Last news in Fakti

7 Ноември, 2019 12:00 1 526 7

Разкриват разобличителя на Тръмп

  • сащ-
  • разобличител-
  • доналд тръмп

Възможно е да е бил агент на ЦРУ

Разкриват разобличителя на Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Самоличността на разобличителя, който даде начало на разследването срещу американския президент Доналд Тръмп, може да бъде разкрита в доклад на главния инспектор на правосъдното министерство. Това твърди анализатора на Fox News Грег Джарет.

Вече има различни версии по въпроса. В документа служителят на ЦРУ Ерик Сиарамела е посочен като евентуален разобличител.

Информаторът е подал сигнала за опит на натиск на президента върху украинското правителство за осигуряване на компромати срещу негови политически опоненти. Според някои медии името на информатора е било назовано в лични разговори по време на изслушванията в Камарата на представители.

Твърди се, че той е бил в контакт с Джо Байдън и със съветничката по национална сигурност на бившия американски президент Барак Обама. Той е говорил със Сюзън Райс и с бившия директор на ЦРУ Джон Бренън.

Тръмп смята, че разобличителят е подал подвеждаща информация. За това и той настоява за разкриване на неговата самоличност.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти милиционер

    9 2 Отговор
    Ерик Сиарамела рязбира се е жид. Колко неочаквано.

    Коментиран от #3

  • 2 ТОЧКАТА

    7 1 Отговор
    Тръмп изобщо не е използвал мръсни номера!!!Тях ги използваха преди него---и Асандж и Сноудън го показаха документирано!!!!!Обаче по правилото на ПРЕЦЕДЕНТА!!!!!се търси под вола /теле...И в тия джендърски времена нищо чудно да го намерят....
  • 3 Милиционер

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Анти милиционер":

    Анти милиционер разбира се е руски жид на безплатна хранилка.
  • 4 Кой68

    3 0 Отговор
    Че само сега ли е имало натиск от американски президент и САЩ върху правителства?Нежните революции и санкцийте също са натиск/икономически/ върху правителства/държави които несподелят политиката на САЩ.Защо всички се правите на ощипани и следвате сляпо всичко? СЕГА ОЧАКВАМ ПАК ДА МЕ ИЗТРИЯТ-така било "демократично" според модераторите във "Факти".

    Коментиран от #7

  • 5 Бай Кольо

    1 0 Отговор
    Путин към Дончо "в Русия имаме най-красивите проститутки в света".
    https://offnews.bg/sviat/kakvo-razkrivat-zapiskite-na-bivshia-shef-na-fbr-ot-sreshtite-mu-s-tra-679098.html
  • 6 Иван

    1 1 Отговор
    А сатанинския ционист Джо Байден сам се раэобличи преди неколко месеца.
  • 7 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Кой68":

    Не трябва да критикуваш НАТО-ОТАН.