор
    мотото на кампанията ще е с широки г зове към нови светове

    Коментиран от #30, #45

  • 5 Монгола

    55 1 Отговор

    До коментар #3 от "Е тва лидер😂😂😂😂":

    Приоритети си има човека!
  • 6 Западните Балкани

    85 1 Отговор
    А обикновените хора? Аз не ходя да се вря колко съм хетеро на всеки гей. Защо те ми се навират в живота?
  • 7 ахаха

    79 1 Отговор
    Байдън обича да му го слагат отзад негровци с big black c*ock! Американците стават все по изперкали и деградирали! Иначе и аз съм защитник на сексуалните ориентации на всеки човек, но да кажеш, че това ти е приоритета, значи си пълен дебил! Макат че като му видиш физиономията на тоя ти става ясно, че е пълна помия

    Коментиран от #18

  • 8 мислещ

    50 0 Отговор
    А на педофилите, още повече
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 tmiecg

    36 0 Отговор
    Раздайте им безплатна шкурка от най едрата вместо презервативи.
  • 11 среднощен

    51 1 Отговор
    Лидерите на "великите сили" са толкова "раними души"..? С тези "приоритети" ако утре имат достъп до "ядреното копче"...? Светът върви към своя "залез"..!
  • 12 Бесен Язовец

    50 1 Отговор
    То и Римската империя за това е загинала! И там се навъдили много с друга сексуална ориентация ! Ама варварите ги вкараха в правия път. Останаха само скандалите с кардиналите.
  • 13 Меки китки

    26 1 Отговор
    Само така Трънп ще получи втори мандат. Демократите имат един свестен кандидат и това е Сандърс.
  • 14 Хасан

    23 3 Отговор
    Америка стои зад мен!

    Коментиран от #28

  • 15 Гостът

    31 3 Отговор

    До коментар #2 от "Монгола":

    Лошото е,че всичките си простотии ги налагат на света.
  • 16 Eleonora

    33 0 Отговор
    А кога правото на всяко дете(и то най-вече на всяко още неродено) за живот ще стане приоритет???? Годишно биват унищожавани около 57 млн.неродени деца! Това е много повече от неморално и дискриминиращо! Колко гейове биват унищожавани годишно? И колко е въобще % им от световното население? Между 5 и 7%! Но тези, които са бъдещето ни унищожаваме, тези, които са залеза ни подкрепяме....! Колко късогледо.....
  • 17 Замаскираната ЦЕЛ е една !

    35 2 Отговор
    РЕДУЦИРАНЕ на населението по света ! КАПИТАЛИСТА не е в състояние да изхранва обеднялото население. В сила влизат ТРИКОВЕТЕ за намаляване РАЖДАЕМОСТТА ! Как - Freedom, Pluralism, Free choice for gender, Homo couples. Убеждавават хората да се принизят ОЩЕ ПО-НИЗКО ОТ ЖИМОТНИТЕ. Нереза дето е Свиня - спазва Божият закон, път и линия, да се качи когато трябва и на когото трябва за ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПОПУЛАЦИЯТА ! А нас ни мъча да станем УРОДИ , без морал и стойност, които с лека ръка може да бъдат ликвидирани осъзнато без угризение на съвестта , оправдано защото са БОКЛУЦИ а не хора с достоинство ! Нищо на ЗАПАД НЕ СЕ ПРЕДПРИЕМА БЕЗ ЦЕЛ И ЗАМИСЪЛ , И С ТРУВАЩО СРЕДСТВА И УСИЛИЯ ! И винаги е в ощъ.б на масите и в интерес на БОГАТИТЕ ! Не се учудвайте ако утре в спалнята на сина ти не се окаже ПАРТНЬОР вместо твоята СНАХА ! А днес се .радваме че дъщерята не е в Холандия и вади добри пари на у.ицата с фенерите ! БОГА ГО ЗАГЪБВАМЕ СЪЗНАТЕЛНО по пътя на АДА с благословия от Демокрацията по американски !
  • 18 Барчо

    5 21 Отговор

    До коментар #7 от "ахаха":

    Не се гъбаркайте с гейовете хора , не знаеш утре какво ще ти влезе в къщата.
  • 19 Кой днес представлява Моралният Компас ?

    24 3 Отговор
    ПАРАТА , ИМАНЕТО , ВЛАСТТА , ВЛИЯНИЕТО - КАПИТАЛА ! Там обаче БОГ НЯМА !
  • 20 С какво имунизират мъжките новородени ?

    16 0 Отговор
    Ветеринарите стопяват а нас - ИМУНИЗИРАТ !
  • 21 Обикновен Бг

    30 1 Отговор
    Нищо ново под слънцето. Преди година мисля, че беше в Швейцария приеха закон за сексуалните свободи на всеки човек. Там вече педофили, некрофили, содомити, герантофили си имат свои организации и свободи за своите сексуални предпочитания. Всеки от тези може да си практикува своите сек. предпочитания в Швейцария свободно. И може да даде под съд всеки който го оскърби на секс. основа. Така, че скоро това ще стане и при нас, и предполагам всяко секс движение ще прави паради със своите любимци, педофили с - сещате се, герантофили с - сещате се, и т.н. Да са ни чистити новите ЕвроАтлантически ценности. 😀 Защо си мисля аз, че Плювналиев и Пасито ще засият като това стане реалност скоро и тук.
  • 22 Вгледай се в лицето на Джо Байрон !

    23 1 Отговор
    За кое щастие е загрижен за нашето ?

    Коментиран от #23

  • 23 Вгледай се в лицето на Джо Байдън !

    18 0 Отговор

    До коментар #22 от "Вгледай се в лицето на Джо Байрон !":

    да се чете - : " Джо БАЙДЪН " , а не Байрон !

    Коментиран от #47

  • 24 Hhhhhhh

    24 3 Отговор
    Отврътен съм от западните и американски ценности. Какво правим при тия ПЕДЕРУНГЕЛИ.
  • 25 Спомнете как с лекота избиха

    25 1 Отговор
    Животните ни в Странджа ! Франция риши конкуренцията на пазара и ние склониха ПОКОРНО ГЛАФА. А днес като с магическа пръчка всичко е читава и зд.аво до следващата ЗАДНА ПРАШКА по Евросъзки ! Колко е хубаво да си ма.ко магаре и всеки да те яха кога ме стане трудно, а на нас може още един ПРАЗ !
  • 26 сноу

    21 0 Отговор
    Тоя трудно ,но все пак схвана ,че само пИдали могат да го натикат някъде из Бялата къща ;Той се почуди какви циркаджийски номера да върти, ама тоя път сигурно на него са му скроили.Е...той няма да си признае ,ама няма да е единственния.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Долу радикалния ислям

    15 2 Отговор

    До коментар #14 от "Хасан":

    Верно е хасанчо американците наистина стоят зад теб и скоро ще наведат и теб и другите като теб, а ти ще им връзвате обувките. Честито печелиш две топки, ама чужди и вероятно доста по-черни от теб.
  • 29 Хохо

    19 2 Отговор
    После що тъмнокожите и латиносите са 70% от населението. Щото останалите 30%-белите половината от тях са гейове лесбийки пенсионери и неприентирани работещи да хранят неработещото население което се множи. Е България е заприличала много на САЩ
  • 30 Ха ха ха

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "бай дйй джон":

    .....и много, много вазелин,
    за всеки кучи син!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Толераст

    1 20 Отговор
    Дано и в България дойде на власт такъв умен и красив политик !
  • 33 Усмихват ли ти се, значи че те гресират!

    14 1 Отговор
    ЛИЦЕМЕРИЕТО е част от БИЗНЕСА ! Бъди сигурен , че на ЗАПАД никой не ти се усмихва без целно ! Казано по нашему - Зарибяват ни ! ДЕМОКРАЦИЯТА, СВОБОДАТА, ГЛАСНОСТТА , ИЗБОРИТЕ , РЕФЕРЕНДУМИ , ХУМАНИЗЪМ , ПРАВА НА ЧОВЕКА Е трик подобен на ония който знаем от Краси Радков - Жиг - Так ! Де Противо Лесичери ! За каква ДЕМОКРАЦИЯ може да става въпрос, когато в българската ЯМА са : - Вълци, Чакали, Мечки и Овце- (народа) и провеждат референдум - КАКВО ЩЕ ИМА ЗА ВЕЧЕРЯ ? КАСАПНИЦА с право на мнение и без право за РЕШЕНИЕ ! До кога ще се надяваме че някой ще зап.аче на НАШИЯТ Гроб ?
  • 34 куку руку ку

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    Или си лекува хемороидите...
  • 35 бай брадър

    21 0 Отговор
    После соросоидите да не чудите или засягате когато ви наричаме джендъри.
  • 36 България е ЛИДЕР и пример за подръжание

    12 1 Отговор
    Смъртността надвишава раждаемостта ! Населението беднее, застарява, женитбата - Тук, Таме от хорска СРАМА и нема и къде. Раждаемост - новородени почти по погришка, без да искат ! Морала - много нисък почти го няма, алкохол, цигари, образование, култура - Кориците Три пъти седмично по ЧАС И ПОЛОВИНА и всичко в името на Истанбулската Конвенция ! Поразяване СЪЗНАНИЕТО на Масите ! Загниване и Червясване от вътре ! Йорданка Христова - " ОСТАРЯВАМЕ БАВНО , ОЧЕВАДНО ПОЧТИ ! " А как се радваме че
    е чужденци се заселват в ОПУСТЕЛИТЕ СЕЛА ? Утре ще се радваш и ако някой зап.оди и твоята жена ?

    Коментиран от #37

  • 37 България е ЛИДЕР и пример за подръжание

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "България е ЛИДЕР и пример за подръжание":

    "Кориците Три пъти седмично " ДА СЕ ЧЕТЕ : - Комиците Три пъти седмично , по ЧАС и ПОЛОВИНА в Народния Театър " Иван Вазав " фърга ПОМИЯ / култура / ! БЕЗУМИЕТО ВИЛНЕЕ У НАЗ !
  • 38 Путин

    12 0 Отговор
    То при вас няма други
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Имате бебе ! Честита Ви Радост !

    11 0 Отговор
    Да ви се връща и на Вас подобна Радост! О . о . о благодаря но нашата Снаха е от " Конвенцията " - пикае права !
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Екатерина велика и Петър велики

    12 0 Отговор
    Гейовете не са за политика, а за други работи.
  • 44 Нормален психопат

    14 2 Отговор
    Гейовете са божия напъст!
  • 45 До #4

    13 0 Отговор

    До коментар #4 от "бай дйй джон":

    А не е ли някак си по-фешън "С разпрани з@дници към нови светове"?! 😄 За краварите това е перфектното мото! 😀
  • 46 Димитърдд

    2 17 Отговор

    До коментар #2 от "Монгола":

    Да защитаваш правата на определена общност и техната сексуална ориентация е нещо нормално за една цивилизована държава. САЩ са над 320 милиона души. За Тех да твърдиш че са гейове е пълна простотия и пълно невежество. За американските семейства е нормално да има мат по 3,4 деца. Ако разчитат на такива като теб ще го закъсат яко. Байдън е един много умен мъж с много опит и натрупани познания. Човека преживя много тежко смъртта на един от синовете си

    Коментиран от #48

  • 47 Едни съмнения...

    12 0 Отговор

    До коментар #23 от "Вгледай се в лицето на Джо Байдън !":

    Джо БайДън? Нанай, БайГън...
  • 48 Хихихи

    12 0 Отговор

    До коментар #46 от "Димитърдд":

    А още говорим български благодарение на ЕС и НАТО, нал' тъй? Господи, слез и си прибери вересиите...
  • 49 Мдааааа

    9 0 Отговор
    А бе тия с конкурс ли ги избират в Сащ, или там вече тотално са изперкали масово !!?!?!?!?!?
  • 50 Ха-ха-ха

    1 6 Отговор
    Факти отново се заиграва с хомофобията на русофилите и поставя заглавия, които да ги възбудят и да генерират повече трафик. Но е известно, че най-креслив ите и яростни хомофоби са всъщност латентни хомосексуалисти.

    Коментиран от #53, #54

  • 51 11ап

    5 0 Отговор
    А Содом и Гомор да заповяда!
  • 52 Kcaniba

    6 0 Отговор
    Държава на крадци, проститутки, сектанти и пендели.
    Те заслужават такъв педердент!!!
  • 53 Хо-хо-хо

    7 0 Отговор

    До коментар #50 от "Ха-ха-ха":

    Цитат: ”...най-креслив ите и яростни хомофоби са всъщност латентни хомосексуалисти.”.А ”най-кресливите и яростни расисти са всъщност латентни негри.”??? Споко, ти НЕ си латентен притежател на отрицателен IQ, a явен;-);-);-)!
  • 54 Хо-хо-хо

    3 0 Отговор

    До коментар #50 от "Ха-ха-ха":

    Цитат: ” най-креслив ите и яростни хомофоби са всъщност латентни хомосексуалисти.”.Ти ако си ”забравил”, щото така ти изнася, че оня, дето изтрепа петдесетината хомосексуалисти в Орландо, си беше доста НЕлатентен хомосексуалист, другите помнят.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 МиГ 23

    4 0 Отговор
    Ще съсипеш държавата бе, ей!
  • 57 Dimirest

    3 0 Отговор
    В САЩ най-голямото проклятие в днешни дни е да си бял хетеросексуален мъж!!! Този свят не отива на добре!!!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.