14 Юли, 2019 08:24 7 759 18

Кола се вряза в група хора в Лондон

  • великобритания-
  • кола-
  • лондон

Има арести по случая

Кола се вряза в група хора в Лондон - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Кола се вряза в група хора в Лондон, съобщи The Telegraph.

Това се е случило в района на Батърсий. Все още не са ясни причините за нападението.

Пострадали са 7 души. Полицията е задържала други 7 души по случая. На трима от тях вече са повдигнати обвинения.

Други трима са били задържани след спорове след сблъсъка. Все още информацията по случая е оскъдна.

Полицията не е потвърдила дали става въпрос за терористичен атентат. Полицейски екипи са обградили района.

Не е известна самоличността на задържаните.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А стига бе

    44 5 Отговор
    А не бе-не е терористичен акт...--дебили

    Коментиран от #2

  • 2 немои тъи

    33 4 Отговор

    До коментар #1 от "А стига бе":

    На шофьора му е прилошало това е. За тероризъм забравете.
  • 3 onq s konq

    8 27 Отговор
    Британците са много слаби шофьори/инцидентът го потвърждава недвусмислено/,затова и не случайно при тях макс. допустимата скорост по магистралите е 112км/ч за разлика от нашите 140.

    Коментиран от #11

  • 4 Митко

    26 10 Отговор
    Вън от ЕС по барзо.
  • 5 Аллаху екбар

    13 0 Отговор
    Аз бех аз бех
  • 6 Циганин

    11 3 Отговор
    Пак разправии за наркотици
  • 7 Русуфил

    22 2 Отговор
    В град, препълнен с ислямистка циганска измет едва ли може да става въпрос за акт на тероризъм. Дам...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Димов

    5 0 Отговор
    Go weeeeest. Life is peaceful there.
  • 10 Имало е спорове след сблъсъка

    9 0 Отговор
    Значи са били български тарамбуки
  • 11 ей магаре

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Колко българи са били световни шампиони от формула 1, или пък от световни рали шампионати и колко англичани? Тъй като те са 50млн, за да е съпоставимо можеш да ми отговориш с процент от населението.
  • 12 Менгеле

    5 0 Отговор
    Е те това са хубави новини напълниха си градовете с цигани после кво стана.
  • 13 Иванов

    8 0 Отговор
    От четири години съм шофьор в Англия. Понякога карам повече от 10 часа на ден навсякъде, из Лондон в най-големия трафик или по някакви тесни пътчета из гората. Като цяло, цялото им движение е много добре урегулирано, като макировка, ленти, знаци, светофари, острови, контрол на скоростта, ремонти. Всичко това е направено с цел безопастност и почти всички спазват правилата на движение, дисцилинирани, търпеливи и културни . А не като в България, изключително зле регулирано движение, липса на ленти, маркировки, знаци, контрол, което е предпоставка за тежките катастрофи всеки ден със загинали и ранени. И освен това безразсъдното, несъобразено и самонадеяно каране на младите шофьори, млади момчета, без опит, които загиват всеки ден заради либезразсъдство. Все едно че е война на пътя. Въпреки, че тук са милиони коли, караш спокойно и знаеш че няма да бъдеш изненадан с отнемане на предимство или какво ли не от някой идиот като в България. За да намалят катастрофите в нашата страна, нашите управници трябва да се поучат от тук, а не да измислят какви ли не оправдания и глупости. Само един пример, как е възможно 30 метрова пешеходна пътека през няколко лентово движение и в двете посоки, без някакъв остров или светофари, ми много ясно, докато пресечеш и ще те блъснат. Или през нощта изхвърчал от пътя, ми така е, защото няма ленти и не се вижда пътя, тук няма и един метър жп. линия незаградена, пиле не може да прехвъкне. А в България циганчетата си играят по нея. Или п

    Коментиран от #16

  • 14 Иванов

    4 0 Отговор
    Или пък паднала от моста в ремонт и загинала, щото няма знаци и маркировка. И освен това англичаните са много по добри шофьори, да си добър шофьор не значи да хвърляш в паника всички около теб. Написах това защото е така, и защото ми писна да чета разни тъпотии
  • 15 ...

    4 0 Отговор
    Цитат от статията: " Не е известна самоличността на задържаните.". А известно ли е дали едни "инструменти" на задържаните са с "фаска" или не са??? Толеpacmuяma yбuва!!!
  • 16 РЗС

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "Иванов":

    а аз карам от 2012г в цялата страна(УК) и мога да твърдя(минал съм повече от 100к километра само в УК),че от както съм шофьор(15г) англетата са най-некадърните шофьори в Европа въобще. Шофирал съм в половината Европа и тия тука бият всички по некадърност. Имат всичко, ама всичко - добри магистрали, поддържана пътна маркировка, знаци, сфетофари, трафик и скорост камери(няколко вида) кадърна пътна полиция и идиотщината на пътя им е невероятна. Загадка и до днес остава за мен, защо след като настигаш кола в бързата лента, не ти правят път, а остават там и правят километрични опашки. Масово не се гледа в огледалата, без значение мъже/жени. На светофар ми се е случвало хиляди пъти да съм втора кола, светва зелено, шофьора от първата кола ме поглежда през огледалото за задно виждане като че очаква потвърждение от мен,за да тръгне. Масово намаляват при наближаване на зелен светофар. Няколко пъти ми се е случвало на паркинг шофьора на колата до мен излиза, а колата му тръгва назад и се забива в тази отзад(масово се карат нови коли). Колата ми за 4 години е чуквана само 3 пъти от тукашните, като последния беше от 10 тонен камион, които съдра цялата дясна страна на колата, свали калника, фара и предната броня. Те толкова са добри шофьори. Не питай старило, а патило. А до оня със шампионите от Ф1 - момче, в бг кой има пари да ти развива мотоспорт?
  • 17 РЗС

    1 1 Отговор
    други доста нискоинтелигентни индивиди са тираджийте. Наблюдавам тир в продължение на 30мин, който изпревари други 4 тира като пропускаше по 3 коли на всеки изпреварен тир. Отзад образува опашка от поне 50 коли и когато най-накрая дойде моя ред да го изпреваря ме беше забавил с поне още 30 минути. В задачата се пита, какво ще прави с тия 4 тира разстояние(60 метра) дето е минал за 30 мин. Нека ги сложим 120 метра на час, за 10 часа са 1.2км ще стигне по-рано или общо 10 мин. За това време е забатачил стотици коли със часове време общо. Не са ли пом%яри?
  • 18 гуньо

    0 1 Отговор
    Пълни помияри са някои санякои тираджии ,на крастовище съм втора кола и се движа направо тира е в лентата за наляво,света зелено и първата кола се изниза бързо а малоумният идиот с тира вместо да завие на ляво продължи на право ивидях на сънтиметри до стъклото си задната си гума добре че имаше малко място в страни и да спра.За пурви път съжалих че нямам бухалка в колата.
Новини по държави: