Last news in Fakti

9 Юли, 2019 11:36 1 908 13

Иран няма да остави без отговор Великобритания

  • иран-
  • танкер-
  • великобритания

Страната настоява танкерът ѝ да бъде освободен

Иран няма да остави без отговор Великобритания - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Иран няма да остави без отговор инцидента със задържането на своя танкер от военните в Гибралтар. Това заяви началника на генералния щаб на иранските въоръжени сили генерал – майор Мохамед Багери, цитиран от ТАСС.

Танкерът „Грейс 1“ беше задържан от властите на Гибралтар и Великобритания. Има съмнения, че той превозва петрол за Сирия.

Екипажът на кораба вече беше разпитан. Иранските власти настояват той незабавно да бъде освободен.

„Задържането на иранския танкер няма да бъде оставено без отговор, който ще дадем на правилното място и точното време. Нашите врагове се опитват да ни сплашат чрез психологически натиск“, заяви Багери.

Според него в тази ситуация иранските въоръжени сили са отговорни за поддържането на сигурността в страната. Ирански представители вече определиха британските действия като пиратски акт.

Те настояват, че корабът не е имал доставка за Сирия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    2 15 Отговор
    ДЛАВА НА САЩ
  • 2 Borislav Popov

    3 13 Отговор
    Е хайде де, трети ден подред все едно и също чета, как чалмосаните нямало било да оставаят без отговор и бла, бла, и как уж и те британски кораб щели били да арестуват, какво само си чешат езиците, що не са го арестували още... ))

    Коментиран от #4, #9

  • 3 СссереМ

    3 16 Отговор
    Май не са си взели поука от Аржентина, държава която много по напред от брадатите.
  • 4 СссереМ

    1 13 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Щото трябва дупе.
  • 5 ТтТ

    4 15 Отговор
    Отговора на Иран ще е като да те лае чихуахуа!

    Коментиран от #7

  • 6 Гледач

    14 3 Отговор
    Правдата е на страната на Иран.Иран ще победи
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ККК Супер белите хора с розови бузки

    4 5 Отговор
    Точно с тия могат да го закъсат иранците, че са като разярени оси! Те дори на Русия не биха цепили басма и могат да превърнат европейската и част в черна дупка за 20 минути.Това е сайтът на простолюдието, където всяка отрепка може да коментира анонимно, без тест за интелигентност. Защо не коментирате под статиите в сайтовете на националните телевизии, вестниците и официалните информационни сайтове?? Защото там дебне полицията, прокуратурата и държавна сигурност, и веднага могат да ви привлекат под отговорност за пропаганда и шпионаж в полза на вражеска Русия и неприятелска Турция. А ВЕЧЕ АРЕСТИТЕ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА СЕ ИЗЪРШВАТ НА МОМЕНТА. Бойко е прав, така и трябва и винаги ще го избираме, докато не започнете да се влачите по земята от глад, комунистическа нищета, и ежечасно нервиране и ядосване, че винаги ще бъдете малцинство. А и 99% от коментиращите тук сте с по минимум 5 бои, по рождение, така че ми е през ''кларинета за свирки''.

    Коментиран от #11

  • 11 Азз

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "ККК Супер белите хора с розови бузки":

    Че напиши ти кой си бе, умник

    Коментиран от #12, #13

  • 12 любопитен

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Азз":

    Ти що му викаш умник?
  • 13 ККК Супер белите хора с розови бузки

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Азз":

    Е има ли някой да си е написал кой е? Мога да ти кажа, че съм родена в Русия с баща българин, майка рускиня, но живеем в Австралия от 1 год и всички вие живеете в периферията около АДА.Не можеш дори на сън да си представиш спокойствието и охолният живот тук, с това което е при вас.