Last news in Fakti

2 Декември, 2019 09:12 1 610 3

Лондон се връща към обичайния живот

  • лондон-
  • мост-
  • нападения

Британската полиция съобщи, че е възстановено движението по Лондонския мост след нападението на 29 ноември

Лондон се връща към обичайния живот - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Британската полиция съобщи, че е възстановено движението по Лондонския мост след нападението на 29 ноември.

"Лондонският мост е отворен за движение на автомобили и пешеходци. Благодарим за търпението", се казва в изявление на полицията на лондонското Сити в "Туитър".

На 29 ноември 28-годишният Усман Хан, лежал в затвора заради планове да взриви Лондонската фондова борса, нападна с нож хора на моста, уби двама души и рани трима.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти милиционер

    7 2 Отговор
    Никакви оставки или промени.... еврейският режим ОЧЕВИДНО няма никакво намерение да предпази ултеа дебилната английска рая. Напротив. Насърчава главорезите на Алкайда да режат празни джендърски глави.
  • 2 МУР

    4 0 Отговор
    Така ще е вече в Европа. След нашествието на "ядрени физици" и "нано-камилар-технолози", любезно поканени и приети с гушкане, мечета и миене на крака.
    През ден, през два ще има спиране на движението и отцепване на райони, полети на полицейски хеликоптери, вой на сирени..... После за два-три дни ще има спокойствие и голяма веселба. И така до следващото ръгане, гърмене, газене и т.н.

    Коментиран от #3

  • 3 Забелязъл.

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "МУР":

    Да така е тоя обичаен начин на живот ще има да го преоткриват още много пъти във паузите между терористичните актове които им предстоят ами честито каквото почукало такова се обадило никой не им е виновен на джейндърята.
Новини по държави: