Last news in Fakti

9 Септември, 2019 23:32 1 885 14

Домашното образование все по-популярно в Русия

  • русия-
  • училище-
  • образование

100 000 ученици са потърсили алтернативни методи на образование

Домашното образование все по-популярно в Русия - 1
Снимка: Shutterstock

Около 100 000 руски ученици са предпочели алтернативни форми на обучение, съобщи РИА Новости.

Техните родители са предпочели различни форми на образование. Много от учениците ще се обучават в домашна обстановка.

Това значи, че те няма да влязат в класните стаи. Оказва се, че броят на семействата, които предпочитат такова образование в Русия нараства със 100% на година.

Според експерти това показва не само недостатъците на класическото училище, но и предимствата на новите методи за образование. Очаква се този тип образование да продължи да набира популярност.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    12 2 Отговор
    То и тука ще стане популярно, ще останем без преподаватели и без това. На мутрите децата ще започнат да носят пистолети в училище и тогава хората ще предпочитат на фронта да ходят вместо даскали да стават. Вече само родители които мразят децата си ще ги пращат в българско училище.
  • 2 123

    8 3 Отговор
    Съвсем нормално за държава с такива размери и отдалечени населени места. В Австралия е практика от много години. Хората търсят начини да поддържат населението си образовано, а не като тук

    Коментиран от #4

  • 3 Усмивката

    4 3 Отговор
    Русия се връща към корените си.В България килийно образование има още по време на робството.В Русия по това време само императора и двама трима дворяни са пишели на български,по късно преименуван на славянски език.
  • 4 Роко

    3 8 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    Не приятелю просто от както управлява малкия крадлив гном денги нет и са закрити над 60 000 училища и хората трябва да се спасяват по еденично ако не искат да останат децата им неграмотни.

    Коментиран от #5

  • 5 Хехе

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Роко":

    Я сега ни покажи от къде едно троче извадитая цифра 60 хил. Някакви данни колко училища са закрити или открити „от както управлява малкия крадлив гном” или си я изсмука от пръстите.

    Коментиран от #8

  • 6 Пари и рускинята е моя

    4 4 Отговор
    Ами да друго си е да лочиш водка в 7-8клас у вас, в училище просто не върви. Учете русначета, че като пораснете ще ви трябва, за да си уредите живота на запад. Милиони по милиони руснаци бачкат на западняци. А милиони рускинчета се употребяват от западняци така както червените комунисти са изнасилвали жени в окупираните от тях държави. Ах как всичко се връща на този свят, внучките на изнасилвачите, се употребяват от западняци хахахахахахахаха. Рускинчетата цял свят ги знае, какви жени са.

    Коментиран от #7, #13

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Роко

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Хехе":

    От официалната статистика на МО на Русия. Не е сложно ако имаш интерес можеш да я намериш (разбира се трябва да можеш да четеш на руски което трол като теб едва ли може). Можеш да потърсиш и къде ходят на гурбет руските учители щото там им плащат двойни заплати (жокерче наскоро гнома беше там и раздаваше кинти).
  • 9 Игор Додон

    1 3 Отговор
    От кога наркомани и малки отпадъци, които биват изключвани, се водят "алтернативен метод"?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Училищата,

    1 0 Отговор
    Са за простосмъртните, за да се намира работа за даскалите и децата “ шлифоват”, мачкат унижават! За да свикват! За дворяните, преди и олигарсите, сега частни учители, под строг контрол!
  • 12 1944

    0 1 Отговор
    на крепостните не им трябва образование. да копат картошки и да режат дърва в сибир, за да може господаря да се прави на варварин-аристократ и да купува и продава цели семейства.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 То пък само Пловдив ли е..?!

    1 1 Отговор
    На този шарен свят...!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания