Last news in Fakti

17 Декември, 2019 07:52 1 827 10

Тръмп е по-популярен от всякога

  • доналд тръмп-
  • рейтинг-
  • импийчмънт-
  • сащ

Въпреки този нов персонален рекорд се очаква след дни Камарата на представителите да гласува за импийчмънт

Тръмп е по-популярен от всякога - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Популярността на президента на САЩ достигна рекордни равнище дни преди почти сигурното му изправяне пред процедура по импийчмънт, показва допитване на университета Куинипиак, цитирано от Франс прес.

"Няколко дни преди историческото гласуване за импийчмънт в Камарата на представителите президентът Доналд Тръмп постигна най-високото си равнище на популярност за всички времена", при което 43 на сто от запитаните са изразили положително мнение за него срещу 52 на сто отрицателно, съобщи снощи американският университета, който редовно извършва подобни проучвания.

Въпреки този нов персонален рекорд се очаква след дни Камарата на представителите да гласува за импийчмънт, за трети път в историята на САЩ. Освен това популярността на сегашния президент е по-ниска от тази на повечето му предшественици по същото време в техните мандати.

На 23 октомври, преди началото на публичните изслушвания за импийчмънт популярността на Тръмп беше едва 38 на сто, припомня университетът. На 10 декември той се ползваше с подкрепата на 41 на сто от американците.

Тръмп е по-популярен от всякога

92 на сто от поддръжниците на Републиканската партия одобряват действията на президента. Само 4 на сто от демократите се придържат към аналогично мнение.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знам знам🙄

    3 8 Отговор
    Абе показателно е за нивото на интелекта в САЩ. Ясно какъв е народа.

    Коментиран от #2

  • 2 Умник,

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Знам знам🙄":

    а тук какво е нивото и кой избрахте?

    Коментиран от #4

  • 3 пешо от панелката

    3 5 Отговор
    И краварите като нас си имат техните 80 процента.
  • 4 боцмана

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Умник,":

    И тук и там играе парата и прави вота.
  • 5 Имам само един проблем

    0 6 Отговор
    с Тръмп и той е, че отрича въздействието на хората върху климатичните промени. Ако беше направил САЩ лидер в борбата с климатичната криза, така както Рейгън направи САЩ лидер в борбата с озоновата дупка, щях да съм му най-големия привърженик. С другите му политики съм окей, но не можеш да режеш клона, на който седиш.

    Коментиран от #7

  • 6 иванов

    7 0 Отговор
    Да се намери един свестен и почтен човек избран за президент на САЩ. И ЦЯЛА АРМИЯ ОТ АМЕРИКАНСКИ МОШЕТА И ГЕШЕФТАРИ, КОИТО ГРАБЯТ САЩ И ОСТАНАЛИЯТ СВЯТ. ВСИЧКО ДО КОЕТО УСПЕЯТ ДА СЕ ДОКОПАТ С ИЗМАМИ И НАСИЛА... КАТО ЕДИН ДА СКОЧАТ СРЕЩУ НЕГО... НЕ ГО АРЕСВАТ И ТОВА СИ Е... ИСКА ДА СЛОЖИ РЕД И ДА СТАБИЛИЗИРА САЩ И Я НАПРАВИ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, А ТОВА НЕ СЕ АРЕСВА НА ГРОБОКОПАЧИТЕ НА САЩ ОТ БИЗНЕСА И ПЕНТАГОНО.
  • 7 гост

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "Имам само един проблем":

    Бе ти още малко ще искаш на Гретка Тумбата и памперса да сменя май..а? А Тръмпока излезе верно печен, един от малкото президенти които си спазват обещанията.Втория мандат на практика му е в кърпа вързан.
  • 8 ЦРУ

    8 0 Отговор
    Тръмп ще управлява / ако може / ...и 2-ри...и 3-ти мандат ! ….ФАКТИТЕ са - при встъпване в длъжност ...БВП на САЩ е около 15 хил. мил. $......сега е 21 хил.мил. $ ….безработицата е 3.5 % - НАЙ - НИСКА от 50 години …….а доходите на американците с 30 % нагоре !!! Някой беше казал - " ИКОНОМИКАТА.....глупако " !!!
  • 9 тъй е

    0 1 Отговор
    щото е руски агент! браво на тръмп!
  • 10 Марони

    0 0 Отговор
    Тръмп е един от най-успешните президенти на САЩ!Ще спечели втори мандат безапелацьонно!Тръмп е истински лидер и париот,който направи щатите по-силни отвсякога!