27 Юни, 2019 16:33 1 844 1

Бомбена заплаха приземи самолет в Лондон

  • еър индия-
  • станстед-
  • мумбай-
  • самолет

Проверката на органите на реда показа, че бомба на борда няма

Бомбена заплаха приземи самолет в Лондон - 1
Снимка: Shutterstock

Бомбената заплаха за пътнически самолет на "Еър Индия", пътуващ за САЩ, е била фалшива, каза представител на индийската авиокомпания, цитиран от Ройтерс.

По-рано "Еър Индия" заяви, че неин самолет, пътуващ от Мумбай за Нюарк, е кацнал като предохранителна мярка на летище "Станстед" в Лондон заради бомбена заплаха.

Цитираният служител каза, че самолетът е продължил своето пътуване. По думите му на летището в Мумбай е бил получен фалшив сигнал за бомба. Той заяви, че няма заплаха за сигурността.

Индийският пътнически самолет е бил ескортиран от британски изтребители, за да се приземи в Лондон. Летище "Станстед" каза, че пистата му отново е била отворена след кацането на самолета на "Еър Индия", който е бил паркиран на отделено място, където са пристигнали полицаи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    2 1 Отговор
    Мюслитата ще побъркат англоезичните боклуци.
Новини по държави: