Last news in Fakti

5 Август, 2019 13:28 6 233 47

Русия: Гробарите от САЩ унищожиха договора!

  • русия-
  • сащ-
  • ракети-
  • сергей рябков-
  • гробари

Москва обвини Вашингтон за късането на договора

Русия: Гробарите от САЩ унищожиха договора! - 1
Снимка: Shutterstock

Вината за прекратяването на Договора за ликвидиране на ракетите със среден обсег на действие е изцяло на Вашингтон. Това заяви руският зам.-министър на външните работи Сергей Рябков, цитиран от ТАСС.

По думите му САЩ са гробари, които са изкопали гроба на ракетното споразумение, подписано през 1987 година между лидерите на САЩ Роналд Рейгън и на СССР Михаил Горбачов.

„Именно САЩ станаха гробокопачи на договора. Те стартираха и завършиха процедурата по излизане от него. Междувременно Русия последователно и до последния момент се обявяваше за неговото запазване“, каза руският дипломат.

„Съответно твърденията, каквито правят някои чуждестранни официални лица, както и отделни медии, че уж нашата страна също е излязла от договора и споделя отговорността с американците, са абсолютно некоректни“, заяви Рябков. Администрацията на Доналд Тръмп обяви, че къса договора заради системи нарушения от страна на Кремъл.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    100 16 Отговор
    Какщви гробари това са КРАВАРИ :)
  • 2 El chochone

    95 17 Отговор
    СЛАВА НА РОССИЯ! ;)
  • 3 Знам знам🙄

    90 9 Отговор
    Еми нема кво да се лъжем. САЩ излезнаха най нагло. Пак с твърдения и предположения и без никакви доказателства. И после най нагло заявиха че Русия излезнала от договора. Ма те ония са фурнаджийски лопати всеизвестни. Дали се усетиха че са назад. Дали неможаха да измислят друг план за развитие на икономиката освен поредната надпревара във въоръбенията.
  • 4 куку руку ку

    78 7 Отговор
    Много им се ще на краварите да разположат ракети с малък и среден обсег в Европа. А дали европейците са толкова гламави, че сами да се поставят в ролята на мишена на руските ракети? За жалост и ние сме в кюпа, като знам какви продажници са управленците ни.

    Коментиран от #11

  • 5 Йосарян

    60 10 Отговор
    Това не е новина. ФАКТ е.
  • 6 Анти милиционер

    66 8 Отговор
    Факт. Всщингтонският режим не иска мир.
  • 7 СССРБарета

    51 7 Отговор
    излизането от договора ще облагодетелства краварника който Отново ще започна да рекетира всички държави по света да купуват масово ракети от него!
  • 8 Бесен

    62 9 Отговор
    Факт! Руснаците многократно искаха продължението му и многократно канеха военните аташета за инспекци и преговори и всячески се опитваха да налеят малко акъл на гринговците в кухите кофи или поне не евроизродите, да заемат някаква по-твърда позиция в защита на договора, вместо само да чупят пръсти и да се вайкат - нищо не стана. сега ги обвиняват пак нях. Тъпоумието на западните политици е потресаващо!
  • 9 гегата

    39 2 Отговор
    За всяко действие има противодействие.Нека първо се замислим кому е нужно унищожаването на този договор.Кой има изгода от това,и ще получим решението на уравнението което е с много ивестни.
  • 10 Знам знам🙄

    18 75 Отговор
    САЩ ли тайно разработваха ракети с малък и среден обсег? Лъжата е в кръвта на руснаците повече и от пиянството.

    Коментиран от #33

  • 11 Бесен

    59 7 Отговор

    До коментар #4 от "куку руку ку":

    Повярвай еврогейците са много по-тъпи отколкото си мислиш и няма да кажат и дума! Европа се управлява от безумна паплач!
  • 12 Истината

    20 69 Отговор
    Руските получовеци винаги са прехвърляли проблемите от болната глава на здравата. Правят го и сега. Обаче се свършиха дебилите, които да им вярват. а заглавието направо "кърти миФки", което показва колко озлобени са рашките.

    Коментиран от #13, #15, #27

  • 13 ХаХа🙈

    42 10 Отговор

    До коментар #12 от "Истината":

    Браво , браво !
    Ма как лъжете , и ти и “братчето “ ти крал Дони !
    Сега кво ? Ще трябва да си купим и “серъхмодерни” ракетки Пейтриът ,модел
    80 г. да се “пазим” от рашките “агресори”.
    Само за някакви си 5/6 милиарда ?
    Ма как само ни убедихте .....
    А за съжаление “ дебилите “ и лакеите никога не свършват .....
    За получовеците - незнам ?Ти си по запознат : ИСТИНА - едва ли , по ми мирише на центове !

    Коментиран от #20

  • 14 El chochone

    9 45 Отговор
    Слава на САЩ!
  • 15 pun4o

    32 10 Отговор

    До коментар #12 от "Истината":

    Прав си! Съвсем правилно щатите напуснаха договора, след като бяха почти сигурни, че по всяка вероятност е много възможно руснаците евентуално да са нарушили договора. Също както случаят Скрипал, оръжията за масово поразяване в Ирак, далечният случай със Сергей Антонов, посегнал на папата и др. В такива случай трябва да се действа решително!
  • 16 Факт

    31 10 Отговор
    Nato наруши. договора. с. присъединяването. на. източна. Европа. към. Като.

    Коментиран от #19

  • 17 outlander

    10 38 Отговор
    Прошляците от пРосия пак ще си ядат ракетите и скраповете, нищо не научиха и явно още не са осъзнали защо СеСеСеРе умре. Американците пак ги вкараха във въоръжена надпревара и прошляците (идва от пРосия) налапаха въдицата до макарите.
  • 18 Русия е прокълната кочина на Злото

    13 39 Отговор
    Тия се насраха да лъжат. Оня ден заляха медиите как Путин лично скъсал договора, сега точно обратно. Явно чумата по руснаците води до тежка, нелечима шизофрения и безумие.
  • 19 Истината

    13 35 Отговор

    До коментар #16 от "Факт":

    Никъде, освен в зомбираните от русофилия черепни кутии няма договори НАТО да не присъединява страни от Източна Европа. Все пак тези държави са свободни и всички до една поискаха да влязат в пакта. Ако Грузия и Украйна бяха в НАТО нямаше да им бъдат отнети територии от руснаците! това е истината, другото е руска пропаганда!
  • 20 Истината

    10 33 Отговор

    До коментар #13 от "ХаХа🙈":

    е, че единствено руснаците лъжат. Всъщност те това единствено могат да правят. А с обонянието изобщо не си в ред. Иди на оториноларинголог!
  • 21 no name no face no number

    27 9 Отговор
    фащ са долнопробни почитатели на цветовете дъгата
  • 22 Госあ

    32 9 Отговор
    абе русофилите ги разбирам донякъде- руснаците имат все пак култура,освободили са ни от турско робство,дали са ни достъп до космоса, някакво ноу-хау и индустрия, въпреки че най важен е интереса и развитието на България. Ама ей признавам си, не мога да ги разбера любителите на краварите. Сериозно. Може ли някой да ми поясни. Благодаря !

    Коментиран от #25

  • 23 ХаХа🙈

    6 14 Отговор
    Ей сега , като си пусна глупостите от още 3 ника съвсем се хванахме !
    Хайде оставям те да “трепеш “ руските джуджета и да пращаш на доктор нормалните че имам малко работа !
    Все пак аз от💰не преживявам !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Само питам

    6 22 Отговор

    До коментар #22 от "Госあ":

    Сладко ли ти е да лижеш задниците на "двойните освободители" ?

    Коментиран от #29

  • 26 Нео

    9 9 Отговор
    Ако гробарите от САЩ са направили ракетата 9M729, значи те са нарушили договора!
  • 27 Миро

    23 5 Отговор

    До коментар #12 от "Истината":

    А краварите не са и получовеци - говеда са.
  • 28 Песков гьонсурата

    3 19 Отговор
    Договора и без това не се спазваше от Русия . Каква стойност има такъв договор . Пунта Мара . За това и беше прекратен .
  • 29 Госあ

    16 4 Отговор

    До коментар #25 от "Само питам":

    Отговарям, аз лично виждам България като част от Европа и в тази връзка след интереса на обществото и държавата,ако може да се каже че има такива, определено смятам че трябва да се придържаме към ЕС, а също така и към по цивилизованите страни като Япония и Китай. За съжаление обаче, България не може да бъде никакъв партньор на никого заради проститутките които продадоха националния интерес най вече на краварите,щото те така действат навсякъде. С подкупи и тук просто отцелиха джакпота. Не знам дали знаеш, но след 89 г французите предлагат помощ в организацията на прехода. Е ние избрахме хамериканската мечта- банани и кока кола. Поради ясни причини. Иначе това което съм писал за Русия е факт, което не означава че трябва да следваме техните интереси. Впрочем от 30г не го и правим. Следваме краварските такива. Относно културата на краварите - разбойници, проститутки и сноби.

    Коментиран от #32

  • 30 Проста работа

    6 5 Отговор
    ...Вината за прекратяването на Договора за ликвидиране на ракетите със среден обсег на действие е изцяло на Вашингтон...
    Просто Бай Дончо и НАТО трябва да НЕ гледат какво прави Вовата и няма да има проблем за никой договор. Трябва да си имаме доверие! Щом Вова казва, че не го нарушава значи НАИСТИНА е така.
  • 31 Кирил

    3 13 Отговор
    Договорите с рашистите не струват и хартията на която са написани
  • 32 Само питам

    2 11 Отговор

    До коментар #29 от "Госあ":

    Че ние сме в Европа и с Европа бе приятел. Всички показатели го доказват. Обсебен си от примитивен антиамериканизъм по руски тертип. А от руските зависимости все още не може да се отървем. половината и повече от управляващите са руски подлоги и нееднократно са го доказвали. Изобщо предателската пета колона е доста голяма и това оказва негативно въздействие върху развитието ни.

    Коментиран от #34, #38

  • 33 Знам знам🙄

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Знам знам🙄":

    Пак ли ти. Господин дребнавший. Поне да беше русофил да не ме е толко яд. Кво ти праи кеф да пишеш с чужди никове. Разкарай се.
  • 34 Госあ

    6 3 Отговор

    До коментар #32 от "Само питам":

    Хахаха ама ти сигурен ли си ? И като какви сме с Европа, щото като територия няма спор. Като коврата от класа ?

    Коментиран от #35, #36

  • 35 Само питам

    1 7 Отговор

    До коментар #34 от "Госあ":

    Повече от сигурен съм. Но знам, че според руската пета колона Европа ни е колонизирала. Но това са пълни глупости за безродни дебили.

    Коментиран от #37

  • 36 п.п.

    15 1 Отговор

    До коментар #34 от "Госあ":

    абе що за наглост бе братче, след започващите договори за ТЕЦ'овете и самолетите като примери, какво добро сме видели от сащ ? Това, че се отказахме да бъдем газов разпределител в Европа или от енергетиката си. Ай моля ти се, повтарят няколко рефрена като безумци.
  • 37 Госあ

    8 2 Отговор

    До коментар #35 от "Само питам":

    * заробващи договори имах предвид. Могат да бъдат колонизирани само аборигени. Никой няма да откаже надупена мома.
  • 38 Опа тролчо

    7 3 Отговор

    До коментар #32 от "Само питам":

    Да, личи си че сме в Европа. Когато им трябва евтина работна ръка да бачка на.камионите им, веднага си прокарват евродиректива в ущърб на нашите превозвачи.

    Коментиран от #43

  • 39 китайчик

    3 3 Отговор
    Някой да знае Шаманите врачките баячките върколаците ходжите таласъмите караконджулите и баба Яга дали изгасиха пожарите в Сибир
  • 40 Горбачов

    8 4 Отговор
    Америте си го сложиха сами с разтуранетио на този договор!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Матей

    5 1 Отговор
    Гробари,но закопават Източна,пък и цяла Европа,ще разполагат в Япония ракети,вероятно ядрени,иначе руснаците нямаше да са толкова разтревожени.Те също се канят да разположат ракети в далечния изток.
  • 43 Госあ

    5 1 Отговор

    До коментар #38 от "Опа тролчо":

    Това е един отличен закон. Смятам че и за шофьорите ще бъде по добре да взимат европейски заплати и да работят регламентирано.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Жоро

    2 9 Отговор
    На Путлеристан само Сащ са им виновни.....И кой разработваше и се фукаше с забранени ракети...Путлеросджендърос...Факт
  • 46 стоян георгиев

    0 8 Отговор
    сащ излязоха от договора след като русия се оказва че разработва ракети забранени във въпросния договор.
  • 47 Мици

    2 0 Отговор
    Първо са Убийците,а след тях Гробарите!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания