21 Ноември, 2019 07:23 3 640 3

Принц Андрю се оттегли заради скандала

  • принц андрю-
  • великобритания-
  • скандал-
  • джефри епстийн

Принцът е разведен от близо 25 години

Принц Андрю се оттегли заради скандала - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Секс скандалите и самоубийството на бизнесмена Джефри Епстийн разклатиха и Бъкингам. Замесеният в сагата принц Андрю се оттегли от обществените си задължения за известно време.

В събота вечер той даде скандално интервю пред Би Би Си за връзката му с обвинения за сексуални злоупотреби милиардер, който се самоуби, докато чакаше съдебния процес.

Третото дете на кралица Елизабет II е подозирано, че е участвало в организираните от Епстийн оргии на екзотични острови и луксозни яхти, предаде Би Ти Ви.

Епстийн чакаше поредното съдебно дело по обвинения за секс с непълнолетни. Принц Андрю е разведен от близо 25 години. В комюникето си за пресата той изразява съжаление за "неразумните си връзки с Джефри Епстийн".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ботаника

    14 0 Отговор
    Гущерите и да си късат опашките все тая.
  • 2 Ххх

    11 0 Отговор
    Епстийн беше набързо и "демократично" отстранен. Интересно е , че за скандала "Пицагейт" (педофили сатанисти) на Джон Подеста , шеф на щаба на Клинтън.,... всичко старателно се замита под килимчето. Дори вече е имало опити за убийство на хакера изнесъл информацията.
  • 3 Факт

    9 0 Отговор
    Основата на капитализма е разврат!
Новини по държави: