22 Септември, 2019 15:15 2 837 11

Появява се нова физическа граница след Брезкит

  • брекзит-
  • юнкер-
  • ирландия-
  • великобритания-
  • граница

ЕС не е отговорен за последиците от излизането на Великобритания

Появява се нова физическа граница след Брезкит - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

В случай, че Великобритания напусне Европейския съюз ще бъде издигната твърда граница с Ирландия. Това предупреди председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер в интервю за телевизионния канал Sky News. Той не пропусна и да разкритикува депутатите, които „забравят историята“ на мира в Ирландия и ги предупреди, че ако се възстанови физическата граница „историята ще се върне незабавно".

Юнкер категорично смята, че ЕС не може да е отговорен за връщането на насилието по време на конфликта между Северна Ирландия и Република Ирландия. „ЕС по никакъв начин не е отговорен за каквито и да било последици от Брекзита - това беше британско решение. " ЕС не напуска Великобритания, Великобритания напуска ЕС“, каза той.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един дърт

    18 26 Отговор
    алкохолик управлява ЕС, като вечерта е забравил, какво е говорил сутринта.
  • 2 Кой68

    37 4 Отговор
    Тоя път съм съгласен с него-Англия чрез референдум реши да напусне EU,а си мисля че англичаните са си мислели че ЕвроСъюза ще им се моли да останат-НЕПОЗНАХА.....Довиждане общество на лицемери....

    Коментиран от #5, #7, #11

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 00000014

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Не ти ли стигнаха вече центите от копипействане поне за един вибратор? А брекзит ще има, защото англо саксонският свят иска да си възвърне имперското величие. Но напразно се надяват. Ще пострадат, и не ги съжалявам, защото са мръсници.

    Коментиран от #6

  • 5 плевен

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "Кой68":

    Няма нужда да гадаеш какво си мислели англичаните. Те го казаха ясно. Никой не може да им налага мигрантски квоти. Само, че евромедиите, майсторски направиха така, че да забравим причините поради които белият англичанин напуска ЕС. И остави настрани глупостите кой на кого се молил. Единственият доказан факт е, че ЕС дълго е канил британците да се присъединят към него.

    Коментиран от #9, #10

  • 6 Гост

    2 7 Отговор

    До коментар #4 от "00000014":

    Пише се копи-пейст, а не копипействане и брекзит няма да има.Зa мeн e пo-вaжнo чe aмигдaлaтa ти cтaвa вce пo-мaлкa c вcякa изминaлa гoдинa.Уceщaш ли cлaбocттa, уceщaш ли чувcтвoтo зa пocтoянeн грип, уceщaш ли имуннaтa cи cиcтeмa, чe нe мoжe дa ce cпрaви c нaй-дрeбнa нacтинкa, уceщaш ли, чe cтaвaш eднoврeмeннo блeд и във cъщoтo врeмe вce пo-мургaв c вceки изминaл мeceц?? Прoблeмa нe e в твoя тeлeвизoр, нитo в cпeшнoтo oтдeлeниe, прoблeмът e в прoизхoдa ти.... Прoблeмът e в нaличиeтo нa cрeднoaзиaтcки прoизхoд в кръвтa ти.... Eврoпeйcкaтa рaca щe ocтaнe caмa нa тaзи плaнeтa.... Зa cъжaлeниe и руcнaцитe!!!
  • 7 Хайл

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Кой68":

    Не ги мисли англичаните,те ще се оправят.все още има постъпления от колониите на "британската общност",ако ти говори нещо това...това че не ти казват истината и изопачават много неща не означава че ще фалират
  • 8 Bubbles

    3 1 Отговор
    Излязат ли ще се разпаднат на мига, и дъртата на какво ще е кралица не се знае.
  • 9 Bubbles

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "плевен":

    Белия?
    В Англия черните са повече дори от тези във Франция и ако огромния брой чернокожи във Франция се дължи на почти изцяло колонизираната Африка, то смятай тия в Англия какви са.
  • 10 Shagrath

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "плевен":

    Това с белият англичанин много ме разсмя.
  • 11 a bee

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кой68":

    Те водят хорото !Те си поискаха и кой кой вади чадър след дъжд а ?