22 Август, 2019 09:40 2 545 21

Путин: Протестите в чужбина са по-големи от нашите

  • протести-
  • русия-
  • чужбина-
  • владимир путин

Протестите в Москва не са нещо уникално, каза Путин

Путин: Протестите в чужбина са по-големи от нашите - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Масовите протести в различни страни по света имат много по-голям мащаб и тежки последици от митингите в Москва. Това заяви руският президент Владимир Путин на пресконференция след преговори с финландския президент Саули Нийнистьо, цитиран от ТАСС.

"Събитията, които споменахте, протестите в Москва не са нещо уникално за света като цяло и за Европа в частност", каза той, отговаряйки на въпрос за митингите в руската столица, предаде "Фокус".

„Внимателно наблюдаваме подобни събития в много европейски столици." Според президента, събитията, които се случват в Европа "също под политически лозунги", са много по-амбициозни. Той отбеляза, че тези събития "имат доста сериозни последици" за участващите в тези демонстрации.

Путин добави, че има предвид хилядите ранени демонстранти, значителен брой загинали и ранените служители на реда. В същото време той подчерта, че „Русия зачита правата на човека и зачита правата на своите граждани“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Снайперист

    4 6 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 2 Анти милиционер

    26 5 Отговор
    Путин не зачита правата на Соросите да сринат държавата. Както направиха с Германия, Франция и Италия.

    Коментиран от #16

  • 3 .Ру

    7 19 Отговор
    В Русия няма протести, има нарушения на закона за спокойствието на Путин.
  • 4 ГрУЮ

    26 5 Отговор
    Не си гледат гредата в собственото око, ами гледат сламката в окото на руснаците

    Коментиран от #17

  • 5 Аахаха

    28 3 Отговор
    Какво нагло изказване направи Макрон, особено на фона ма протестите на жълтите жилетки! Какво лицемерие! Двойните стандарти в ЕС и САЩ са потресаващи! Гнусни и отвратителни!
  • 6 баба Зоя

    9 4 Отговор
    Путин започва да се хвали:
    - Руските подводници са по-добри от вашите и моите хора са по-добре подготвени. Те могат да останат под вода в продължение на месеци!
    Тръмп не е впечатлен:
    - Дори ако това беше вярно, американското разузнаване знае къде се намира всеки кораб по света във всеки един момент. Вие не сте заплаха за нас!
    Изведнъж една подводница излиза от водата, люкът се отваря, показва се човек и крещи:
    - Хайл Хитлер! Някой може ли да ми каже къде да заредя с гориво?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Рашко

    14 0 Отговор
    Да не говорим пък за Американското и Европеиското колонизиране как става. А ето и пример:Ние сме вездесъщи няма значение кои как мисли, сега ще ви излекуваме ето ви демократични бомби. А завладяхме ви с много кръв сега вече сте излекувани но трябва да ви наблюдаваме и окупираме и тихомълком да точим ресурси, защото от нашите граждани западняците всеки един трябва да тежи минимум 200 кила и да е презадоволен. А вие като не сте демократизирани винаги ще се бъркаме в вашите работи за да ви облагородим и за некой и друг ресурс. Е така се налива още повече масло в огъня и после арабите ни мразили и ни бомбят, руснаците се били превъоаражавали, китайците имали наглостта да кажат не се бъркайте в нашите вътрешни работи. И всичко това защото знаят западняците че ако няма от кого да цоцат ресурси тоест да се конфронтират и да окупират с присъствие територии живеещи на гърба на друготе, ще си ходат голи и боси
  • 9 Хрониките на Евразия

    5 14 Отговор
    Финландският президент много неудобни въпроси му е задал .😂
    И естествено дежурният отговор - "И в Америка си бият негрите"..
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гост

    9 5 Отговор
    За 5 дни не срещнах българин по улиците на Москва. Явно не е популярна туристическа дестинация. Затова реших да ви запозная с някои мои впечатления. Научени сме да тачим руснаците още от детската градина. Те нас никак не ни харесват. Не срещнах един руснак за 9 дни, който да се зарадва на българи. По-лошото е, че разходката в музеите им (Музея на руската история в Москва, ВНДХ) ме срещна с отблъскващата действителност, че руската държава е изтрила всички положителни достижения на българите и на това учи децата си. Снимките по-долу са от интерактивната експозиция „Кирилица: когда, зачем, откуда?“ по повод 80-годишнината на парка ВДНХ в Москва. В нея са изложени карта на нашата част от Европа от IX в., където фигурират Македония!, Черна гора, Сърбия, но не и България. Черноризец Храбър е с неясен произход, а според текстовете византийските братя Кирил и Методий по поръка на Великоморавския княз са създали глаголицата. За превода на богослужебните книги те са „създали“!!! нов език, църковнославянски, въз основа на южнославянския диалект, на който говорили в родния им град Солун!!! Не мога да си представя филолог, пък бил той и най-зависимият от държавната баница, който да твърди, че Кирил и Методий сами са създали език, на който неизвестно как говорят толкова много и териториално отдалечени народи. Обидно ми беше да чета и разглеждам толкова много лъжи, представящи създаването на кирилицата така, че да се изключи изцяло този велик български принос. Нямаше ред

    Коментиран от #21

  • 12 Хаха

    5 9 Отговор
    Хаха, протестите в чужбина били по-големи от тези в Русия. На фона на 1 млн. тежко въоръжени милиционери, които пазят Путин и неговата клика това звучи повече от смешно.
  • 13 Его

    4 0 Отговор
    Кажи благодаря на нашите политици през последните 30 години , всички дупедавци и преди и сега не мислят като българи за успех и слава на страната ни а , само за джоба си . Всички тия въпроси се решават с преговори между държавите да не се променят исторически данни и факти и от двете страни , просто е а , има и международни съдилища за спорове които немогат да се решат от политиците , там вече влиза в действие историческата фактология но , няма кой от крадене и слагачество да ги реши тия въпроси .

    Коментиран от #14, #15

  • 14 Его

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Его":

    До Гост
  • 15 Его

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Его":

    До Гост
  • 16 Рукола за делян

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "Анти милиционер":

    Как точно са сринати тези държави при положение че са едни от водещите икономики в света а твоята родина русия е една от най зле държави по стандарт на живот
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Нео

    0 6 Отговор
    Путин все повече се излага! Ще добавя, че в Северна Корея протестите са по-малки от руските!

    Коментиран от #19, #20

  • 19 любопитен

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Нео":

    Ти пробвал ли си да протестираш в СК?
  • 20 Бачи

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Нео":

    Абре Нео Део, то и в с С Арабия и във всички абсолютни монархии няма да видите стачни действия.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания