Last news in Fakti

24 Декември, 2019 20:13 3 124 9

Споразумение между САЩ и Китай ще има

  • сащ-
  • китай-
  • споразумение
Споразумение между САЩ и Китай ще има - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

На специална церемония ще бъде подписана първата фаза на американско-китайското търговско споразумение. Новината съобщи лично американският президент Доналд Тръмп. „Да, такава церемония ще има, когато се срещнем. И това ще стане бързо, защото ние искаме да го направим. Споразумението е готово. Сега само се превежда", отбеляза Тръмп пред репортери в своето имение "Мар-а-Лаго" във Флорида, където ще прекара коледните празници.

Американският президент омаловажи предупреждението на севернокорейския лидер Ким Чен Ун за „коледен подарък", като каза: „Ние ще открием що за изненада ще бъде това и ще се справим успешно с нея. Може би това ще е хубав подарък. Може би той ще ми изпрати някаква красива ваза“.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Onq s ednookiq

    12 8 Отговор
    Слава на ККП, продажната Соросня газ пикае от страх. Да живее най/развитата комунистическа държава в света, с ръководната роля на комунистите от бедняци през седемдесетте до номер едно за ужас на БГ продажниците

    Коментиран от #6, #7

  • 2 Иван

    3 11 Отговор
    Боклука Тръмп е приел юдаиэма на 17-ти Януари 2017-та
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 0 Отговор
    весели празници БЬЛГАРИ
  • 4 МиГ 23

    2 8 Отговор
    Двамата велики се договориха да крадат от малките държави и по възможност да прецакват Русия. Първи Бжежински през 2007г. призовава за обратен курс - сближаване с Русия и Китай.
    И към Н.1 Китай въобще не е кумунистическа държава, напротив - свръх експлоататорски капитализъм.
  • 5 Превежда

    3 2 Отговор
    Се споразумението от 2 страници вече 2 седмици. Тръмп като наш Бойко хвърля прах в очите на електората
  • 6 ГосТ

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Onq s ednookiq":

    В Пекин хората са нещастни, зле облечени и пият по долнопробните кръчми. Мръсно е и могат те нападнат и оберат. Цените са високи. Много често пропуските на метрото се развалят и от няколко работи само един. Пропусквателния контрол през скенер може би е окей,но не е окей на площада Тянмън и около Забранения град да се движиш само между огради и навсякъде да има кучета. Хората са навъсени и недружелюбни. Като контраст в бизнесрайона с небостъргачите можеш да видиш всички най скъпи коли, прекомерен лукс и много натокани китайки,като наш'те първенюта. Отивайки от Токио в Пекин, човек определено изживява културен шок,най вече с неравенството между хората в Китай.

    Коментиран от #8

  • 7 ГосТ

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Onq s ednookiq":

    Ако ще се радваш на социален строй,то определено трябва да си почитател на скандинавските страни и Франция в Европа и Япония в Азия. Разбира се, навсякъде в Европа с изключение на някои страни (И най вече една определена) социалната система е несравнима нито с Китай, нито с Русия.
  • 8 Гошо

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "ГосТ":

    Точно пък в Пекин да те нападнат и оберат ,да не си в Париж или Лондон бе
  • 9 вечна дружба БКП и КПСС

    0 0 Отговор
    Америка ако не прави войни да краде и контролира петрола,ако не принуждава натовците да и купуват оръжието насила плюс изключителното им високата себестойност на производство на всичко,безконтролното и без покритие да си печатат долари и живеейки с най-голям дълг от заеми ще бъде изправена икономически на колене много скоро не само пред Китай.Светът малко по малко започва да и дава отпор на диктата на демокрацията им.