Last news in Fakti

7 Ноември, 2019 07:19 1 283 1

Тръмп и Дзинпин се срещат в Европа

  • сащ-
  • споразумение-
  • китай

Все още се договаря място за голямо споразумение

Тръмп и Дзинпин се срещат в Европа - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

САЩ и Китай може да сключат търговското споразумение по между си в Европа, съобщи CNBC.

Възможно е споразумението да бъде отложено за декември. Двете страни все още преговарят за точната локация за провеждане на среща на върха.

Според запознати търговско споразумение е все по-вероятно. Към момента се разглежда варианта с Швеция и Швейцария.

Срещата трябваше да се състои в Чили, но заради протестите в страната беше отложена. Има вероятност и за среща в Лондон след разговорите на върха на НАТО.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп иска лично да одобри спроазумението с китайския държавен глава Си Дзинпин, като двамата подготвят среща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Масонски удар под кръста

    2 2 Отговор
    Китайската армия вече е втора помощ на планетата и доближава вече американската. Китайците ако се заядат с руснаците ще отвеят Русия като торнадо вятърна мелница.