11 Ноември, 2019 18:00 1 793 4

Разкриват нови заговори срещу Тръмп

  • сащ-
  • ники хейли-
  • доналд тръмп

Ники Хейли говори за планове на Тилърсън и Кели

Разкриват нови заговори срещу Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Ники Хейли разкри, че бивши топ съветници в Белия дом са я насърчавали да подкопава позициите на американския президент Доналд Тръмп, съобщи Вашингтон Пост.

Тя доскоро изпълняваше поста на посланик на САЩ в ООН. Според нея бившият началник на американската администрация Джон Кели и бившият държавен секретар Рекс Тилърсън са я призовавали да се възпротивява на някои от исканията на Тръмп.

Според нея те говорили за запазване на позицията на страната. В момента Хейли издава своя биографична книга.

Тилърсън не коментира твърденията. Кели заяви, че е държал президентът да бъде информиран напълно.

Тилърсън е говорел за нуждата Тръмп да бъде обуздан. Хейли твърди, че не е съдействала и е настоявала да говорят лично с президента.

Самият Тръмп одобри книгата и поздрави Хейли. Все пак тя заявява, че не е била съгласна със срещата на президентът на САЩ с руския държавен глава Владимир Путин в Хелзинки.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 rаи

    4 1 Отговор
    Така е, когато някой дойде да си свърши работата като хората, всички корумпирани политици, които ще им избяга "кокала" му се нахвърлят. Нормално нещо за "демократите"!
    Поне в последните седмици се вижда някакви "топки" при републиканците (които са обикновено много залупени) и покрай Тръмп и на тях взе да им идва самочувствието и бърем свършат някаква позитивна работа.
    Очаквам все повече "криливи ризи" да излиат за скапаните либерали в Америка.

    Коментиран от #4

  • 4 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "rаи":

    кви демократи бе другар.рекс тилърсън беше главен секретар при тръмп и скочи да го бие в белия дом.тва е републиканския министър председател издигнат от тръмп!аман от путиноиди загрижени за демокрацията в сащ!