8 Юли, 2019 09:57 9 245 18

Нова химическа атака на Острова?

  • химическа атака-
  • великобритания

Десет души, сред които трима полицейски служители, са били откарани в болница след инцидента

Нова химическа атака на Острова? - 1
Снимка: Shutterstock

Десет души, сред които трима полицейски служители, са били откарани в болница след предполагаема химическа атака, информира БГНЕС. Инцидентът е станал в близост до кръчмата „Крикетърс“ в Айлестон, Лестършир.

Всичко е започнало с акт на насилие между мъже, някои от които въоръжени с бейзболни бухалки. Счита се, че химикалите са били напръскани от хора, замесени в сбиването, точно след полунощ.

„Около 23:45 група млади момчета викаха на намиращи се наоколо други хора. Видях и някои по-възрастни мъже да хвърлят бутилки в задната част на кръчмата. Надявах се някой да е извикал полицията. Тогава чух как една кола изсвистя навън и си помислих, че трябва да е полицията, но не беше така. Трима мъже с бейзболни бухалки излязоха от нея. Мисля, че някой беше завлечен вътре. Обадих се на полицията и след това тя се появи. Наистина беше страшно, нямах представа, че има и химикали“, разказа неназован свидетел пред „Лестършир Лайф“.

Някои от носещите бейзболни бухалки са причинили щети на кръчмата. Пожарната и спешната помощ на Лестършир също са пристигнали заради химическата атака.

Двама мъже на възраст 53 и 43 години са арестувани по подозрение, че са причинили телесна повреда.15-годишно момче също е задържано по подозрение за притежание на оръжие за нападение на обществено място. 22-годишен мъж и 29-годишна жена са арестувани по подозрение за причинена телесна вреда.

Всичките петима остават в ареста и разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бачо Киро

    54 7 Отговор
    Путин лично е разпоредил, на тъпите англичани. Излизамо по евтино от командировка!
  • 2 Вова

    77 5 Отговор
    Пияните англичани са се напръскали с лютив спрей по време на сбиването, а сега вече е "предполагаема химическа атак" МУХАХАХАХ, след ден два очаквам, че това е дело на руснаци, след около месец нови санкции! Дееба и малоумниците.
  • 3 бббббб

    47 3 Отговор
    Тия със сълзотворен шпрей да се напръскат и веднага химическа атака
  • 4 Монгола

    22 0 Отговор
    Пакистанци!
  • 5 Borislav Popov

    39 5 Отговор
    Аре стига с тези евтини сензации бе, едно най обикновеннр селско меле го превърнахте в - Нова химическа атака на острова, мале, мале..

    Коментиран от #9, #13

  • 6 12345

    29 1 Отговор
    Ехе, тука в маалъта това е ежедневие. Игилизите го изкараха трета световна
  • 7 Мда

    32 3 Отговор
    Ех, този Путин отново газира и без това мутиралите англичани!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бесен Язовец

    6 31 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    Нарочно така ги издокарват, та да имат повод руските подлоги тук да си бълват простотиите, ей ги първите двама, Бачо Кирчо и Вовата само това и са чакали, че да ни напомнят отново, че Путен и рушняците уж нямали нищо общо със химическата атака в Солсбъри.

    Коментиран от #12, #17

  • 10 някой

    24 4 Отговор
    Какво друго да очакваш от джендъри освен просташки изцепки?
  • 11 имам аз една мечта

    24 1 Отговор
    А де го новичока ? А летището няма ли пристигнали руски агенти/ английски актьори/ ??? А леля Тери кво вика по въпроса ?
  • 12 Ей много си смотан бе

    14 3 Отговор

    До коментар #9 от "Бесен Язовец":

    Сам ли си приказваш бе охлюв? До там ли я докара ? Викай бързо спешната .Бе де се извъдихте такива ненормални. Да ви държат в диспансера , не да драскате простотии.

    Коментиран от #15

  • 13 с колко гънки ти е мозъка

    19 0 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    Що оправдава ингилизите бе пенсийо ? Да не си им адвокат ? Значи преди беше новичок - а не стомашно разстройстово ?? Ама събориха и на човека къщата за да не може да се докаже нищо ?!!

    Коментиран от #14

  • 14 Borislav Popov

    1 17 Отговор

    До коментар #13 от "с колко гънки ти е мозъка":

    Къде видя да ги оправдавам бе, охлюв ? Първо никой в нищо не ги е обвинявал, че аз да ги оправдавам, просто заглавието е измислено нарочно такова за да можете тук да хейтвате подлогите бе, каскет.

    Коментиран от #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Петко Киряков

    6 0 Отговор
    В Русия новичок продавали в аптеките да си пръскат комарите .
  • 17 Да ти с..а в устата,

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Бесен Язовец":

    тиквена подлога!
  • 18 👍👍👍👍👍🐽

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Borislav Popov":

    Браво
Новини по държави: